Muslimen och turken Demirok anser att SD är en säkerhetsrisk!

INRIKES. Sverigedemokraterna utgör en säkerhetsrisk efter att partiet kopplats till koranbränningen utanför turkiska ambassaden förra helgen, säger Centerpartiets partiledarkandidat Muharrem Demirok till Dagens Nyheter.

Ulf Kristersson måste se sig själv i spegeln och fråga sig hur hans regeringsunderlag fungerar.

Demirok säger att delar av regeringsunderlaget ”medvetet sätter Sveriges säkerhet på spel”.

Chang Frick, som brukar vara programledare i SD-kanalen Riks, var den som betalade demonstrationstillståndet för högerextremisten Rasmus Paludan som ledde manifestationen utanför ambassaden.

-Pettersson säger som farsan ofta sa. Mycket ska man höra innan öronen trillar av.

***

TIDIGARE 2023-01-23 Är Muharrem Demirok en säkerhetsrisk?

INRIKES. Intern kritik väcks inom centerpartiet. Oppositionsrådet Helena Lundgren i Vindeln anser att Muharrem Demirok inte är rätt person att leda partiet. Demiroks historia med två misshandelsdomar och hans dubbla medborgarskap i Sverige och Turkiet gör att han inte är rätt efterträdare till Annie Lööf, anser centerprofilen. – Jag tycker att det är en ganska tydlig säkerhetsrisk om vi börjar ha partiledare i Sverige med tillgång till utrikespolitiska hemligheter, som i hans fall tillhör en av världens största militanta makter, säger Helena Lundgren.

Helena Lundgren och Muharrem Demirok. Bild TV4


Helena Lundgren är också kritisk till valberedningens arbete. Processen har gått för fort och även om den varit öppen till viss del så har nomineringarna varit hemlig, enligt henne.

Partiledningen vill inte kommentera Lundgrens kritik och säger att Muharrem Demirok har påbörjat processen med att avsluta sitt medborgarskap i Turkiet.

På extrastämman den 2 februari ska ny partiledare för Centerpartiet väljas.

-Pettersson tror att Lundgrens farhågor är befogade. Demirok är dömd för misshandel två gånger något han valde att hemlighålla för valberedningen. Han är turkisk medborgare något han påstår att han försöker avsluta nu, varför har han inte gjort det tidigare? Jag är inte så säker på att det är så lätt att säga upp. Demirok har släkt och tillgångar i Turkiet. Han har en kusin i Erdogans regering och han är muslim.

Om Demirok på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

42 thoughts on “Muslimen och turken Demirok anser att SD är en säkerhetsrisk!

 1. TURKAR KAN INTE AVSÄGA SIG MEDBORGERSKAPET. ALL TURKFOLK KAN SOM MEDBORGARE ÄVEN I TURKIET SÖKA OM TURKISKT PASS. Försöker f ö en turkisk medborgare avsäga sig medborgerskapet, så kommer ALLA släktingar att utsättas för förföljelser. Det är därför Turkiet har en mängd und.tjänster och institutioner i massor av länder, särskilt där det finns invandrare från Turkiet (turkiskt ursprung). Som i Sverige!

 2. Kan Muharrem Demirok rösta i både det svenska och det turkiska parlamentet? Är han valbar i både riksdagen och nationalförsamlingen.

  Kan försvenskade turkar som flyttat hem för gott rösta i svenska riksdagsvalet.

  Hur det med de svenska bröderna från Iran? Släpp fångarna loss det är val!

  Hur förhåller det sig med Rasmus Paludan? Hur många röster krävs det för att få in honom i riksdagen? Om han lever så länge vill säga.

  16
  • “Jöns H” skriver:

   “Hur förhåller det sig med Rasmus Paludan? Hur många röster krävs det för att få in honom i riksdagen? Om han lever så länge vill säga.”

   Om (är en oönskad persons liv värt att försvara?) Paludan inte gör det, gissar jag att den politiska och kulturella eliten kommer att kraftfullt ta avstånd (och villkorslöst?) från förövaren/förövarna och säga hur viktigt det är med vår demokratiska yttrandefrihet, och stå upp för de förhållanden/synsätt/normer/värderingar (det statliga och villkorade [*] ‘allas-lika-värde’) som råder i Sverige.

   Men, då är det för sent, och de har tillåtit historien att upprepa sig — igen:

   -Salman Rushdie
   -Charlie Hebdo
   -Lars Vilks (död 3/10-2021, haft livvakt sedan 2010)

   Den politiska och kulturella eliten tycks ha inställningen att det är bättre/blir motiverade att försvara och stå upp för yttrandefriheten och svenska normer i efterhand, då de är säkra på/har blivit övertygade om att deras svenska ståndpunkt och försvar/stöd verkligen hade behövts.

