Strandhäll är upprörd för att Regeringen avskaffar danstillstånd på krogar

INRIKES. Sveriges regering, S+C införde 1956 kravet på danstillstånd för krogägare. Nu, efter två tredjedels sekel, är tiden mogen att skrota kravet anser den blågula regeringen. En efterlängtad frihetsreform, enligt justitieminister Gunnar Strömmer (M).

“Det är inte rimligt att staten ska reglera människors dans. Genom att ta bort kravet på danstillstånd minskar vi även byråkrati och kostnader för företagare och andra som ordnar dans”, säger justitieminister Gunnar Strömmer (M) i ett pressmeddelande från justitiedepartementet.

Borttagandet av danstillståndet fick socialdemokraten Annika Strandhäll att reagera.

-Pettersson vet inte vad justitieminister Gunnar Strömmers avskaffande av danstillstånd har med elräkningarna att göra, men kanske var det så att den tidigare justitieministern Morgan Johansson (S) ägnade sig åt Sveriges elförsörjning i stället för lagstiftningen och att det var därför det gick åt pipan med brottsligheten och elpriserna.

Det är för övrigt inte tillåtet att kommentera på Strandhålls Twitter för andra än de som nämns och de får svar som om av en obstinat tonåring som vet och kan allt i hela världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

39 thoughts on “Strandhäll är upprörd för att Regeringen avskaffar danstillstånd på krogar

  • Det borde hon klara av i alla fall. Hon vet ju hur man klipper i hår och hur man klippet sönder ett samhälle. Är hon bra på att frisera och polera Sveriges kaos, kan hon fanimej frisera hårbolmar också.

 1. Strandhällskan är ju ett bevis på noll självbevarelsedrift och noll skam i kroppen, typisk sosse?
  Men hennes kritik har ju faktiskt en poäng.
  Vår nya regering visar handlingskraft. Danstillstånd! Och numer ska alla katter vara chipade och registrerade. Detta samtidigt som vi inte har en aning om hur många människor som bor i Sverige.

 2. Det gläder mig att hon äntligen hittat sin nivå. Energi och klimat är nog för stora frågor för henne. Dans känns mer som hennes rätta element.

  • Hennes nivå är en parkbänk med dom tre “vise” männen i Tantolunden på Södermalm. Där för övrigt en hel del annat kommunistiskt avfall hör hemma.

 3. Jättebra… nu fattas bara att ta bort plastpåse och el samt drivmedelsskatter… sen får vi snurr på landet.

  18
  • Hon kan dra plastpåsen över huvudet:

   Ingen var så söt och rar som Anna-Lena.
   Ja gossar, hon var underbar från hakan ned till knäna.
   Hon hade tyvärr ett ideal mot vilket jag fick strida.
   Och Gud, vad jag fick lida!
   Och Gud, vad jag fick lida!

   11
 4. Annika Strandhäll har iq som en fiskmås. Hon uttalar sig om saker hon inte begriper. Hon klarar inte att betala sina egna räkningar trots en alldeles för hög lön. Hennes mentala förmåga är väldigt låg. Hon borde fortsatt som damfrisörska istället

  45
 5. Coiffeusen bjäbbar och bjäbbar – likt min grannes lilla yourkie.
  – Fast hundskrället brukar tröttna till slut. ..

  21
  1
 6. Ordförande Mao skrev att man endast behöver inta en motsatt ståndpunkt till meningsmotståndaren, så slipper man all analys.

  Dumjävlarna i sosseriet tycks ha läst hans bok.

  44
  • Grebom
   Folk på bloggen bryr sig väldigt mycket, de gillar att reta sig på henne, det är som en hobby.

   2
   18
  • Jag förstår mig inte på er som gör tummen ned.

   Håller ni med skatan när ni dissar en av våra främsta diktare?

 7. Sossar som är rasande för att någon tar bort deras nonsens-lagar.
  Finns det här med danstillstånd någon annanstans i hela världen än Sverige?
  Vad säger folk i andra länder om Sveriges krav på danstillstånd?
  Fast jag hade förhoppningar om att se den nya regeringen ta bort mer av sosseblockets dumheter så som plastpåseskatten och kemikalieskatten.
  Och vad jag kom ihåg av sossarnas tid vid makten, det var inte mycket fokus där på viktiga frågor, det var ganska mycket flum-politik…

  50
 8. Jag kan berätta för frissan Strandhäll att jag går sedan mer än 40 år hos en frissa som nu med råge övergått pensionsåldern. Det kan jag säga dig Strandhäll att det är inget vackert omdöme som hon en gång i månaden vid våra klippseanser har givit den regering son du tillhört. Dessutom är hennes tankar och argument djupsinnigt långt över dina märkliga påhopp.

  57
 9. Jag har en bekant, vars dotter är måttligt utvecklingsstörd. Hon klarade ett yrkesprogram. Det gjorde inte AS, hon fick bli sossepolitiker istället!

  62
 10. Detta korkade stolpskott går från klarhet till klarhet. Undrar om riksdan någonsin haft dess like- Skulle kanske vara Inez Uusman som myntade att internet är bara ett tillfällig fluga.

  49
 11. Undrar över vad den berycktade insatsen i SSU Göteborg, bestod av. Fruntimmer har ju inte visat någon större talang under sin tid i rampljuset.

  32
 12. Varför ojar sig hon över det? Där är väl ingen som vill dansa med henne ändå?
  Ja möjligtvis den förra justitieministern, men han nådde väl inte upp, så han fick
  väl hålla om hennes ädlare delar? Kanske det hon saknar.

  Sen oroar hon sig över folkets elräkningar, att hon och hennes regering är dom
  som tillsammans med MP är dom som pådyvlat folket dyr energi lotsar hon inte om.

  58
 13. När det gäller Strandhällskan så är tyvärr alla adjektiv och omdömen under årens lopp redan skrivna. Det man blir mest förvånad över är att sossarna har varit så otroligt dåliga på att se den bristande kapaciteten hos fruntimret och gett henne massa viktiga poster som hon inte är kapabel att hantera.

  46
  • Om jag minns rätt så röstade riksdagen för att avskaffa detta redan 2014, sedan har S/MP förhalat detta sedan dess.

   12
 14. Självklart blir socialisten upprörd över all frihet som folket har. Det är Partiet och ingen annan som ska styra över ditt liv. DU har inga rättigheter mer än de som Partiet i sin ynnest ger dig.

  56
 15. Nu ska man ha en sak klart för sig: Strandhäll är fullkomligt dum i precis hela huvudet, precis som alla andra vänsteridioter. Har man detta i åtanke, så förstår man att deras uttalanden aldrig kommer att vara annat är rent jävla skitprat.

  91
  2

Kommentera