Fem poliser åtalas för att ha dödat en svart man

RASISM. Det var den 7 januari som Tyre Nichols stoppades av polis misstänkt för vårdslöshet i trafik. Tre dagar senare dog han på sjukhus.

Tyre Nichols

Fem poliser i Memphis, Tenesse, USA har åtalats efter Tyre Nichols, 29, död skriver BBC.

Poliserna, har sparkats från sina tjänster efter att en intern utredning visat att de använde överdrivet mycket våld, misstänks för dråp, grov misshandel och kidnappning.

-Pettersson har hört Sveriges Radios rapporter under dagen och tog för givet att det var fem vita poliser som misshandlat en “oskyldig” svart man till döds och att det nu vändas upplopp och skadegörelse i USA.

Sedan såg jag bilder på poliserna…

Från vänster, Desmond Mills, Demetrius Haley, Justin Smith, Emmitt Martin och Tadarrius Bean.

Expressen skriver inte ett ord om att poliserna är svarta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Fem poliser åtalas för att ha dödat en svart man

 1. Fem negerpoliser dödar en kriminell neger. Vilket jävla ståhej det blivit på vänstern om en enda polisman varit vit. Fy fn för kommunister och miljömuppar!

  19
 2. SVT verkar ha svårt att få det att hänga ihop så man har låtit bli att rapportera, fast å andra sidan saknar det nyhetsvärde sett ur ett svenskt perspektiv. DR (Danmarks Radio) har däremot tagit upp det och skriver redan i ingressen att 5 svarta konstaplar sparkats för skuld i en svart mans död.

  11
 3. Ja, även när svarta poliser tar livet av svarta så försöker rasisterna inom svenska journalistkåren göra det till ett angrepp på vita män.

  44
  3
  • Ungefär som när muslimer mördar muslimer, ingen reaktion alls, men när Wilks målade en rondell hund, då tog det hus i helvete

   46

Kommentera