   [*]
   2019-03-27 Fackförbund.com (est. 2014, jämförelsetjänst)
   “Flera fackförbund säger nej till SD”

   – “Av de 14 fackförbunden som ingår i LO säger sju av dem nej till att ha ett förtroendeuppdrag i facket samtidigt som man är politiskt aktiv i Sverigedemokraterna”

   – “Handels, Kommunal, Byggnads, IF Metall, Pappers, Hotell- och restaurangfacket, Livs eller Fastighetsanställdas förbund accepterar inte att förtroendevalda medlemmar är politiskt aktiva i Sverigedemokraterna.”

   – “De förbunden som säger nej till förtroendevalda som är politiskt aktiva i SD hänvisar till värdegrunden i deras stadgar som generellt säger att de arbetar för allas lika värde.”

 3. Fd.bondeförbundet nuvarande Centern som skall återta böndernas röster.
  Sveriges bönder får passa sig så dom inte får en (Dansk skalle förlåt ) jag menade en “Turkisk skalle “om dom ifråga sätter Demiroks uppmaningar.

  14
  2
 4. Tycker att Turken Demirok ska stänga igen foderintaget och konsentrera sig på att
  Rensa ut Pedofilerna i sitt parti, det är en skandal att låta pedofiler, den ynkligaste
  formen av förnedring av barn förekomma i ett Svenskt riksdagsparti.

  Sen hur Svenska folket har röstat ska han ge f-n i. Försök inte leka Lill Erdogan

  20
  1
 5. Det påstås att skallar-turken har gjort sig skyldig till misshandel vid TVÅ tillfällen. Men hur sannolikt är det att det endast handlar om dessa två ggr. i verkligheten ? Han är DÖMD vid två tillfällen, men MÖRKERTALET är sannolikt betydligt högre.
  Om du ex.vis har ertappats med fortkörning vid två tillfällen, så är det nog knappast så att nivån bakom rättvisans insyn stannar där. Snarare kanske den verkliga nivån ligger på 222 ggr.
  Men eftersom media gärna gullar med sina medlöpare så existerar ingen grävande journalistik. För det hade det krävts en SD:are…minst.

  19
  1
  • En undring bara, är det okej att använda han som mitts i Taekwondo träningen – för att träna street figting på riktigt?

 6. Center-pedofilerna vill :
  * Ha sex med barn
  * Ha sex med lik
  * Ha sex med djur
  * Införa sharialagar
  * Importera 30 miljoner islamister
  * Ge fritt utrymme för moskéer
  * Förbjuda allmänna åsikter under ramadan
  * Sabotera den spillra av elkraft vi ännu har kvar
  * Avfolka landsbygden genom ständigt höjda bränslepriser
  * Försvåra förutsättningarna för jord-och skogsbruk
  * Öka skattetrycket för vanligt folk
  * Öka flummet i skolan
  * Utöka köerna i sjukvården
  * Hata medelålders, normala, vita män
  * Lägga ner fungerande kärnkraft
  * Prata skit om andra partier i st. för att redovisa sin egen s.k. politik
  * Skrämma folk till tystnad
  * Etc. etc. på samma tema

  Turken säger sig vilja avstå ett medborgarskap – Se till att det blir det svenska !!!!!!!!!

  45
  1
 7. Här ser vi det dolda omdömet hos Annie Lööf som nog ger sitt stöd för valet av efterträdare. Någon som kan fortsätta att rasera nationen och ur vars aska även hon kan borsta av sig skiten och stiga till höjden.

  38
  1
  • Punktsvetsarn körde ju en liknande variant. Han ville absolut inte ha någon under sig som var mer begåvad än han själv…Så gick det som det gick…

   16
   1
 8. “Pettersson” skriver…

  “Mycket ska man höra innan öronen trillar av.”

  Det är nog mer som står på spel än de figurativa öronen: Sveriges svenska karaktär [1] håller på att trilla av jordens stora mångkultur (vissa tycks anse att det inte har något värde att bevaras, andra håller inte med [2])…

  … som beror på närvaron av alltför många personer som Demirok (osvenskt namn), vilka kan sägas utgöra något helt annat än en säkerhetsrisk: en existentiell sådan.

  Vidare, visar Demirok en omedvetenhet i hans perspektiv: En främling som kommer till/väljer att bo i ett främmande folks land vilka han förolämpar (och därav orsakar folklig/social och politisk splittring).

