Sverige lanserar internationell kampanj om skärpt migrationspolitik

INVANDRING. Sverige lanserar en “internationell informationskampanj” om regeringens skärpta migrationspolitik. Det uppger Moderaterna och Sverigedemokraterna på en pressträff.

Tisdag den 24 januari kl. 09.00 höll migrationsminister Maria Malmer Stenergard och Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen Henrik Vinge en pressträff om vad som hänt och planeras framåt i de samarbetsprojekt som rör migrationspolitiken. Bild: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Ett ”informationspaket” ska gå ut till utlandsmyndigheter och andra myndigheter med utländska kontaktytor. Kommunikation ska också riktas till utländska medier och utländska ambassader i Sverige.

Vi behöver nå ut bredare om den nya migrationspolitiken, säger migrationsminister Maria Malmer Stenergard.

Enligt ministern är syftet att motarbeta bilden av Sverige som ”ett bidragsland”.

-Pettersson ser att enligt Migrationsverkets statistik beviljades 142.171 permanenta uppehållstillstånd under 2022, det inkluderar flyktingar från Ukraina. Det är detta som Socialdemokraterna kallar EU:s miniminivå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Sverige lanserar internationell kampanj om skärpt migrationspolitik

 1. Mja, vi vet att S älskar
  invandring. Efter 4 månader
  i opposition vill man nu ta
  krafttag…..tror inte en sekund på förändringen.
  Samma sak, tyvärr med
  Högertrojkan, blir bara
  lite kosmetiska förändringar. Arma land

  9
  1
 2. LÖJLIGT!!!

  Vi röstade för NOLL MIGRATION av socio kulturellt efterblivna och icke anpassningsbara.
  Nu blir det nog ingen skillnad alls! SÅ FALSKT OCH RUTTET!

  24
  4
  • Sala, jag har frågat förr men inte fått något svar. Vilka är vi som du nämner?

   Fick dessa “vi” drygt 50 procent av rösterna?

   Vad är det du i inte förstår?

   9
   8
   • Pettersson, “VI” är de 20% som röstade för en verklig förändring. Jag vet att man behöver 51% för egen majoritet. Men om ett 4% parti kan leda landet under 8 år borde väl ett 20% parti kunna sätta ner foten och ställa krav som går längre än en PR kampanj.

    Snart kommer den genomgode ,naive och fullkomligt verklighetsfrånvände Starbrink (L) att bestämma utvecklingen och hon har också 4% av rösterna bakom sig.

    (SD) skall inte rygga för nyval! INGET KOMMER ATT BLI BÄTTRE AV ATT INGET RADIKALT GÖRAS EFTER SÅ MÅNGA ÅR AV MASSMIGRATION, BIDRAGSFUSK, ……………………………………………………………………………………………..!!

    25
    3
   • Du Sala tänk nu efter lite åtminstone. Dom vänsterblivna förlorade valet 2022 blad FÖR ATT DOM LÄT ETT 4% PARTI STYRA regerings arbetet. Ska dom blågula klara det långsiktiga jobbet med att återuppbygga Sverige måste vi ha TÅLAMOD. Nej vi ska inte ha nyval (heter för övrigt extraval på korrekt svenska).

    5
    8
 3. Räckviddsbegränsa asylrätten. Nu! Finns ingen anledning till att tillåta människor att passera ett dussin säkra länder på sin resa över en fjärdedel av jordklotet. Har man väl lämnat första säkra land är man inte längre flykting utan bidragssökande.

  47

Kommentera