Georgia-utredning: Inget valfusk – misstänkt mened

VALET I USA. En åtalsjury i Georgia som utreder Donald Trumps försök att ogiltigförklara valresultatet 2020 har kommit fram till att inga bevis finns för att det begicks valfusk i delstaten, rapporterar amerikanska medier. ”Vi finner enhälligt att inget utbrett fusk ägde rum […] som kan leda till att valresultatet ogiltigförklaras”, står det i en rapport som delvis offentliggjordes på torsdagen.

Biden och Trump

Juryn anser också att det finns belägg för att ”ett eller flera vittnen” i utredningen begått mened, och rekommenderar åtal. Vittnena i fråga namnges inte.

I valet röstade marginellt fler Georgiabor på Joe Biden än på Trump. Utredningen blir ytterligare ett bevis för att Trump försökte ogiltigförklara legitima valresultat, vilket kan påverka åklagares beslut om huruvida åtal ska väckas mot ex-presidenten och hans allierade, skriver CNN.

-Pettersson antar att ännu en utredning ändrar inget för dem som tror på valfusk, de hjälper inte med mängder med domstolsutslag, även med republikanska domare, påstår att inget fusk förekommit, det hjälper inte med att Donald Trumps medarbetare vittnar om att inget fusk förekommit.

Dom som tror dom tror mer på någon suspekt Youtube-film om manipulerade rösträkningsmaskiner eller något annat. Det finns bevis säger dom och bryr sig inte om amerikanska domstolar…

Under sin tid i Vita huset rapporteras Trump ha ljugit eller vilselett cirka 20 000 gånger, men det finns dom som tror på Vladimir Putin också…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Georgia-utredning: Inget valfusk – misstänkt mened

 1. Donald Trump var en av dom allra bästa presidenter som USA någonsin har haft.
  Han genomskådade media:s korrupta agenda och därför fick han också ständigt löpa gatlopp i pressen!
  Trump gick sin egen väg och skötte USA på ett affärsmässigt och mycket profsigt sätt.
  Och det gick också mycket bra för USA under hans ledning
  Trump var därför en nagel i ögat på socialister och globalister som hade en helt annan agenda!

  Trump valde att förhandla istället för konfrontation, han var en fredsmäklare inte bara för USA utan för hela världen.
  Och med Donald Trump som president så hade det ALDRIG blivit något krig mellan Ukraina och Ryssland!
  Hundratusentals liv hade sparats, millioner människors lidande hade undvikits.
  Den globala terroristen Biden är naturligtvis livrädd för Trump och försöker därför med alla medel att oskadliggöra honom.
  Ingenting är heligt för denne skurk!

  17
  1
 2. Tja, när guvernören Brian Kemp började prata om en audit i delstaten så omkom hans unga svärson i en väldigt konstig bilolycka på en större väg.
  Bilen brann, ingen krock.
  Det gjorde att nämnde Kemp ändrade åsikt gällande att undersöka det eventuella valfusket i delstaten.
  Kan tillägga att Arizona som enda delstat har genomfört en väldigt omfattande audit.
  Minns inte antalet felaktiga röster dom upptäckte (folk som röstat dubbelt, folk från andra delstater som röstat, döda personer som avgivit röster etc) men dom var långt fler än de drygt 11500 som var Bidens segermarginal i delstaten.
  Slutsatsen i Arizonaauditen blev att dom inte kunde säga vem som vann den delstaten.

  13
  6
 3. Om du är 60 år gammal i USA behöver du fotoleg för att visa du ålder. Det behöver du inte för att rösta.

  Sedan köper man rösträkningsmaskiner från Kina, som är byggda för att eventuellt kunna fjärrstyras.

  Det perfekta sättet att få folk att bli osäkra på om allt gått rätt till.

  17
  9
 4. Valmyndigheten i Sverige vill ju ändra röstningen då det förekom oklarheter nu i senaste valet, kan vi haft valfusk här? Vad skulle svensk domstol döma månntro?

  10
  3
  • Inte så mycket för risken för valfusk som problemen med köer, administrering med mera. Detta att det ska finnas valsedlar per parti utlagda så att Partifunktionären från fabriken kan se vilka valsedlar du tar är så 70-talet. I och med att skärmar skulle avskilja medborgarens val av valsedlarna från Partiets överseende så kom Valmyndigheten fram till att detta med separata valsedlar för varje parti tar väldigt mycket tid och administrering.

   Därav vill de se över valsedelssystemet för att få fram en effektivare valsedel – om det är för Partiets bästa eller att de bara är bekväma av sig vet endast den politiskt tillsatte generaldirektören.

   Min preferens i detta är att vi inför liknande system som Finland har där det finns en valsedel för varje val och personen i fråga fyller i siffra för parti och eventuellt namnröstning på denna sedel.

   Dessutom ska valen åtskiljas så om ett nyval utlyses ska det innebära att den som vinner valet får fyra år på sig som ordinarie mandatperiod. Inte som idag när ett extraval utlyses, då får de endast sitta mandatperioden ut. Därav skillnaden i orden.

   Landsting- och kommunalval ska också vara åtskilda från riksdagsval.

 5. Därför ser det ut som det gör i världen idag, sanningen är farlig och ska ignoreras/mörkas för folket, typ annars blir man persona non grata.

  15
  8
  • Svarar mig själv.

   Det är inte de som röstar som är av betydelse, utan de som räknar rösterna, Joseph Stalin.
   Prova sök på detta, inte det första som kommer upp i goggle hos mig, då vet man varför.

   Det är riggat, som att spela på en fotbollsmatch och redan veta resultatet med mutade spelare.

   https://frihetsnytt.se/avslojande-israeliskt-foretag-kontrollerar-val/

   Det var ju bara en “glitch” i amerikanska valet för Biden, lika Sverige och det kallades en attack/DDos när valresultatet låg nere länge????

   Men är väl bara mina fantasier i dimman….av logiskt tänkande, lika senitton/svininf/apviruset/fågelinf/cyberattack/ballonger/ufo/aliens för att dölja, och allt annat bös de hittar på?

   https://swebbtube.se/w/i62kzrGcp7RduEQHPSdPrb

   Snart mello då jä…..

   11
   5

Kommentera