Censur, massövervakning och insekter: World Economic Forum mot den fria världen

av J.B. Shurk

World Economic Forums nationskrossande imperium ser ut som en verkstad som tar stulna delar från världens värsta diktaturer för att skapa Frankensteins “woke”- monster.

De kanske flyger på privatplan, men i slutändan är World Economic Forum en kabal med den största samlingen skurkar som organiserad brottslighet någonsin lyckats sätta ihop i samma rum. De orkestrerar de mest effektiva planerna som någonsin skapats för att tvinga folk som tidigare varit fria att göra precis som de säger. På bilden: WEF:s grundare Klaus Schwab talar i Davos, Schweiz, den 23 maj 2022. (Foto av Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images)

Man har snott åt sig aztekernas förkärlek för människooffring för att hålla dåligt väder borta, de kinesiska kommunisternas kärlek för total kontroll och utrotande av traditionell kultur, de italienska fascisternas samhällspressande partnerskap med företagsmonopol, och de tyska nazisternas tro på ett “herrefolk” – främst kändisar, bankirer, kumpankapitalister och potentater – som samlas i Davos och på andra platser för att applådera sina egna prestationer och vidare implementera sin “mästerliga plan” som WEF tillgivet kallar för “Den stora återställningen.”

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Censur, massövervakning och insekter: World Economic Forum mot den fria världen

  • WEF som vill döda allt levande på jorden…….. förutsättningen för liv på jorden är nämligen kol, kväve och syre.
   Man använder klimatrörelsen för att driva på en “grön omställning”
   Det är ren och skär ondska från oligarkerna.

   Kväve ingår i alla aminosyror och många av våra proteiner.
   Finns med i de baser som bygger upp nukleinsyror Tex DNA och RNA.
   Kvävet ingår också i klorofyll (fotosyntes) som växter använder för att bilda näring för att växa.
   Atmosfären som skyddar oss mot solen består av 78% kväve.
   Kolets betydelse förstår man av att läsa (den balanserade kemiska ekvationen för fotosyntes).
   Kvävet pekas ut som ett miljöproblem (övergödning i sjöar och vattendrag ).
   Det är ytterligare ett skapat problem när man särade på djurhållning och grödor.
   Bönder som odlar grödar är tvungna att köpa konstgödsel till åkrarna, medan bönder som har djurhållning får inte använda gödsel i naturen.
   På 1920-talet fanns enbart kväve i gödsel vilket blev en bristvara med för liten djurhållning.
   Det finns mycket mera att nämna om livets gaser.

 1. Och varför kan inte herr Pettersson och andra krigshetsarna fatta att det var dessa samma WEF-GLOBALISTER som tvingade fram kriget i Ukraina. Biden, Zelenski, Macron, Marin, Trudeau, Von Leyen och alla andra WEF-GLOBALISTER visste med 100% sekerhet att ryssarna skulle inte tolerera Ukraina som en NATO-medlem. Och kriget skulle ha kunnat undvikas om man bara hade hållit “status quo”. situationen. CNBC raporterade så sent som 8.12.2021 om telefon samtalet mellan Putin och Biden där Putin lovade dra tillbaka trupperna om NATO-skulle vägra Ukrainas NATO-inträde.

  “During their call, Putin told Biden that Ukraine’s bid to join NATO must be denied in return for assurances that Russian troops would not carry out an attack.”

  https://www.cnbc.com/2021/12/08/biden-didnt-accept-putins-red-line-on-ukraine-what-it-means.html

  Så, för hopningsvis tycker ukrainare att WEF-GLOBALISTERNA gjorde rätt när de fortsatte dra Ukraina till NATO-medlemskap.

  Grattis Ukraina och ukrainare före kriget ni blev hjälpta av WEF-GLOBALISTER och efter kriget WEF-GLOBALISTEN BlackRock kommer att ta (hand om) ert land och rikedomar. Och EU-länderna kommer betala sig till bankrutt för att detta ska ske.

  26
  5
  • Hur tvingade WEF Putte att först infiltrera och bedriva proxykrig i östra Ukraina för att sedan dra igång en fullskalig illegal invasion av landet i februari förra året?

   Det som du lägger upp som anledning är inte internationellt godkända anledningar för krig. Ukraina är en suverän stat med egenbestämmande och Putte ska inte ha några åsikter om vem eller med vilka Ukraina vill handla med eller gå i allians med.

   6
   11
  • Var det inte Chamberlain som fick ett papper där Hitler skrivit på och det kallades: Fred i vår tid.

  • Granne från öst!
   Du anser att det är ens grannländer som har bestämmanderätten huruvida en självständig nation får ansöka om NATO inträde eller ej?
   Vad säger UN/FN stadgan?
   Nej du min smale vän, vi måste säga bestämt nej till diktatorer!

   5
   4
   • Ja, i princip suverena länder har suverena rättigheter. Men praktiken har visat gång på gång att det kan vara bättre för ett litet folk att inte i onödan reta upp ens stormakt granne. Till exempel 2500 år sedan var det invånarna på ön Melos som fick lära detta.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Melos#The_Melian_Dialogue

    Och invånarna på det suverena staten Cuba nästan gick i genom samma öde för 60år sedan, när de båstådde att de hade rätt till att ha sin allierade statens kärnvapen på ön. USA var då på väg att anfalla Cuba för sin framtida säkerhets skull, precis som ryssarna också påstådde. USA har tillnoch med ett (Monroe) doctrin som säger att inga konkurreade militärmakter får ha militärbaser i syd, melkan elle norra-America.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Monroe_Doctrine

    Visst dessa stormakt grannar är besvärliga, men å andra sidan, när man förstor att de vill ha icke-fientliga grannar, kan man komma överens om handelsavtal och annat som är nyttiga också för den mindre staten.

    4
    2
 2. Vi lever än så länge i en fri värld. Dom som vill äta insekter kan göra det. Dom som inte vill slipper.
  Rekommenderar att köpa ett hus med trädgård. Än så länge finns det lågprisområde, där man kan få många hus under en miljon.
  Där kan du odla frukt, bär och grönsaker. Du kan också ha höns, getter eller vilka djur du vill. Det är också frivilligt att odla insekter, för den som önskar.

  18
  5
   • Om du har höns i detaljplanerat område
    Om du har höns i detaljplanerat område så behöver du vanligtvis ett tillstånd från kommunen. Det gäller redan om du har en höna. Kontakta kommunen där du bor för mer information om vad som gäller just där.

    11
    3
   • Sossarna som brukar skapa det mesta av såna här förbud, framstår som psykiskt sjuka “kontrollfreakar”.
    Sverige är i detta fall en diktatur, där allt är förbjudet om man inte betalar för tillståndet.
    Flyga drönare utan körkort utan ett begränsat tillstånd är förbjudet och leta metallföremål med metalldetektor på egen tomt är förbjudet utan ett dyrt tidsbegränsat tillstånd, är några exempel på byrokratiseringen av vår frihet.
    Allt roligt som inte staten kan bestämma över är förbjudet.
    Det är också därför vi har
    systembolaget.

Kommentera