Ser inte Kristersson att skolbarnen är hungriga?

JOURNALISTIK. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg gör allt för att bevisa att journalister är vänsterblivna och partiska. Ser inte Kristersson att skolbarnen är hungriga? Förstår han inte att sänkta skatter för dem med högst inkomster och samtidigt nedskärningar i kommunerna kommer att förvärra situationen? Förstår han inte att hushållens ekonomi kommer att behöva stöd på samma sätt som under pandemin? Att tuffa kriser kräver verklig samling?, skriver Lindberg.

Anna Goliat är administrativ chef på Hjulsta grundskola. – Vi märker att eleverna är hungrigare på måndagarna. Skolan serverar frukost till lärare och elever varje dag och vi ser att det är fler som äter av den nu än tidigare, säger hon till Nyhetsbyrån Järva.

Det var i höstas varningssignalerna började komma in. Allt fler skolbarn kommer hungriga till skolan, i Sverige, skriver Anders Lindberg och försöker låta som det är Ulf Kristerssons och den nya regeringens fel.

-Pettersson undrar om Anders Lindberg har glömt att i höstas gällde socialdemokraternas budget och det är knappast skolan eller Ulf Kristerssons fel att barnen kommer hungriga till skolan på måndagar.

Den nya regeringens budget började gälla den 1 januari 2023 och de flesta skolor började vårterminen den 9 januari. Möjligen är Anders Lindberg övertygad om att Ulf Kristersson lyckas få barnen att svälta på två skolveckor, men…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Ser inte Kristersson att skolbarnen är hungriga?

 1. Ser inte värden att det är idioter ? Det självklart är ju att stänger man av elektisten ? Då är det svårt attlaga mat även i skola det är ju inte bara bageriet som har problemet.skolköken har inte råd med tillagningen av mat !

  17
 2. Jag hade Anders Lindberg på twitter men han håller på hela tiden att baktala regeringen och hittar på fel. Misstänker att han tourettes, så jag har kopplat bort honom.

  40
  1
 3. När hans parti regerade var ju allting perfekt tycker denna superhycklare. Tyvärr så
  är det ju så att allt ska gå till allt annat än svenska behövande,

  52
  2
 4. Förut klagades det på att barnen inte åt i skolan.
  Nu klagas det på att barnen äter i skolan.

  Bra att barnen lär sig att äta i skolmatsalen istället för skräpmaten dom brukar äta hemma på helgen i ”dessa” områden, där vartannat barn lider av övervikt och fetma.

  49
  1
  • Anders Lindberg var väl politisk sakkunnig hos Laila Freiwalds om jag inne har fel. Inte konstigt det ser ut som det gör i samhället med sådana förmågor.

   18
 5. Om pengarna inte räcker borde man inte importera mer bidragstagare/pensionärer och stänga SIDA.

  66
  2
  • 47 års medveten sabotagepolitik har skapat dagens socialdemokratiska mönstersamhälle .
   Med rejäl hjälp av presstödsköpta blaskor .

   30
   1
 6. Som Stockholms störste hycklare, även om konkuransen är hård så vill han varje dag
  bekrafta sin mästarklass i ämnet.

  Jobbar Kristersson i Skolan ?? Jag trodde han var Regeringschef? Det är ju bra att
  Anders Lindberg blivit så klarsynt efter att ha varit stenblind i minst 8 år?

  65
  2
 7. Kan massmigrationen av analfabeter och lågutbildade samt kriminella som aldrig kommer att bli självförsörjande utan behöver leva sina liv på bidrag vara en anledning till att det inte finns pengar till allt?

  Sådana som A.L. kan ta flyget till Thailand med hela familjen trots “miljöengagemang”.
  Han kanske skulle sponsrat en förskola i stället.

  76
  3
  • Nej inte Thailand..Vi vill inte ha den individen I Thailand eller Vietnam som jag kommer från.
   Påskön mitt förslag

   51
   3
   • Nej, det blir synd om påskkärringarna och påskgubbarna. Föreslår i stället. Spetsbergen – så kan han mata isbjörnarna…

    31
    3
 8. Jag tror snarare att det är Magdalena Anderssons fel och de höga elräkningar och bränslepriser som hon har orsakat.

  68
  2

Kommentera