  Det skulle hans landsmän i hans hemland aldrig tolerera (— så länge han förolämpar svenskar kan han inte betrakta Sverige som sitt hemland, enligt den universella sociala normen som gäller hos alla regionala/nationella folk jorden runt).

  Möjligen anser han (numera, efter att ha fått svenskt medborgarskap) att hans landsmän är så socialt underutvecklade att han tycker att det skulle vara orättvist att mäta deras människosyn (ref. det statliga påbudet (dvs. kravet) ‘allas-lika-värde’) med samma moralmåttstock som mäter svenskarnas.

  Anledningen till att Demirok känner detta mod (för att inte säga arrogans) beror på det bemyndigande som det offentliga Sverige (politiker, journalister/debattörer, etc.) har givit honom… och vissa invandrarbarn som har fått modet att förolämpa svenska barn (och tonåringar), vilket kan höras i vissa skolor: t.ex. ‘svennejävel’, ‘rasist’, ‘hora’.

  Detta (för att parafrasera fd. statsminister Löfven, S) såg det offentliga Sverige inte komma, och därför heller inte den sociala och politiska splittring det/de är orsak till.

  [1]
  – “I Malmö har enbart 32 procent av grundskoleeleverna två svenskfödda föräldrar, i Göteborg och Stockholm är motsvarande siffra 46 respektive 50 procent – och de blir färre för varje år.
  (— Hanif Bali (M?), Expressen 2022-12-11: “Vem ska lära barn svenska när det är slut på svenskar?”)

  [2]
  Ur brevet 2020-09-28 från Dalarnas Studentkår till skolledningen:

  – “To experience its [Sveriges] rich culture and traditions, Dalarna is certainly a place for this. It is with this view that students enrol at Dalarna University”
  – “The first impression of every student both national and international is ‘Oh! Where are We [Tjärna Ängar]? Is this Sweden?’.”

  (Wikipedia: Tjärna Ängar, Borlänge: “Området kallas ibland för Lilla Mogadishu på grund av den höga andelen invandrare från Somalia”)

  14
  1
 9. Såg på TV4 att någon gjort en film om kungen. En frågeställning var hur demokratiskt det var att äldste barnet skulle ärva kungatiteln.
  Då kom denna frågeställning upp i mitt huvud. Hur demokratiskt är det att flytta hit en etnisk grupp som får rösta och med tiden kommer att bli majoritet efter alla barn de föder och släktingar som får uppehållstillstånd?
  Vi skulle mota Mohammed i grind!

  52
  • Olof
   Jag förstår hur du tänker men det är försent. Jag ser på stan utländska kvinnor med 5-6 barn och dom barnen får snart barn.
   Utlänningar gifter sig med svenskor, de får barn. Invandringen fortsätter oförtrutet och nästan återvandrar hem.

   12
   2
  • Centerpartiet väljer själv sin partiledare, bra eller dålig det är deras sak.

   2
   22
   • Nu var det ju faktiskt en fråga om det obligatoriska skitpratet bakom ryggen på ett annat parti. Inte en intern angelägenhet. Förvanska inte textens innehåll som en jädrans PK-sopa !

 10. Man får fråga sig varför ingen annan använder fulknepet med “kopplingar till”. Det betyder inget annat än “Guilt by association” egentligen.
  Det är inget problem att skapa kopplingar mellan vad som helst.
  Vad som ska bevisas är kausaliteten.

  15
  1
  • Håkan
   Nu är du väl naiv. Inga partier åker ut ur riksdagen, de väljs in eller inte. Men du får likes, det kan du behöva som stödjer den ryske diktatorn.

   5
   5
   • Får man inte tillräckligt med röster för att sitta kvar i riksdagen, så åker man, enligt svenskt språkbruk, “ut ur riksdagen”. Har du begripit det?

    2
    3
 11. Ni alla som skriver och läser på denna sida ,glöm inte vilket parti som håller på med detta vansinne. Glöm inte heller att Parti Nyans Grundare har varit med i Centern och fått sin politiker utbildning, samt personerna som satt i Solna tingsrätt och dömde efter sharia lagar dom var representanter för Centerpartiet.
  Centerpartiet efter A.Lööf står närmare Erdogan än ett demokrati styre.
  Glöm inte vem som ville ha hit 30 miljoner muslimer till Sverige,samt fixade att 9000 afghaner fick stanna för att studera.

  70
  2
 12. Att rösta in en våldsdömd muslimsk Turk som Centerledare verkar ju minst sagt sinnessjukt. Har denna valberedning huvet annat är att sätta mössan på ? Han är ju inte vald än med har väl ingen motkandidat,

  43
  2
  • Valberedningen är nog muslimer allihop, som inte fattar vilket vansinne det är att välja denne muslimgalningar till partiledare. Alternativet är att han väljs för att de vill värva röster från den miljonen muslimer som bor i Sverige.
   Undrar hur många bönder det finns som är muslimer?

