Alexandra Pascalidou – vi som varnade!!!

GODHETSKNARKARE. Alexandra Pascalidou, född i Rumänien av grekisk härkomst. Pascalidou har gjort sig ökänd för att vara ovarsam med sanningen. Hon har använd sig av spökskrivare utan att berätta det och hon har flera gånger blivit påkommen med att plagiera andras alster. Alexandra Pascalidou ha varit för invandring och mot Sverigedemokraterna och andra som varnat för massinvandring har hon kallat rasister och islamofober.

-Pettersson säger att nu är Alexandra Pascalidou en av alla dom som påstår att ”Vi som varnade…” så hennes ljugande fortsätter och är pinsamt, hon var en av dom värsta godhetsknarkarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Alexandra Pascalidou – vi som varnade!!!

 1. En opportunist som har de åsikter som gäller för dagen. Osmaklig narcissist som ljuger oförblommat för att få fördelar. Skamlös typ – usch!

  17
 2. Den chinonan skäms verkligen inte. Hon är en av de imbicilla ytterst ansvariga för tillståndet i landet. Med sitt ständiga gapande, på alla som från början visste att det skulle gå åt h-e, har hon starkt bidragit till mord våldtäckter och övrig kriminalitet.
  Hon har givit den blåsta kvinnan ett ansikte!

  41
  1
 3. Hon var en av de första utlänningar som fick vara ansikte utåt i media, det visar hur svårt det är att hitta utlänningar med kompetens. Numera finns det någon eller några få utlänningar som har riktig kompetens för att jobba i media.
  Men förr när att påstods vara ”för vitt” så slet man tag in någon som var snygg och kunde bli adept och läras upp. Det fick bli henne på bilden ovanför. Det blev dålig media men att hon syntes i tidningar, TV och blev känd räckte som en stark för normaliseringsprocessen av utländska människor i Sverige. Nu har det gått 30 år och ni vet själva hur reklam och film ser ut idag, när media väl börjar en agenda så slutar det inte. Idag är det minst 50% utlänningar i reklam och ända upp till 100%. Det är till för att få utlänningar att känna sig inkluderade. Visa vilka företag som utlänningar kan konsumera DVS vilka företag som är PK. Men det normaliserar också samhällsbilden att vi inte är Sverige längre.
  De med makt i media ler långt upp till örsnibben av skadeglädje!

  40
  1
  • Hennes inlägg om flickan, offret, Luna gör mig illamående. Alexandra Pascalidou är en av de politiska mediepersoner som aktivt förhindrat normalt socialt och polisiärt arbete, dvs det arbete som hade sin grund i likhet inför lagen och inte i det känslomässiga gungfly som den s.k. Värdegrunden består av.

   49
   1
 4. Nä inte ljugfia. Bara vanlig sossestil . Ljug så det ryker .
  ”Jag har mina principer och passar inte dom så har jag andra
  Det sovande folket är så korkat så de kommer inte ihåg något .
  Och de andra lever på bidrag så de röstar rätt ändå”
  Det blir lite värre för de socialdemokratiska politrukerna nu när knegarna går över till nya Arbetarpartiet SD.
  Alexandra och andra medlöpare har peakat, bäst före datum är passerat .
  De är helt beroende av att de som sitter vid kassalådan är vänstervridna .
  Den nya goda tiden är här .
  Det tar ett tag att ställa till rätta , men lugn det kommer .

  53
  1
 5. Jag ska erkänna att jag var en av dom 10% väljare som spred rädsla och rasism enligt Pascalidou. Kolla klippet från valet 2014.

  13
  1
 6. Det börjar bli allt fler kappvändare och många vill inte kännas vid sina tidigare åsikter. Tyvärr börjar det bli för sent.

  59
  2
 7. Jag gillade henne för 20 – 25 år sen, hon var pigg och söt.
  Men va, har hon verkligen kallat folk för rasister, hon kanske menade i Rumänien, i Sverige finns ju inga.

  15
  11
 8. Har aldrig gillat henne, så falsk kvinna är svårt att lyssna på för mig.

  Hon kunde byta ut det sista i namnet ”lidou” tll akka, med lite felstavning i pasca…..
  Finska.

  45
  1
  • Äcklig individ bara se klipp från individens uttalande. Glömmer aldrig uttalande om Trump på på SVT morgonsolffan..

   44
   2
 9. Ja,det gäller ju att hänga med dit vindarna blåser.Vad har hon hon varnat oss för ? Nazister utanför sin ytterdörr ?LjugFia….

  64
  1

Kommentera