Låt polisen spåra och utvisa illegala invandrare

INVANDRING & ÅTERVANDRING. Richard Sörman intervjuar den pensionerade polisen Anders Österman om hur gränspolisens arbete ändrats över åren och de politiska besluten påverkat polisens arbete med att spåra och utvisa illegala invandrare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Låt polisen spåra och utvisa illegala invandrare

 1. Inte svårt om viljan finns. Kräv uppvisat uppehållstillstånd för de som söker socialbidrag eller vård. Ha gränspolisen stationerade på sådana ställen.

  11
 2. Bara att returnera personerna, och som villkor för ev. bistånd till mottagarländerna så borde en punkt vara krav att de skall ta emot de utvisade. Om inte ska biståndet upphöra.

  43
 3. Då skulle polisen inrikta sig mot personer med utländskt utseende och det ansågs förkastligt när man kollade smitare i tunnelbanespärrarna.

  21
 4. En tidigare minister tyckte att man skulle spåra alla ovaxade….. är detta verktyg utvecklat borde det kunna användas … miljömässigt en riktig vinnare…. ett antal miljoner i NRE halverar plötsligen…… och i förstone är “att hitta” lika viktigt….. med en släckt gloria förlorar vaxgrejen……

  2
  6
  • Dessa “prisjägare” skulle vara något som liknar de kriminella skyttarna/mördarna som vi har överskott av !

Kommentera