De skall ut med huvudet före!

INRIKES. Miljöpartiet önskar införa “medborgarvittnen”, som skall följa med och övervaka polisens arbete. Under debatten kom de in på Svensk invandringspolitik, och Markus Allard frågar sig varför man låter kriminella pack vara kvar i landet, då de borde kastas ut med huvudet före. Från Örebro kommunfullmäktige 2023-02-15.

-Pettersson undrar varför inte Miljöpartiet koncentrerar sig på “motborgarna” och vad dom gör. Vi borde koncentrera oss på att få färre motborgare i landet och hjälpa dom, vänligt men bestämt, att flytta dit dom hör hemma.

00:00 Anders Åhrlin (M) 01:39 Habib Brini (SD) 02:57 Anders Åhrlin (M) 04:21 Markus Allard (ÖP) 07:34 Abdulrahman Ibrahim Muhammed (C) 08:25 Markus Allard (ÖP) 10:34 Peresidie 11:28 Abdulrahman Ibrahim Muhammed (C) 12:23 Markus Allard (ÖP) 15:31 Jimmy Nordengren (C) 16:31 Markus Allard (ÖP) 17:34 Markus Allard (ÖP)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “De skall ut med huvudet före!

 1. Ja Markus Allard har en sund reaktionen på den dåliga idén tycker jag. Allard kan behövas i riksdagen anser jag. Poliser har eller kanske hade tidigare rigorösa bakgrundskontroller, tester och uttagningar innan de ens fick börja en utbildning. Nu vet jag inte säkert hur det är med det men tycker medborgarvittnen låter idiotiskt om nu inte poliserna själva ber om det, så vittnena kan vittna om en brottslings olämpliga uppförande också.

 2. Medborgarvittnen finns i Göteborg och Helsingborg vid polisens “intag” där brottslingar och fyllon visiteras och får tillbringa natten eller mer i ett låst rum !

  Dessa medborgarvittnen är allmänhetens ögon och öron att polisen sköter sig. Och det GÖR polisen !

  7
  1
 3. Kan näste polischef stoppa de kriminella migranterna? Militären borde få chans att träna stadskrig. Omringa bostadsområden och knacka dörr.

  DE SOM LEVER I FÖRORTEN VET VILKA SOM ÄR KRIMINELLA!!!

  14
  1
  • Vore det möjligt? Jo, men så länge tillräckligt många väljare tänker som du, så länge kommer det vara omöjligt. I dina inlägg slår du ner på motståndsviljan bland Sverigevänner. Det är inte särskilt Sverigevänligt av dig, eller?????

   20
   1
   • Al G….
    Det är lätt att klaga, men ska nått göras måste man veta Hur. Jag är ingen Sverigevän det är ett fånigt uttryck. Däremot så älskar jag Sverige.

    12
   • Fånigt eller inte, men dina kommentarer är ibland fåniga och intetsägande, älskar Sverige, och vaddå? Det gör ju alla bidragsturister också?

    10
 4. Så när polisen rycker ut så ska de invänta någon senfärdig miljöpartist på elcykel innan de gör ett ingripande. men det klart, betydligt färre skulle dömas för brott och det är väl mp’s sätt att lösa invandringsproblematiken.

  38
  1
  • “Hämtat en idiot som varit fastlimmad i gatan Iklädd garnnystan”. Markus uttrycker sig klart och tydligt.

   10
 5. Tips – gå in på videon på Tuben direkt: https://www.youtube.com/watch?v=m39JBWpJ3Do

  Klicka på “visa mer” i ingressen, där finns direktlänkar till alla inlägg som Pettersson hänvisar till!

  Om dom åker ut med huvudet före eller efter spelar såklart ingen rock’n’roll. Bara dom omtalade motborgarna och deras närmsta anhöriga och klan åker tillbaka till den miljö och samhälle som dom ju faktiskt är anpassade till.

  Och det är ingen fara för deras liv, då dom lite då och då tycks åka på semester tillbaka till sina invanda miljöer. På bekostnad av svensk välfärd, på bekostnad av svenska fattigpensionärer, på bekostnad av svenska kvinnor som inte törs röra sig fritt ute efter mörkret har fallit, på bekostnad av oskyldiga som råkar vara på fel tid och plats vid gängskjutningar, på bekostnad av …. ja jag pallar inte räkna upp mer kostnader som dom upptar av svenska skattepengar. Andra får fylla på ….

  62
  1
 6. Givet hur svenskamyndigheter arbetar är ett vittne alltid en bra idé. Däremot ska det inte skötas av staten eller något med statlig/partipolitiskanknytning.
  Kamera/inspelningsutrustning är billigt och lätt att bära med sig.
  Kom alltid ihåg att inhämta dokumenterat (helst vidimerat) samtycke till inspelning och kom också ihåg att respektera sekretess.
  Svenska statliga och kommunala tjänstemän sjunger en helt annan skala när man i möte (i tjänsten!) spelar in mötet. Sådant som varit omöjligt, eller förnekats att det utlovats under ej inspelade möten blir plötsligt möjligt snabbt och geschwint.
  Generellt sett är det alltid kvinnor i tjänsteställning som krånglar och inte vill låta klientens vittne spela in samtalet. Män brukar fråga varför och sen rycka på axlarna med ett “om det känns bättre för dig så, men jag vill ha en kopia på filen innan vi skiljs åt”.
  I de få fall tjänstemannen faktiskt är en man.
  Petterssons förtroende för svenskpolis visar ganska tydligt att han aldrig (eller omså förmycket länge sedan) varit föremål för deras intresse. Fråga Karl Hedin eller Dan Park eller Lars Vilks änka om hur svensk polis och åklagare beter sig när de vet att det saknas film/ljud-inspelning.

  22
  3
  • Rikard, på bloggen kan du läsa dig till att jag varit föremål för polisen, inklusive Nationella Operativa Avdelningens (NOA) intresse åtskilliga gånger för mina skriverier på bloggen. Det har resulterat i ett tiotal rättegångar.

   38

Kommentera