Sveriges kraftiga ökning av brott är “självförvållad”

Sky News-värd Rita Panahi säger att Sveriges ökning av kriminalitet är “självförvållad” sedan landets expansion av invandringen 2015. “Sverige har gått från en av de lägsta brottsfrekvenserna någonstans, till att nu ha betydande problem i vissa områden”, säger hon. sa Panahi. ”De hade den här ideologin att vi har öppna gränser, vem som helst är välkommen… det är väl och bra och människor har skaffat sig liv där och verkligen bidragit till det svenska samhället.

“Men om du har människor som kommer in som inte är lämpade – som inte delar dina värderingar, som inte är intresserade av assimilering, som inte är intresserade av att arbeta eller följa dina lagar, kommer du att ha det vi ser nu .”

16 thoughts on “Sveriges kraftiga ökning av brott är “självförvållad”

 1. Det började inte 2015. Redan i slutet på 80-talet/början på 90-talet började eländet.

  6
  1
 2. Vi vet alla vem/vilka som bär huvudansvaret för katastrofen. Det vidriga socialdemokratiska partiet och deras fullständigt urblåsta väljare.
  Rikspuckot Stefan Löfven var den värsta idiot man kunde hitta till statsminister posten. Pissruskan Andersson fullföljde glatt hans politik, sedan hon lyckats muta till sig makten, med hjälpas en omhuldad kurdisk terrorist. Skattepengar kan användas till mycket!
  Dessa figurer och deras hjärndöda väljare, kommer en dag att få löpa gatlopp.

  21
  1
 3. Det är dags nu att sossarna stiger fram och tar sitt ansvar.
  På 20-år lyckades de förstöra världens bästa land.

  19
  1
 4. Det är väl det som Magda är så stolt över, att ett bra land har förvandlats till det mest
  kriminella i Europa under Sossarnas styre? Hon försvarar sig med att hon inte varit
  Statsminister mer än ett år? Nej men hon har varit nummer två hela tiden, således ansvarig!

  31
  1
 5. Så otroligt pinsamt,
  fast å andra sidan målas ju Sveriges politiker i den för dem rättmätiga färgen brun.
  (läs; shit..)

  18
  1
 6. https://bulletin.nu/korn-det-ar-inte-godhet-att-tro-alla-om-gott

  Ur texten

  ……….. Problemet är bara att ”en man, som vill visa sin godhet i alla sina handlingar, går under bland alla dem som inte är goda”. Man kan inte fantisera om ett gott samhälle som aldrig existerat, utan man måste utgå från hur människor verkligen är, säger han. Många av oss har goda sidor, andra har det inte. Men även om de flesta är goda kan man inte bygga samhällen på den förutsättningen, därför att då kommer människor som inte är goda att utnyttja det. Men om man i stället utgår från att människor kan vara onda skapar man ett samhälle som ger trygghet och framgång åt sina människor.

  16
  1
 7. ÖPPNA ERA HJÄRTAN ! TACK FÖR ATT NI VALDE SVERIGE !
  I MITT EUROPA FINNS INGA MURAR !
  Det är denna sortens Naiva politiker som har huvudansvaret för pågående vansinne !!!!

  40
  • Naiviteten kan spåras längre tillbaka; det startade i mitten på 1970-talet och fortsatte i mitten på 1980-talet med “rör inte min kompis” och början på 1990-talet med “we shall overcome”. Oavsett block är dom allihopa Quislingar av gigantiska mått. Med tanke på alla svenskar som fallit offer för Quislingarnas och känslokönets mångkulturella experiment. Tänk bara på 9-åriga tjejen i Skellefteå som fått hela sin framtid förstörd. Dom förtjänar allt elände som dom kommer drabbas av i framtiden. Inget medlidande med vad som händer dom här Svenskhatande äckliga, vidriga asen.

   29
   1
 8. Visst f..n är den självförvållad man fyller landet med 1 miljon begåvade tomtar utan skriv o läskunnighet utan det sk.infrastrukturen dvs inga poliser , sjuksköterska eller lärare. Hur tror man det skall fungera. Ni som läser detta vet vem som bär huvud ansvaret

  40
 9. Tänk att det skall till en “utlänning” för att förstå Sveriges problem.

  Den tidigare regeringen med (S+MP) ville visa sin godhet för hela världen. Resultatet ser vi!!!

  Den nya regeringen (M+KD+L) vill INTE ta tag i problemet som stavas MIGRATION, MIGRATION, MIGRATION, ….

  Nu försöker de dessutom smyga sig undan kravet att allah PUT skall dras in och ersättas med TUT. Så djävla fegt. Ett skämt!

  Och (SD) göt inget motstånd!!!

  Det enda som kan rädda Sverige är omedelbar UTVISNING av de som INTE skall vara här och om de är kriminella så skall hela familjen skickas ut!!

  33
  2
 10. Skulle bytas ut mot skitreklamen som finns på 4:an, för att folk skulle vakna upp, eller det kanske inte går numera?

  24
  • Nej nej, inte nu när den sk Mellon är igång. Bästa tjejgängen och hipsterfamiljerna ägnar helgerna åt fredagsmys och lördags-mellon. På sommaren har dom inte tid heller, då åker dom på semester till sommarvillan på Ibiza eller Mallorca. Dom som är kvar är Suecia Banana som tvingas stå ut med reklam i teve som fullkomligt dryper med fiddelitt-bärare och svartingar, dvs normbrytande reklam som speglar svenska vita män. SVT behöver knappas något presentation. Det är nästan hela tiden temat kvinna-till-kvinna som gäller. Eller babbe-till-babbe eller snorunge-till-snorunge. Bättre för snorungarna att matas med SVT:s Bolibompa än att bli uppfostrade i rätt och fel, ditt och mitt. OMG, fan inte konstigt det ser ut som det gör i det nya Sverige.

   20

Kommentera