   28
   2
 13. Ja , vad ska man säga ? Kakistokraterna förnekar sig inte ! Som gammal bonde skäms man för det parti som en gång i tiden var sprunget ur den rörelsen . Som ursäkt har jag röstat 2 ggr på det partiet och för länge sedan . Gunnar Hedlund roterar nog mest i sin grav av de f.d. . Mu – harem kan vara ett lämpligt namn , han är ju tänkt att företräda de som har kor om nu några av dem är kvar i partiet .
  Mvh Sjöström

  33
  2
  • Den såg jag komma.
   I Sverige blir man med automatik själv rullstolsburen om man umgås med en.
   Domirok är ytterligare ett importerat problem som kräver makt i Sverige.
   Dessutom så biter denna
   Femtekolonnare i den hand som föder en.

   18
   1
 14. Detta säger alltså en turk med Erdogan som förebild, dessutom en turk som skallar folk i tid och otid. I vårt land har vi något som kallas demokrati och man får kritisera politik, religion och olika företeelser, till skillnad från landet Kalkonien med en matthandlare som president.

  37
  2
 15. Chang Frick har aldrig varit programledare i SD-kanalen Riks. Ingen programledare i Riks är f ö SD-ansluten. Men kanalen ägs som sagt av SD och får väl ändå anses som husbondens röst.

  19
  1
  • Ungefär som SVT och SR är sozzarnas röst. Skillnaden är att SVT/SR är skattefinansierade med 9 miljarder kronor, det är inte Riks.

 16. Jag tror vi kan vara lugna. Min övertygelse är att skallturken sänker C. Har en del kontakt med jordbruket med anledning av vissa uppdrag. Alla jordbrukare jag talat med har lämnat C. Exempel på svar om varför. Jag vill inte stödja ett invandrarnation, med pedofilhärva och muslimer.

  47
  2
 17. “Blir de motsagda så är huden så tunn på dom att de nästan omedelbart blir kränkta.”

  Bulls eye, herr Demirok. Fan vilken träffande beskrivning du ger av dina medtroende där benen är snabba som blixten att springa till kränkhetsmyndigheten DO och socialen. Men när det gäller att springa iväg till ett jobb och sköta det, bli självförsörjande i stället för att sitta på kafeerna och dricka te med andra av samma sort på förmiddan och sen dänga till kärringen och ungarna på eftermiddan, nä varför det? Du betala. DO betala. Sociala Kommunala betala. Till ela hamiljen. Fattharrr du?

  36
  2
 18. Pratade med en insatt Centerpartist . Han är nästan normal . Han ville slå vad om 1000kr att Murre inte leder C i nästa val .
  Känns inte som en högoddsare precis .

  24
  2
 19. Är han så bekymrad om Sveriges NATO- medlemskap, så kan han väl prata med sin kusin, som dessutom är Erdoğans kompis och regeingsmedlem.

  37
  2
  • Tror våra Putinfjäskare här på bloggen hunnit före både till Erdogan och Putin.

   8
   6
 20. När det i själva verket är precis tvärtom.
  Kasta ut turkjävlarna ur Sverige det enda
  dom gör är att sälja knark och demonstrera.
  Och den här mannen kommer inte bli långvarig.

  51
  2
 21. Håll käft och försvinn!
  Vem fan tror du att du är..!?

  (kan man hoppas att skocken i C vaknar till..) bäähähää

  31
  3
 22. Det gäller för “Skallturken” att försöka ändra på fokus efter all kritik denne – i mina ögon – mycket olämplige figur, som nästlar sig in i svensk politik genom sin eventuella position som Centerledare.
  Hur f-n tänker en sådan valberedning? Ser framför mig den dumflabbande Olle Johan, den trögtänkte Fälldin, osså lilla fru Maud. Dessa hade nog inte accepterat centerns vägval. Från Stureplan via pedofilnästet till Turkiets utkanter! Vad tycker och tänker alla lantbrukare?

  36
  3
 23. Return to sender!!!

  Sluta dalta med den våldsbenägne säkerhetsrisken Demirok som verkar känna andra mycket bättre än sig själv. Packa ner aset i en transportlåda, försegla, adressera till Erdogan personligen, mottagaren betalar. Skicka med en eldad Koran signerad Paludan när man ändå är i gång med returneringen av aset. mission accomplished!!!

  62
  3

Kommentera