Våldsdåd, knark och invandrare

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under helgen har en vad det verkar oskyldig man mördats, det har skjutits, det har kastats handgranater och sprängts bomber runt om i Stockholmsområdet. Stockholmspolisen har förstärkts med 190 kolleger från andra delar av landet för att klara av arbetsbördan. Listan på dåd omfattar fler än 20 skjutningar och bomber under den senaste månaden.

Jag har tidigare inte tvekat att beskriva brottslingarna bakom skjutningarna och sprängningarna som terrorister. De gör sig skyldiga till en systemhotande brottslighet som undergräver det öppna och fria samhället. De har ett stort våldskapital och verkar vara likgiltiga inför konsekvenserna för den oskyldiga allmänheten, säger justitieminister Gunnar Strömmer.

De ungdomar, nästan uteslutande med invandrarbakgrund, som går med i kriminella gäng är enormt rika om de jämför med alternativen i Afghanistan, Irak, Somalia och Syrien. De är den rikaste generationen någonsin i Sverige. De har tillgång till gratis utbildning. De lever i ett samhälle där ingen behöver gå hungrig eller leva på gatan. De har chansen att utbilda sig, skaffa fina jobb och göra karriär, ändå väljer de kriminaliteten och påstår att de blir orättvist behandlade.

De senaste dagarnas våldsdåd i Stockholm beror, enligt polisen, på en konflikt om narkotikamarknaden i Sundsvall. Det påstås att Rawa Majid, känd som den “kurdiska räven”, svensk medborgare med ursprung från Irak. Han har länge varit efterlyst av svensk polis via Interpol genom en internationell arresteringsorder för omfattande narkotikabrott och ligger bakom många av våldsdåden. “Kurdiska räven” har tidigare han dömts för en rad andra brott, från narkotikainnehav till stöld. Efter avtjänat straff kom han ut ur fängelset år 2009. Han har därefter under långa perioder uppehållit i den irakiska delen av Kurdistan såväl som i Turkiet.

Rawa Majid som han i varje fall heter i Sverige, har gripits i Turkiet men där köpt sig ett turkiskt medborgarskap, vilket innebär att han inte kan utvisas från Turkiet då de inte utvisar turkiska medborgare. Därför kan han fortsätta sin kriminella verksamhet under Turkiet och Erdogans beskydd. Att mannen kallar sig kurdiska räven betyder inte nödvändigtvis att han är kurd. Han kan lika gärna vara turk, arab, syrian eller nåt annat.

Eftersom den kurdiska räven åtnjuter den turkiska statens beskydd kan jag tänka mig att Turkiets underrättelsetjänst understöder hans våldsamheter i Sverige. Turkiet har intresse av att underblåsa oroligheter och skapa instabilitet i Sverige för att får Sverige att ta avstånd från kurdiska rörelser, det fria kurdiska Rojava i Syrien och Kurdistan i Irak. De ställer också den typen av krav på Sverige för att godkänna Sverige NATO-ansökan.

Nåväl, Pettersson noterar att vi har flera problem i Sverige, bland annat…

 1. Kriminella invandrare
 2. Narkotika
 3. Politiker som inte ser de verkliga problemen
 4. Kunderna som köper narkotikan
År 2002 sa den f.d. justitieministern detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Våldsdåd, knark och invandrare

 1. En del är ju så korkade att de tro att legaliserar man bara hasch så är problemet löst. Precis som om alla dessa gängkriminella då plötsligt skulle bli laglydiga medborgare och hela livet skulle bli en glad operett.

 2. Det är som krig mellan olika förorter.
  De som hatar Sverige ler långt upp till mungipan, med blottade tänder!

  15
 3. Som Justitieminister var han usel, och som Spåkärring rena katastrofen?

  Eller menar han kanske att när dom borgeliga röjt i 2 år så är Sverige fritt från knark

  20
  1
 4. (S)verige skall skall förmörkas kosta vad det kosta vill!!!!

  Flit, ärlighet, ansvarstagande, jämlikhet mellan könen, ….. osv väger lätt jämfört med Reinfelts (M) dröm om det multikulturella tjuvsamhället där kompetens är underlägsen etnicitet, pigmentering, analfabetism, sociokulturell efterblivenhet, identitet, kvotering, ……!

  26
 5. Ja nu är Sossarna framme vid det multikulturella samhälle de eftersträvat . Deras lyckade politik har förstört Sveige .

  45
  3

Kommentera