Två bombdåd i Landskrona

BROTTSLIGHET. Vid 22-tiden larmades om detonationer på två olika adresser i Landskrona – inom minuter efter varandra.

Landskrona

Skador har konstaterats i entrén till ett flerfamiljshus på Silvergården och på Kolonigatan är ytterdörren på en villa demolerad och fönsterrutor krossade.

Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård är på plats och polisens nationella bombskydd är inkallat. Även kriminaltekniker är på väg.

Båda platserna har spärrats av.

Ingen personer verkar ha skadats i explosionerna.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Två bombdåd i Landskrona

 1. Spännande utveckling
  Bombdåden är inte ens längre första sides stoft på våra kvällstidningar,
  De vill att vi upplever det är ungefär som det nya normala !!
  Alltså som stater där krig är vardagsmat.
  Så hur mycket skall det svenska folket tåla av dessa snedvridna journalister som tycker att detta är mer som ett udda skämt i vårt land.
  Stå upp och disikera varenda våldsvåg in i benen för att få slut på skiten innan vi förvandlat landet till sophög

  7
  1
 2. Sverige är ett extremt land. Man brukar kalla vissa områden utsatta men det är väl Sverige, som är utsatt. Vad har regering och politiker gjort med Sverige egentligen?

  21
  1
  • Ruben
   Den höga invandringen har ågått i mer än 40 år. Svenskarna har under tiden röstat fram olika regeringar. Så varför har svenskarna valt sådana politiker?

   15
   1
   • Före SD hade samtliga riksdagspartier samma åsikt om massinvandring. Man tävlade snarast om vilka som kunde ta hit flest. Dessutom har vi och har haft sedan 60-talet en vänsterextrem journalistkår som har lobbat sig blåa för massinvandring. Förutom en kort period med Ny Demokrati (innan de tog livet av sig själva) och nu SD, så har vi inte haft några alternativ att rösta på. I praktiken har Sverige fungerat som en enpartistat, så det går inte att säga att vi har röstat för den massinvandringspolitik vi har blivit påtvingade. De har i opinionsmätningar i årtionden visat att vi INTE vill ha den förda politiken. Jag minns inte vem, men jag har för mig att det var en folkpartistisk riksdagsman som sa, ”invandringspolitiken är inget svenska folket ska lägga sig i, det ska skötas av oss politiker”! Så som jag sa, så har Sverige sedan åtminstone 70-talet fungerat som en enpartistat, för att inte säga, i praktiken en diktatur, när det gäller massinvandringen.

    24
    1
   • Hemlig
    Det är ändå konstigt, under så lång tid knappt några protester. Jag tror att folk inte såg så allvarligt på invandring men nu har många börjat se problem med den stora invandringen.

 3. Den vanliga yttringen av enfaldiga kulturberikare, den importerade okulturella mångfalden.
  – i Silvergården är 62 % födda utomlands och 84 % har två utrikesfödda föräldrar (2019).

  Förut i Silvergården hittade en flicka och hennes pappa en skarpladdad handgranat vid lekplatsen, “Här leker massa barn,- det är hemskt“, tyckte en boende, (och lätt att hålla med om).
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/polisavsparrning-utanfor-vardcentral-i-landskrona

  – och förra året var det våldsamt upplopp på Silvergården, hundratalet yngre män brände bilar och upprättade vägspärrar i området. Polisen avvaktade och höll sig i utkant av händelserna. Bilder:
  https://www.pppress.se/nyhet/valdsamt-upplopp-pa-silvergarden-i-landskrona/

  20

Kommentera