Skottlossning i Södertälje

VÅLDSVÅGEN. Skott har avlossats mot en lägenhetsdörr i Södertälje. Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Ingen person har gripits i samband med skottlossningen, men polisen arbetar just nu på platsen.

Vi är på plats och genomför dörrknackning för att samla in så mycket information som möjligt om vad folk sett eller hört. Vi har inlett en förundersökning om grovt vapenbrott, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Polisen

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Skottlossning i Södertälje

 1. Med de flesta samhällsfunktioner på fallrepet i Konungariket Sverige är behovet av ett temporärt undantagstillstånd Absolut av nöden, innan det Totala sammanbrottet.

 2. Dörrar har blivit ett favoritmål bland gängen. Den står still och skjuter inte tillbaka.

  Enda rapporterade skadan hittills är en rickoschett som träffade mästerskytten Ahmed på knogen så han fick ett blåmärke. Det gjorde ont och nu ska han “knolla dorrens mamma, bruschan”

  11
 3. Ja det sker mycket i mångkulturella Europa…
  Just nu har en terrorist dödat två personer,och skadat ytterligare fem svårt med en kniv, på ett Tåg mellan Kiel och Hamburg.Eftersom uppgifterna är knapphändiga,tyder allt som vanligt på, “ett stackars barn i åldern 20-30 år”,är den skyldige…
  :https://www.mopo.de/im-norden/schleswig-holstein/zug-nach-hamburg-mann-geht-mit-messer-auf-passagiere-los-mehrere-verletzte/

  10
  1

Kommentera