Näthatsgranskaren kan inte äta pizza ifred

YTTRANDEFRIHET. Tomas Åberg, tidigare Bergström, beklagar sig över att hann inte får vara ifred någonstans. Det är riktigt jobbigt. Det jobbigaste är att det förföljer en överallt. Man kan inte gå på pizzerian utan att någon säger något, arbetskamrater, gamla vänner och sedan de ständiga hoten och förtalen, säger Åberg enligt Samnytt, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger “Hemskt tråkigt”! Tomas Åberg har levt på statliga bidrag och har som affärsidé att stämma människor för förtal. Han har anmält tusentals människor, ofta äldre pensionärer, för vad de skrivit på nätet och fått en del fällda.

Lever man så och har en bakgrund som djurplågare får man nog räkna med att en och annan tittar lite snett…

Om Näthatsgranskaren på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Näthatsgranskaren kan inte äta pizza ifred

 1. En otrevlig typ som tjänar pengar på andras frustration över samhällsutvecklingen som pågått i flera decennier.
  Han ska vara glad för att man inte löste ett korsord med honom på pizzerian……….”lodrätt in och vågrätt ut”.

  15
 2. Läste nyligen om en hackergrupp som stulit kreditkortsinformation från datorer medelst phishing. En programmerare surnade till, hackade deras server, raderade deras databas med stulen information och laddade upp varningstexter till deras phishing sites.
  Detta var olagligt (dataintrång) men bra. Ett typexempel på “chaotic good”.

  Motsatsen är “lawful evil”, vilket NHG är ett bra exempel på.

  12
 3. Tycker han kan skatta sig lycklig som kan äta sin pizza överhuvudtaget .
  Mvh Sjöström

  34
 4. Judas angav Jesus för 30 silverpenningar, sedan hängde han sig.
  Näthatsgranskaren har som han förtjänar.

  50
  • Laga din egna mat då din vidriga människa. Hur kan den dåren överhuvudtaget beklaga sig. Han lever väl på bidrag, som alla sina gelikar han har i din omgivning. Gillar honom icke.

   64
   1
 5. Önska inte livet ur honom, tänk om han hamnar här…
  som biff a la Åberg med likmasksgele!

  https://humanmeatproject.com/about-us/

  PS. Någon seriös människa som vet vad HMP egentligen är?
  Är det ett morbid och ovanligt smaklöst skämt, eller ett projekt direkt från dårhuset, eller kanske socialisternas och MP gemensamma satsning för miljön?
  -Galet nog för att komma från socialisternas agenda!
  Eller är det kanske EU-Ursulas/Soros/Gates/Suckerbergs nya gemensamma världsomspännande projekt nu när dom sålt slut på blasket som kallades corona-vaccin?

  44
  4
  • Då du vill ha ett seriös svar så låter jag bli att skriva Helvetes Miljö Partister, näfan nu slant jag på på mitt Sverigevänliga tangentbord igen. 😄🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄🤣😄🤣

   18
   1
 6. Han överdriver, han är inte så känd. Det är inte synd om honom.
  En del har knappt råd att gå och käka pizza ens.

  46
  5
 7. Karln beklagar sig över att han inte får äta pizza ifred.Jag beklagar alla som han och hans medhjälpare förstört livet och ekonomin för.Han borde inte heller ha någon aptit om han skulle skänka en tanke på alla han har utblottat och som bara får drömma om att kunna gå ut och äta en pizza.Dom får nog lyxa till det med havregrynsgröt utan mjölk i bästa fall…..

  76
  1
 8. TÅ kanske skulle fundera lite över följande text från Bulletin

  ………..Problemet är bara att ”en man, som vill visa sin godhet i alla sina handlingar, går under bland alla dem som inte är goda”.

  Man kan inte fantisera om ett gott samhälle som aldrig existerat, utan man måste utgå från hur människor verkligen är.

  Många av oss har goda sidor, andra har det inte.

  Men även om de flesta är goda kan man inte bygga samhällen på den förutsättningen, därför att då kommer människor som inte är goda att utnyttja det.

  Men om man i stället utgår från att människor kan vara onda skapar man ett samhälle som ger trygghet och framgång åt sina människor.

  18
  1
 9. Se den här:
  Näthatsgranskaren kommer nu själv att bli granskad av Carl Schiller,
  en mycket påläst f.d. Polis med över 30 år i yrket, (i sin Youtube-kanal “SHA70“ (tid. anropssignal f. Stockholms polisdistrikt):
  https://youtu.be/2azlstIZjp0

  60
 10. Jag är förvånad att han lever idag överhuvudtaget, i sydeuropa hade han varit nedgrävd för flera år sedan.

  62
  1
 11. Typisk sosse. Enda anledningen till varför han kan hålla på som han gör är för att han har Partiet bakom sig.

  Vad som borde göras är att ta alla hans anmälningar som inte lett till åtal och anmäla honom för falsk tillvitelse.

  69
  1
 12. Som man bäddar får man ligga.

  Han kan väl hålla sig till förorten! De kanske gillar honom. Eller så får han se på riktigt hur etniska svenskar behandlas av de socio kulturellt efterblivna som importerats av de “riktigt” goda och naiva.

  60
  1
 13. TÅ. Ska springa med ryggen mot husfasader resten av sitt sorgliga liv, må han leva med detta, tills………eller ta tåget nu, kanske synd om lokförarens upplevelse.

  55
  1
 14. Djurplågaren och en av Sveriges största Quislingar Herr Åberg är väl inte bättre än zigenarna på 1990-talet. Dom som satte i system att anmäla butiksinnehavare för diskriminering till DO. Att missbruka systemet för egen vinnings skulle som Herr Åberg gör. Säger väldigt mycket om vederbörande och hans värderingar och principer. Sak samma med alla som utnyttjar socialbidrag fast dom är fullt kapabla att arbeta. Samma kreti och pleti här.

  78
  2

Kommentera