Göran Greider är en hycklare

EKONOMI. Greider är sedan 1999 chefredaktör för den fristående socialdemokratiska dagstidningen Dala-Demokraten, som inte klarar sig utan presstöd, och deltar ofta i den offentliga debatten. Han skrev krönikor i gratistidningen Metro (konkurs) och är ledarskribent i dagstidningen ETC, (flera konkurser och miljoner i bidrag). 1989–2001 var han drivande bakom den vänsterextrema tidskriften TLM som är nedlagd. Göran Greider driver ett företag, “Göran Greider Tal och Skrift” som enskild firma sedan 1997 jag hoppas den går runt och Göran tjänar några kronor på sitt företag. Det går naturligtvis att undra varför Göran valt företagsformen enskild firma. Kanske det är för att undvika insyn.

Den tidigare statsministern Göran Persson (S) är för övrigt styrelseordförande i Swedbank och enligt socialdemokratisk standard tjänar han mycket pengar och är mångmiljonär.

Göran Greider har dubbla boenden, ett hus i Dala-Floda, Dalarna och en lägenhet i Årsta, Stockholm, hoppas han tjänar pengar för att betala detta.

-Pettersson säger att det är viktigt att banker, energiföretag och alla andra tjänar pengar, däremot kan man diskutera storleken på vinsterna. Det går inte att som chefredaktör Göran Greider vara beroende av att Dala-Demokraten får mediestöd.

Göran Greider har tillsammans med Barbro Hedvall skrivit en bok “Stil & Politik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Göran Greider är en hycklare

 1. Som sagt var Jag “Greder” när jag hör och ser Göran Greider.
  Så många korkade uttalande, och han ska va Chefsredaktör?

  15
 2. Syns på långt håll vad han tillhör för sida.
  Snudd på kommunist faktiskt.
  Gammelsosse från den unkna Palme tiden.
  Så omodern så ingen orkar lyssna längre på honom.
  Han är totalt skattefixerad så länge det inte drabbar han och hans partikamrater.
  Avskyr företagare och framgångsrika människor inom business.
  Föredrar bidragssystemen före hårt arbete.
  Så uppfattar jag Göran Greider.

  24
 3. Greider, ännu ett levande bevis på att tesen: socialister är per definition idioter, stämmer.

  29

Kommentera