Man misshandlad och rånad på bil, telefon och plånbok

BROTTSLIGHET. En man i 30-årsåldern har blivit rånad på sin bil, mobiltelefon och plånbok av flera maskerade män i Billeberga, Skåne.

Billeberga

Gärningsmännen har också ha hotat mannen med knivliknande och pistolliknande föremål, tvingat honom att ta ut pengar åt dem och även misshandlat honom.

Efter rånet dumpade de mannen på en åker utanför Västra Karaby.

Mannens skadeläge är i nuläget oklart.

Polisen har sökt efter de misstänkta under natten men ingen har hittats och gripits.

Polisen

-Pettersson ser inget signalement på gärningsmännen eller modell/färg på bilen så jag antar att polisen inte vill ha hjälp av detektiv allmänheten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Man misshandlad och rånad på bil, telefon och plånbok

 1. Tja att finna dessa Rånare kan bli svårt,då de slagit till mitt mellan invandrar-ghetton i Helsingborg,Landskrona,Eslöv och f-n vet alla ,ute i centrala Skåne !!

  25
 2. De, som i myndigheter aktivt belastar Sverige med den här kriminaliteten, bör sättas i bojor fortast möjligt tillsammans med deras kriminella skyddslingar. Obligatorisk utvisningar av brottslingar där det är möjligt.

  21
 3. De kan ju inte ange etnicitet eller beskrivning på gärningshenen eftersom det kan framställa vissa kulturberikargrupper i dålig dager.

  22
 4. Det är bara att gratulera alla “aktivister”.
  Nu har ni fått de Sverige som ni så länge kämpat för.

  36
 5. Polisens största uppgift idag är att lämna så få uppgifter som möjligt för att inte vi ska få veta vilka slags folk som sysslar med att råna andra på deras tillgångar. urlöjliga straff inga krav på vederbörande att nästa gång blir det värre där även utvisning ingår!

  33
  1
 6. Bloggen ”Det Goda Samhället” publicerar idag ett inlägg av journalisten Gunnar Sandelin, om: “Kriminalitet och härkomst“, där han t.ex. skriver att:
  ”Media talar så gott som aldrig närmare om detaljerad etnicitet, men en magkänsla som både jag och flera likasinnade har, är att de som sprider den mest våldsamma förstörelsen i det svenska samhället till stor del har sin bakgrund/ursprung i Afrika och Mellanöstern. ”De kommer hit och förstör vårt land på samma sätt som de har ödelagt sina egna hemländer. Det är tacken för vår hybrisartade asyl- och anhöriginvandring”, brukar jag tänka när jag får mina anfall av vanmakt och ilska. Aningslösheten och förnekelsen fortsätter som en teaterföreställning medan den grova kriminalitet som vi har importerat förmodligen bara är i sin linda.“
  Läs vidare:
  https://detgodasamhallet.com/2023/02/07/gunnar-sandelin-kriminalitet-och-harkomst/#more-67383

  37
 7. Det var en dålig karta som visas .
  Landskrona är borta.
  Om det var så lätt att bli av med problemen i Sverige så sudda bort Malmö också .

  48
  1

Kommentera