Är Muharrem Demirok en säkerhetsrisk?

INRIKES. Intern kritik väcks inom centerpartiet. Oppositionsrådet Helena Lundgren i Vindeln anser att Muharrem Demirok inte är rätt person att leda partiet. Demiroks historia med två misshandelsdomar och hans dubbla medborgarskap i Sverige och Turkiet gör att han inte är rätt efterträdare till Annie Lööf, anser centerprofilen. – Jag tycker att det är en ganska tydlig säkerhetsrisk om vi börjar ha partiledare i Sverige med tillgång till utrikespolitiska hemligheter, som i hans fall tillhör en av världens största militanta makter, säger Helena Lundgren.

Helena Lundgren och Muharrem Demirok. Bild TV4


Helena Lundgren är också kritisk till valberedningens arbete. Processen har gått för fort och även om den varit öppen till viss del så har nomineringarna varit hemlig, enligt henne.

Partiledningen vill inte kommentera Lundgrens kritik och säger att Muharrem Demirok har påbörjat processen med att avsluta sitt medborgarskap i Turkiet.

På extrastämman den 2 februari ska ny partiledare för Centerpartiet väljas.

-Pettersson tror att Lundgrens farhågor är befogade. Demirok är dömd för misshandel två gånger något han valde att hemlighålla för valberedningen. Han är turkisk medborgare något han påstår att han försöker avsluta nu, varför har han inte gjort det tidigare? Jag är inte så säker på att det är så lätt att säga upp. Demirok har släkt och tillgångar i Turkiet. Han har en kusin i Erdogans regering och han är muslim.

Om Demirok på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Är Muharrem Demirok en säkerhetsrisk?

 1. Annies anda har legat över Centerpartiet under alltför lång tid; pedofili, en illa förd invandringspolitik, genusidioti och mycket annat.
  Man gulligullar med fru Lööf när hon nu slutar. Hon borde ställas inför rätta för sina missgärningar i stället!

 2. Sverige ska nog akta sig väldigt noga. Jag ser mest stora hot mot Sverige när Islamsk ideologi och lojalitet beblandar sig med våra västliga demokratiska system. Det finns för många nedslående bevis i världen. Fler måste vakna och förstå varför vi inte för så länge sedan var ett land med hög kunskapsnivå och välstånd samt ganska låg brottslighet per capita. Jag har alltid gillat förändringar, men vill inte se bra saker i välfärden rivas ned till stora besvär och kostnader för överbelastade skattebetalare.

  10
 3. Ingen med dubbla Medborgarskap borde få ledande positioner i Sverige, han har förmodligen dubbla lojaliteter också med övervikt åt något håll?

  15
 4. De sista riktiga centerpartisterna i Fälldins och Hedlunds anda har för länge sedan lämnat partiet !

  Idag är det ett sammelsurium och plocke-pinn sörja av nyliberal identitetspolitik utan styrsel som försöker utåt sett ge sken av att vara en enad rörelse med vind i seglen eller kanske snarare vindkraftssnurrorna.

  Men bara i sinnevärlden hos de redan “frälsta” och det är inte många det !

  15
 5. Annies verklighetsuppfattning ligger som en våt filt över hela centergänget .
  Släpp Murre och åk upp till Vindeln och hämta tjejen som törs titta ut och säga som det är .Det är en av få chanser C har för att rädda sitt parti.
  Om två veckor är det försent .

  17
 6. Ett jättegapflabb!
  När ska svensken lära sig att inte släppa fram muslimska dödskallar i politiken? Naturligtvis får ingen känslig position tillsättas med primitivt kulturellt utvecklade människor människor.
  Det hat han visar mot ursprungsbefolkningen, som med största sannolikhet, finansierat hans och föräldrarnas liv i Sverige, borde diskvalificera honom, från alla känsliga positioner.
  Han visar, på vanligt muslimskt vis, upp en falsk fasad, och kommer vid första tillfälle ”köra kniven i ryggen”, på landets medborgare!

  30
 7. Jag litar inte på någon med samma bakgrund. På vilket sätt är islam bra för Sverige och svenskarna?

  45
 8. Hoppas verkligen att han blir vald och att det resulterar i att Center(pedofil)partiet åker ur riksdagen i kommande val!

  30
 9. Rödtjutet gapade som fan om att Åkesson skulle få nycklarna regeringskanslit
  men nu är man redo att överlämna domsamma till mussepacket,fy fan säger jag.

  52
 10. Jag tycker det låter som en utmärkt idé att han blir partiledare. I bästa fall blir C lika små som L, helst mindre.

  Fast å andra sidan, S växer ju f.n. så vad som helst är tydligen möjligt. Självskadeglada svenskar kanske röstar på C för att woke. Typ.

  Ja, jisses…

  40
 11. Helena Lundgren är bra, tyvärr en alltför ärlig politiker för att det skulle vara bra i nuläget. För C vore det ett klipp, men sorry Helena. För Sveriges regering är det bättre med en muslim som allmänt benämns som skallturken!

  37
 12. Är man uppfödd som muslim så är man naturligtvis en säkerhetsrisk i ej islamiska länder.

  75
  • Med tanke på läget mellan Sverige och turkiet så blir man inte förvånad att en turkisk muslim väljs till C -ledare. Vilken sida står han på i konflikten?

   46

Kommentera