Vithetsforskaren!

RASISM. Tobias Hübinette fick varken kredden eller karriären. Men han fick rätt. Anna Gullberg har träffat den ständigt konfliktande rasismforskaren som berättar om brytningen med Stieg Larsson och Expo, och att vara på Theodor Engströms dödslista, skriver Expressen bakom betalvägg.

-Pettersson säger att det är riktigt att Sverigedemokraterna vunnit på stor invandring, fast utan invandringen från dysfunktionella muslimska länder hade inte SD funnits och Sverige har definitivt förlorat.

Valresultat i Riksdagsval för SD

 • 1988 0,37 %
 • 2002 1,44 %
 • 2006 2,93 %
 • 2010 5,70 %
 • 2014 12,86 %
 • 2018 17,53 %
 • 2022 20,54 %

Det är otroligt att vi har en sydkorean som hatar svenskar, Tobias Hübinette, försörjd med skattemedel som kallas Vithetsforskare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vithetsforskaren!

 1. De senaste rönen om vithetsforskning kan läsas hos ThePostMillennial.com…
  “Norwegian government funds research to find out if white paint is racist” (2023-01-13)

  … och i studien från Universitetet i Bergen (UiB):
  “How Norway Made the World Whiter (NorWhite)”

  • Säkert . . Även Morgan Johansson , Ulf Kristersson , Henrik Arnstad och många andra är välkomnade in i pk-ismen och getts chans att ta personlig hämnd på alla i Sverige ! (?)

   13
   • NORDKOREA nästa anhalt, konstigt att man ska behöva tala om för dem att man
    är inte tvingad att bo kvar i Sverige ifall landet är så dåligt. Vink Vink.

    18
    1
 2. Inget vidare omdöme av Karlstad Universitet att anställa denna idiot som forskare.

  27
  1
 3. Det är inte alls otroligt, killen har troligen kännt sig åsidosatt och reagerar med dumhet och bitterhet, ungefär som en del gamla gubbar på landsbyggdens utan fru och barn och ett dåligt betalt jobb.
  Så kan marginaliserade människor agera.

  17
  8
 4. Apropå “vithet”

  I dagens Bulletin kan man läsa följande analys av den turkiske medborgaren Demirok till partiledare för Centerpartiet
  ———-
  “Med detta i åtanke är Muharrem Demirok perfekt. Om uppdraget är att krossa Nyans så behöver man en partiledare med rätt hudfärg, rätt religion, icke-svenskt namn och dubbla medborgarskap. Demirok erbjuder allt det och mer. Demirok har som sagt dömts för misshandel, något som kanske inte imponerar på svenska väljare, men bland förortsväljare kan det gå hem: Han är ingen mesig svenne som använder dialog som konfliktlösning, utan en riktig karlakarl som tar till knytnävarna för att få det han vill.

  Att båda hans offer var vita ger ytterligare bonuspoäng. Jag vågar lova att många människor från våldsglorifierande kulturer snart kommer att ansluta sig till Centerpartiet.

  Utöver det så är Muharrem Demirok en person som öppet uttryckt sitt förakt för ”golare”, eller tjallare som det brukade heta. Den attityden delas av många i förorterna, liksom hans hat mot ”äldre, privilegierade vita män”.”
  ———
  (C) närmar sig sina bruna rötter från Bondeförbundets tid sammanslaget med den nya tidens islamism.

  https://bulletin.nu/gustavsson-centerpartiet-gar-pa-identitetspolitisk-knock-med-demirok

  38
  1
 5. Tobias Hübinette är en desperat, arbetsskygg vänsterextremist, med urusel självkänsla, ständigt parasiterande på andra människors arbete. Skicka hem honom till Nordkorea, här passar han inte.

  66
  2

Kommentera