Magdalena Andersson (S)) om Botkyrkaskandalen

KORRUPTION. Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson uttalade sig till Sveriges Radio om skandalen i Botkyrka och de senaste uppgifterna till ETC att företrädare för S erbjudit sig att betala medlemsavgiften för nya medlemmar inför årsmötet. – Det är naturligtvis allvarligt. Alla medlemmar i vårt parti måste följa de stadgar som vi har och därför har vi inlett ett tillsynsärende.

Vad innebär det?Ja, att man ser om allt har gått korrekt till eller om det är så att man bryter mot våra stadgar.

Om ungefär en månad är det dags för omröstning för att se vem som blir kommunstyrelsens nya ordförande i Botkyrka efter Eva Östlin. Nu har partiledningen inlett ett tillsynsärende. – Ja är det så att partidistriktet behöver stöd så finns det naturligtvis möjligheter att ge dem stöd.

Men flera medlemmar säger till Sverige Radio att de fortfarande är övertygade om att gängkriminella infilterat partiet. – Är det så att någon har några som helst uppgifter så är det viktigt att man omedelbart hör av sig, säger Magdalena Andersson.

-Pettersson säger att sedan Socialdemokraterna bildades 1889 har mycket hänt. det har hänt bra saker och dåliga saker, men S har alltid varit bra på att sopa dom dåliga under mattan samtidigt som de tar fram andras misstag…

Läs gärna Om den moraliska rötan i rörelsen, men läs inte om ni har lätt för att bli upprörda…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Magdalena Andersson (S)) om Botkyrkaskandalen

 1. Lång tradition med medlemsfusk bland socialdemokrater. Maggan och de flesta sossetoppar var säkert med i SSU på den tiden det fuskades hejvilt med medlemsantal för att maxa bidragen.

  10
 2. Min brevlåda är tom idag igen, inget på hela veckan dock jag tror inte att Postnord är i filtrerat av gängkriminella. Brevbärararna ser blonda och snälla ut.

  1
  5
 3. Hörnet krymper mer och mer, och hon blir skrynkligare för var dag som hon ljuger……ihop med morgan.

  24
 4. Dom valsar på och håller varandra om ryggen, ett jävla spel för galleriet !!
  Börjar dom ljuga blir det till slut att dom målat in sig i hörnet.
  Och där står dom nu,
  Den här historien är långt ifrån över, frågan är hur pass mycket självförnedring dom vill kosta på sig.
  Brallorna börjar på att närma sig knäna på Baudin & Co nu.
  Snart får nog Baudin kalla in Damberg och Morgan att hjälpa till att torka svetten i panna under pressträffarna.
  Börjar bli rolig underhållning av Botkyrka skandalen nu.

  28
 5. Ett “tillsynsärende” betyder väl att inget kommer att göras, samt att vår odugliga media inte heller kommer att göra något…..

  30

Kommentera