17 thoughts on “Nytt Rekord

 1. Vi alla bör vara rädda för att Putin inte kommer att bli för trängd,då kan säkert kärnvapen komma att användas. Vi har att göra med en person som inte bryr sig om liv och mänskligt lidande.

  5
  10
  • Samtidigt går det inte att ge efter för kärnvapenhot eftersom det skulle leda till fler och nya hot även från andra terrorstater och då har vi bjudit in till ett tredje världskrig. Alltså är det en tunn lina att balansera på.

   Ukraina kommer att få all hjälp som behövs för att stoppa ryssarna men samtidigt säger väst att Ukraina inte ska använda vapnen mot ryskt territorium. Det bevisar samtidigt hur fel Putin haft hela tiden när han har ljugit om att NATO är ett hot.

   13
   6
 2. Ha ha ha ha, Krister har hittat en okänd nyhetskanal som hänvisar till att en okänd TURKISK(!) tidning har en hemlig källa inom Mossad…😂😂😂

  Knäppgökar finns överallt. Ryssland har själva erkänt större förluster. Enbart fångarna som rekryterats av wagnernazisterna har dött i större antal.

  Om ryssarna haft så små förluster som den Turkiska tidningens hemliga källa uppger så skulle de varken behövt mobilisera förra gången eller denna gång.

  Som tur är tror ingen normalbegåvad på sådant! Det var månadens klart sämsta försök…🤣

  12
  6
 3. Dessa förluster på manskap, stridsvagnar och pansarfordon är en god indikation att putteterroristernas storoffensiv redan har börjat och blev nedstompad i jorden igår av det ukrainska försvaret.

  19
  10
 4. Ukraina tjänar inget på att överdriva ryssarnas förluster. Tvärtom, ju hårdare det ryska motståndet ser ut på pappret, desto mer hjälp kommer Ukraina få till sitt försvar…

  23
  21
  • Ukraina som demokrati och beroende av västs hjälp har ingen anledning att ljuga och kan inte ljuga eftersom det kommer fram förr eller senare. Kommer det fram att de ljuger kommer hjälpen försvinna exceptionellt fort.

   Sedan “läcka inom Mossad” är lika trolig som en “läcka från Säpo” i detta fall. Kreml kan säga vad de vill i sin propaganda eftersom Mossad inte kommer att kommentera det oavsett.

   23
   11
  • Hr Dahlberg har väl som vanligt fått alla siffror direkt från psykopaten i Kreml. Vi får se när smörjan han klipper från tass och rt. Dahlberg har nog betalt i kopek för varje rad han publicerat i Sverige. Allt är avsett för rysstroll, facister, kommunister och andra lågbegåvade som slickar terroristen puttes röv.

   22
   21
   • Lars E
    Nej, men Mossads siffror kan du läsa här ovan och även här:
    18 500 döda ryska soldater mot 157 000 döda ukrainska soldater + 2 700 döda NATO-soldater o instruktörer + 5 400 döda frivilliga.

    11
    17
   • @tovarish Håkan
    ”Läcka inom Mossad” är lika trolig som en ”läcka från CIA” i detta fall. Kreml kan säga vad de vill i sin propaganda eftersom Mossad inte kommer att kommentera det oavsett.

    11
    6
 5. Ryssland skickar mängder av sk soldater, men det blir bara kanonmat.
  Ska man vinna kriget i Ukraina handlar det om kvaliteten på såväl material som soldater.
  Men det finns risk för ett utdraget krig med stora förluster för Ryssland.
  En reträtt för Putin är nog det samma som hans fall.

  27
  14

Kommentera