Moa Berglöfs företag i konkurs

INRIKES. Moa Berglöf är känd från bloggen som en rabiat hatare av Sverigedemokraterna och bland annat för som ledarskribent på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad. Mellan 1996 och 2014 var hon aktiv på olika nivåer i Moderaterna, de sista åtta åren som politiskt sakkunnig och talskrivare åt statsminister Fredrik Reinfeldt.

Moa Berglöf och Fredrik Reinfeldt. Pressbild

Nu har Berglöfs företag “Östra flygeln kommunikation AB” försatts i konkurs. Byrån som drevs av av konsulten och skribenten Moa Berglöf, som gjorde sig ett namn som den förra statsministern (m) Fredrik Reinfeldts talskrivare.

Moa Berglöf är kvinnan, bakom talet ”Öppna era hjärtan” och ”Tack för att ni valde Sverige” som dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt höll i augusti 2014. I talet som Reinfeldt höll och som Berglöf skrivit uppmanades svenska folket att välkomna de migrantströmmar som förväntades under kommande år.

Under år 2022 släppte hon boken Landsförrädare (Albert Bonnier), där hon bland annat berättade att hon fick chansen att skriva kungens jultal 2014. Hon har också jobbar som kolumnist för Sydsvenskan/HD.

Östra flygeln omsatte närmare 1,5 miljoner kronor år 2016 med en vinst på 88 000 kronor. Under det senaste redovisade räkenskapsåret, 2020 landade omsättningen på 688 000 kronor med en förlust på -289 000 kronor.

Östra flygeln kommunikation AB

Läs om Moa Berglöf på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Moa Berglöfs företag i konkurs

 1. Det värsta är att såna där människor klarar sig alltid. Finns alltid någon som gör något så hon klarar sig ur det. Hon kommer alltid att gå omkring med det där falska léendet som hon har.
  Men glädjer mig det gör det trots allt lite grann

  32
 2. Ha ha ha ha, skadeglädjen är underbar, befriande och rättvis. Hoppas bara inte någon privatperson eller litet företag förlorar för mycket pengar på fruntimrets eskapader.

  34
  1
 3. En Lördagsmorgon kan inte börja bättre än att se en av dessa med hög Svansföring
  får slå vantarna ,i bordet, storsvulna och stora i käften säger dom sig hata SD,
  förmodligen för att dom hade modet att tala om för folket hur det kom att bli, att det
  har blivit precis så som SD sade retar givetvis hycklarna till vansinne!

  Att ha skrivit en landsförädares tal, kan man göra sig ett namn på det??

  40
 4. Till syvende och sist så hinner sanningen ifatt infiltratörer och annat pack som vill förstöra landet,precis som sossar och kommunister och cp partister,bre låt det fortsätta så.

  51
  1
 5. Hoppas att fler följer efter… inte för att man ska önska människor illa men hennes ex chef är en jag vill se på parkbänken… han kan väl gå i lära hos kola sonen och bli missbrukare?

  47
  2
 6. Får man vara skadeglad? I så fall är jag det. Hoppas att det är det första steget i ett stort steg mot personlig konkurs och ett liv som uteliggare.

  70
  1

Kommentera