7 thoughts on “Snö i Oman

 1. I bältet på snögubben sitter en kniv som ges män vid puberteten. Finast blir det om skaftet är av noshörningshorn…

  Var än det svarta trollet sticker fram sitt plyte blir det skit!

  10
  1
 2. Det var alltså därför som SVT i morgonnyheterna hade ett långt reportage om klimat”katastrofen”. Det påstods t ex att klimatet ca 2015 var varmare än någonsin.

  Men detta gäller bara i klimatbedragarna fantasier. De manipulerar systematiskt all rådata och alla “formler” i kalkylen. Annars får de inte fram önskat resultat. I motståndssidan, så görs kalkylerna numera på enbart “rådata”. Att få detta publicerat går förståss inte. Men just 2015 och några år därefter stagnerade den naturliga uppvärmningen och har från ca 2021 och framåt övergått i svag avkylning. Den som kan sitt klimat, vet att för ca 100 år sedan så fanns det snö nog för att driva utförsåkningliftar i bl a Cypern, Libanon, Atlasbergen. Nu har alltså denna snö börjat falla igen. Avkylning! Notera att åren 1900-1939, samtidigt var avsevärt varmare än ens vad prognoserna för år 2100 anger, vilket dock även detta manipuleras bort av aktivisterna.

  Men snart kommer de inte undan verkligheten.

  16
 3. Enl. SMHI är det 14* på Kanarieöarna och 11* på Mallorca. Inte mycket till solresor för frusna turister.

  13
  • Då är det säkert lika kallt i Turkiet, så Svenska Turister kan välja annat semestermål, så
   att dom inte behöver att bränna någon sagobok för att hålla värmen.

   10
   1
 4. Ja intressant det är ju ett öken land ?? Och det går ju knappast att påstå att det är brist på vatten ??
  Och efter snö fallet kan man. Man kan ju faktiskt samla in snön ? Den lär ju smälta ganska snabbt och då har man ju ingen brist på vatten i alla fall

Kommentera