5 thoughts on “Puttes patrask slår nytt rekord (i förluster)

  • Klassiskt fall av Puttes propagandabyrå berättar det omvända.
   Precis som när puttesterrorister påstår att Ukraina har ammunitionsbrist när det är Puttes egna terrorister som har det och måste böna och be för att få köpa ammunition från andra diktaturer.

   8
   2
 1. Fascist Ryssland har det inte lätt! Alla deras lögner, illdåd och ren ondska kommer inte att vinna världen!

  Fascism och islamism bygger inga framgångsrika och fredliga samhällen.

  Slava Ukraini 💙💛 Ni står upp för demokrati och frihet!

  16
  6
  • Du skriver: “Ni (ukrainare) står upp för demokrati och frihet!”

   Jag tror att främst ukrainare står upp för ukrainare och deras land. Åtminstone så borde det vara. (Det borde också svenskarna ha gjord, när politikerna ville att ni skulle stå upp för s.k “mänskligeten”.)

   Om demokrati och frihet… Ja, ukrainare har själv och kanska demokratiskt vald en ledare som ukrainare tyckte då skulle bäst försvara deras rätt till liv, frihet ock lycklighet samt till hälsa och ägendom.

   Fast du jublar över en stor siffra, jag befarar att det är bara en siffra, och att det finns andra häpnadsväckande siffror, som världen borde veta, men som vi inte änny vet. Men efter kriget kommer alla vara medier påstå vara jätteöverraskade om dessa andra siffror och ljuga att vi hade ingen aning om dessa 😱

   5
   3
   • Ukrainare, svenskar, norrmän, danskar, britter, amerikaner, polacker, tjetjener, ryssar, vitryssar, fransmän, tyskar, spanjorer, kanadensare, australiensare, litauer, letter, ester, osv, osv.

    Alla står de upp för demokrati och mot putteterroristerna på slagfältet.

    7
    2

Kommentera