Irans mullor är griniga efter några karikatyrer

ISLAM. Iran stänger ett franskt forskningsinstitut i Teheran i protest mot en rad karikatyrer av ledaren ayatolla Ali Khamenei som publicerats i den franska satirtidningen Charlie Hebdo. Enligt landets utrikesdepartement är det ”ett första steg” som svar på de ”förolämpande” teckningarna. Irans utrikesdepartement har också kallat upp den franske ambassadören Nicolas Roche.

Irans utrikesminister kallar publiceringen för ”förolämpande och oanständig”. Karikatyrerna är en del av en tävling som lanserades av Charlie Hebdo till stöd för proteströrelsen i Iran.

Charlie Hebdo säger att tävlingen stöttar alla de iranier som slåss för sin frihet.

-Pettersson kan inte tänka sig att förolämpa någon så jag publicerar några bilder av dokumentär typ.

Muslimerna kan väl knappast bli kränkta av några historiska bilder…

Minns ni Muhammedkarikatyrerna i Jyllands-Posten, det var år 2005 och är historia nu men var 12 st teckningar som satte världen i brand och fick den svenska regeringen att krypa för islam. År 2006 upphävde socialdemokraterna yttrandefriheten i Sverige, den är fortfarande hotad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Irans mullor är griniga efter några karikatyrer

 1. För det första. Varför har Frankrike ett forskningscenter i Teheran?!?

  Sedan kan jag förstå att muhammedanerna är upprörda på Charlie Hebdo.
  Ingen iransk kvinna, eller någon annan flicka/ kvinna som tillhör en muslim, skulle ha hår runt snippan då muhammedanerna hittade på på 800-talet att den falske profeten Muhammed sagt att alla kvinnor och män ska vara lika hårlösa som flickor och småpojkar runt sina könsorgan.
  Detta eftersom den som skrev det gjorde det för att han själv eller mer troligt hans härskare var pedofil och gillade småflickor.

  I samma påhittade historier om den falske profeten så skrev de också att man inte får håna, förolämpa eller driva gäck med den falske profeten eller hans hantlangare Allan.

 2. Det svenska etablissemangets hyckleri och dubbelmoral vet inga gränser… Jag som infödd svensk, vit, kristen heterosexuell man har inte samma rättigheter i mitt eget land som en invandrad muslim som inte arbetat en dag i vårt land. Vad säger det?

  17
 3. För att dölja muslimernas lättkränkthet så hittade de kreativa hjärnorna på att “det är vita män som är lättkränkta”. Och så höll de objektiv kritik mot invandring borta från debatten i några år till.

  22
 4. Iran vet inte vad frihet innebär.
  Vad gäller den”den upphävda yttrandefriheten” så kan den nya majoriteten återställa den.

  16
 5. Muhammed var en pedofil, och muslimer är svin. Alternativt smutsiga hundar. Till Allah muslimer i Sverige. Tyvärr är ni inte önskvärda här. Vv köp enkelbiljett nästa gång ni åker till landet ni flytt från. Syrier och somalier önskas en plats långt fram i biljettkön, då ni sista gången ska åka för mina skattepengar. Som vanligt anser jag att negrer gör sig bäst i Afrika!

  42
  1

Kommentera