S anmäler statsministern till KU för hanteringen av ålfiskaren PM Nilsson

INRIKES. Statsminister Ulf Kristersson (M) KU-anmäls av Socialdemokraterna för turerna kring sin statssekreterare PM Nilsson, som tjuvfiskade ål och ljög om det för polisen. – Vi behöver få klarhet i hur processen i samband med anställningen gick till, säger Ardalan Shekarabi (S).

Oppositionen kräver att Ulf Kristerssons statssekreterare PM Nilsson ska avgå på grund av att han tjuvfiskat och sedan ljugit om det för polisen.

Dessutom KU-anmäler Socialdemokraterna nu Ulf Kristersson till riksdagens konstitutionsutskott (KU) för att få klarlagt hur anställningsprocessen och säkerhetsprövningen av PM Nilsson gick till.

Det vi främst reagerar på är att statssekreteraren ljugit för myndigheter, säger S rättspolitiske talesperson Ardalan Shekarabi.

-Pettersson säger att politiken i Sverige är en katastrof. Skulle alla som ljugit och gjort olagligheter nekas att arbeta i politiken så hade inte det Socialdemokratiska partiet funnits. De flesta ledande S-politiker har inte bara ljugit för polisen, de har ljugit för hela svenska folket.

Ardalan Shekarabi (S) finansierade sin ordförandekampanj i SSU med pengar som skulle gått till ett integrationsprojekt. Shekarabi var även med och blåste upp medlemssiffrorna i SSU för att få högre bidrag. Trots att Ardalan är född i Manchester, Storbritannien så kom han till Sverige som politisk flykting från Iran. Han har även fuskat med sin självdeklaration.

Lena Hallengren (S) har granskats av polisen för fusk inom SSU.

Ibrahim Baylan (S) fuskade med ett extraval för att få plats i förbundsstyrelsen.

Efter avslöjande av alternativmedier och en följande intern utredning erkände Socialdemokraterna att man drivit en så kallad trollfabrik från partihögkvarteret på Sveavägen 68. De två personer som ansvarat för trollfabriken, som användes för att sprida anonyma elakheter om politiska motståndare, fick dock behålla sina jobb på högkvarteret.

Till den ”snyggare” hanteringen hör Olof Palmes universitet Harvard i USA där Olof föreläste “gratis” men arvodet konverterades till terminsavgifter för en sonen Joakims studier.

Nåväl, det går att skriva en bok om ljugande och myglande Socialdemokrater, ni minns nog de flesta, Magdalena Andersson, Stefan Löfven, Morgan Johansson, Anders Ygeman, Mikael Damberg, Margot Wallström osv. inom Socialdemokratin är mygel och lögner en merit.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Den moraliska rötan i rörelsen…

Ra(S)ister & Nazi(S)ter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “S anmäler statsministern till KU för hanteringen av ålfiskaren PM Nilsson

 1. Kommer Socialdemokraterna inte ihåg sina ursäkter när Annika Strandhäll var ute och cyklade hela tiden ?
  Och Morgan Johansson, om han ändå hade fiskade ål.
  Men han bröt mot Socialdemokraternas egen skapade regler under corona
  pandemin 2020 och julhandlade på köpcentrer.
  Och Löfven var inte bättre han, som var på stan och yrade runt samtidigt.
  Men skillnaden är väl att dom är Socialdemokrater och tycker aldrig att dom gör fel.

 2. Vad är nedlagd kärnkraft, massmigration av kriminella, vårdköer, våldtäkter, islamist MOT tjuvfiske?

  Fråga (S) de vet!

  27
 3. S patetiska beteende är löjeväckande.Magdalena Andersson råkar springa in på SD kansli för att ta en kopp kaffe.Hon gick fel säger människan.Magdalena Andersson uppmanar skolelever på studiebesök i riksdagen där hon också råkade slinka in ! att inte rösta på SD.Det ska anmälas för att några ålar tjyvfiskades och krävas avgång av en politiker för detta.Man far runt som skållade råttor för att påverka och leta fel överallt.Det värsta är att folk tycks ha stort förtroende för dessa S politiker.Skrämmande ….

  22
  1
 4. Socialister är en sanitär olägenhet, en miljöfara och en ren katastrof för oss normala människor och vårt land.
  Att vara socialist bör terrorstämplas och därmed vara olagligt och således också straffbart.

  22
  2
 5. “Vi behöver få klarhet i hur processen i samband med anställningen gick till”

  En högst berättigad fråga. Hur kommer det sig att en icke-verifierad socialdemokrat blir anställd i statsförvaltningen? Partitillhörighet har ju varit ett krav sedan slutet av 1960-talet. Undantag kan göras för ännu extremare socialister.

  OBS! Ovanstående text kan innehålla spår av ironi.

  Det är inget lagbrott att ljuga om egna saker. Inte ens under ed. “Tjäckarabi” borde sluta med att lägga näsan i allting. För sin egen näsas skull.

  16
  1
 6. Nu hittar de desperata Socialdemokraterna på vad som helst för att flytta fokus från den anarki de skapat i Sverige .
  Varje rubrik som bidrar till försöka dölja den katastrofalt misslycklyckade politik som lett till dagens situation tas tacksamt emot på Sveavägen.
  Det är bara en dålig fortsättning på den förda Socialdemokratiska katastrofpolitiken .
  Man borde skratta åt det , Men hela den Socialdemokratiska kräftgången är en riktigt sorglig historia.
  Och dessutom dyr och plågsam för oss fd sossar .

  21
 7. Har det blivit utrett hur det gick till när Shekarabi tog sig in i Sverige? Det partiet
  blir mer och mer patetiskt för varje dag dom inte kan sitta och placera ut S-märkta
  tjänstemän på alla betydande poster, dom har 8 års regeringsmakt bakom sig som
  är kantade av lögner och fel hanteringar? Nu gör dom stort nummer av en ljugande journalist, men herregud, där finns ju hela den statsfinnansierade median som bara
  sysslar med just detta varje dag , utan att en sosse reagerar???? DESPERATION?

  33
 8. Tja …
  Blev inte (S)tatsminister Andersson också KU-anmäld för att ha haft svart illegal städerska i hemmet ?
  Hur gick det ?
  En (S)tatsminister borde ha större tyngd än en politisk tjänsteman och sedan kan man se på själva brottet.
  Tjuvfiske resp. svart arbetskraft…

  36
  1
  • “En (S)tatsminister borde ha större tyngd än en politisk tjänsteman och sedan kan man se på själva brottet.”
   Inför lagen ska alla vara lika. Detta är tänkt som rättesnöre inom Rättsväsendet. Nu är tyvärr vissa mer lika inför lagen än andra. Är du en vit svensk och saknar partibok i S eller deras hatsvans, så är du rökt i rättssystemet. Bara en kommentar här kan ju tex leda till du blir dömd för HMF-brott. Sverige i nådens år anno 2023. Fy fan.

   19

Kommentera