Stoppa statligt stöd till extremistiska trossamfund

BIDRAG & EXTREMISM. Stoppa statligt stöd till trossamfund och organisationer som är kopplade till extremism. Den uppmaningen skickar Socialdemokraterna till Tidöpartierna under en pressträff.

Socialdemokraternas gruppledare Lena Hallengren och kulturpolitiska talesperson Lawen Redar under en pressträff tisdagen den 21 februari.

Regeringen drog tillbaka ett lagförslag i november för att bereda frågan ytterligare.

Vi kan inte acceptera att en enda skattekrona går till vare sig islamistiska fundamentalister eller andra antidemokrater, säger gruppledaren Lena Hallengren (S) vid en pressträff.

S går nu fram med ett initiativ i kulturutskottet för att pressa regeringen att bland annat införa ett demokrativillkor när stöd delas ut till trossamfund.

-Pettersson undrar om sossarna skämtar. I åtta år har S haft makten och krupit för islam och islamister men nu verkar de ha vaknat. Undrar varför?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Stoppa statligt stöd till extremistiska trossamfund

 1. Fortbildningrådet (under utredning av RRV), ForumCiv, SIDA), MUCF är de som strör bidrag. Och Allmänna Arvsfonden är en till myndighet som gott kan avskaffas.

 2. Inte en enda krona till Svensk Media som håller sosse partiet om ryggen heller.
  Återinför TV licensen för dem, och dra in alla bidrag till tidningar som inte klarar
  sin egen ekonomi!

  10
 3. Ja det är bara att konstatera att sossarna har skitit i det blå skåpet
  och har låst in sig och sitter där i oset och njuter av ångorna.

  9
  1
 4. Det är mycket skrik och bråk om svenska sagoböcker, men ganska tyst om koranen som uppmanar till mord. Får man verkligen sprida en sådan bok i demokratiska länder?

  24
  1
 5. Sida stödjer Muslimska Brödraskapet.
  Flera hundra miljoner av våra skattepengar går till islamistiska organisationer i Sverige, som Islamic Relief och Muslim Aid, som båda utför muslimsk mission och har kopplingar till Muslimska Brödraskapet. Exakt vad våra skattepengar används till går inte att få fram; Sida har nämligen ingen insyn, berättar skribenten och författaren Johan Westerholm i detta avsnitt av MellanÖstern-podden:
  https://poddtoppen.se/podcast/1527577085/mellanosternpodden/34-sida-stodjer-muslimska-brodraskapet

  21
 6. Allt dåligt (uruselt) som sossarna gjort (eller snarare inte gjort) gör man allt för att skylla över på den nyvalda regeringen – utan skam!
  Hur dessa “människor” är skapta är över all förundran. En egen ras?

  24
  1
 7. Oj, då får ni era egna partikamrater från Botkyrka på er. De bygger ju upp sin verksamhet på röstköp till kriminella och extremister….

  32
  2
 8. Nu försöker (S)osseriet köra en “maskirovka” och få det att låta som om det var DE som varit emot den vansinniga massinvandringspolitiken av icke integrerbara islamister…

  Snacka om att “kacka i eget bo”!

  46
  3
 9. Må Sverige aldrig mer falla i händerna till detta parti !!
  GUD bevare Sverige och vår framtid.

  51
  3
 10. Sossarna går från klarhet till klarhet INTE
  Som du skriver Pettersson, sossarna är ett skämt, dock inget roligt sådant snarare väldigt unket.

  42
  3

Kommentera