Är du nöjd med den nya regeringen?

INRIKES. Magdalena Anderssons (S) regeringsunderlag har gått förbi Ulf Kristerssons (M) sida efter valet och de rödbruna samlar 52-53 procent av stödet jämfört med de blågula partiernas 46-47 procent. Många är missnöjda och Pettersson är otålig, men det tar tid att få ordning på åtta års katastrofal politik.

Nåväl, vi får vänta och se. Den nya regeringen M, KD och L samt Sverigedemokraterna har en hel del på gå gång och med arvet de fick är i varje fall jag är nöjd om jag jämför med alternativet.

Alternativet till nuvarande regering.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Är du nöjd med den nya regeringen?

 1. Jag är nöjd med den nya regeringen. Dom har trots allt bara fungerat i två månader. Jag tycker media och opposition kunde lugna sig i åtta år som den förra regeringen fick på sig. Så frågan om man är nöjd borde inte ställas förrän tidigast efter fyra år, eller åtta. Men jag fattar inte varför inte Sverige använder dom lagar som ändå finns. Varför ska Sverige ha utländska brottslingar här när dom har egna hemländer. Varför ser vi inte till att asylsökande som får nej lämnar landet. Varför ska vi vara snälla mot personer som inte är det mot oss svenskar. Det pratas alltid om forskning. Finns det någon forskning som visar att brottslingar inte utnyttjar dumma och naiva personer som finns i överflöd på domstolarna och bland många politiska partier..

 2. 8 års katastrofal politik? Anser att vi haft dålig politik sedan 70-80 talet …

 3. Fick en elräkning i dag med Sossepriser och skatt på skatten .
  Så jag är nöjd att jag slipper se och höra deras dagliga lögner .
  Ännu ljuger media för att förringa den nya regeringens insatser .
  Men de tystnar snart när politiken börja slå igenom .
  Kappvändarna är förberedda .

  12
 4. Eftersom s.k. experter i press och SVT öser ut information om den regering som vi nu har, ej levererat sina vallöften är det inte märkligt att de opålästa faller i fällan, att en regeringsperiod är tre månader.
  Innan du kan laga ett läckande skepp måste material, kunniga yrkespersoner införskaffas. Det svårt sargade skeppet Sverige kommer att behöva längre reparationstid än fyra år.
  Att SVT tillåts att misskreditera Regeringen istället för att vara objektiva vilket radiolagen kräver.

  14
 5. Varför skulle denna regeringen leverera något på 8 veckor?
  Det tog tre månader när de röda skulle bilda regering.
  Sossarna lovade höja pensionen, det tog nästan fyra år innan det blev en fis i universum.
  Göran person lovade hårdare tag mot gängen, löftet gick i arv i åtta år men inget hände.
  Morgan lovade minska invandringen, men ökade invandringen.

  33
  3
 6. Ja det säger ju en hel del om mentaliteten i landet, när dom som är ansvariga för
  den dekadans som landet uppvisar ökar i populäeitet.
  men tycker att domm som är tillsatta att reda upp allt det elände som den gamla
  regimen ställt till borde få några år på sig för att försöka få in landet på rätt spår.
  Ingen kan begära att 10 års försyndelser ska gå att rätta till på några månader?

  Förstår att otåligheten är stor, men tror någon att det går fortare ifall man sätter in dom som är grovt ansvariga för tillståndet i landet igen?? Jo det går fortare utför!

  Sen det där med undersökningarna, vi ska ha klart för oss att Media, som står den
  gamla regimen nära är dom som gör undersökningarna, Hur tillförlitliga är dom?

  24
  3
 7. Som många skriver, jag är inte nöjd, men ger regeringen 2023 för att börja leverera. Tror vi är mer positiva om ett år. Ett socialistiskt alternativ med dårarna i c och mp är ju ännu sämre.

  32
  3
  • Nej, Sossarna med stöd av V MP och C är inte bättre, men levererar inte den här regeringen så har vi Magdalena med anhang tillbaka 2026.

   8
   1
 8. Det blir ingen skillnad på politiken så länge de vänstertrogna får sitta kvar på myndighetsplatser, Sossarnas politik kommer att fortsätta !

  35
 9. Med tanke på att den nya regeringen på alla sätt motarbetas av sozzarnas politruker de placerat ut i ledningen på de flesta myndigheterna och att all media inklusive (opartiska Public Service 🙂 så är det inte undra på att det går trögt att ändra riktning. Migrationsverket är flitiga som duracellkaniner för att försöka hindra så många utvisningar som möjligt. Samma sak stora delar av rättsväsendet och svenska kyrkan.

  42
  1
 10. Alternativet är: ännu fler nedlagda kärnkraftverk. Ännu fler byggda väderkvarnar. Ännu mer massinvandring. Ännu fler PUT och medborgarskap till kriminella. Ännu högre reduktionsplikt. Fler hinder till utvisning av kriminella och illegala invandrare. Om man får tro opinionsundersökningarna och lyssna på en del som kommenterar här, så är det tydligen det svenska folket, speciellt kvinnorna vill ha.

  40
  2
 11. Att renovera, lappa och försöka laga allt som socialisterna under 50 års vanstyre har förstört så in i grunden, är ingen lätt uppgift.
  Slå sönder och vandalisera är lätt, men att laga och bygga är svårt och tar tid.
  Sedan landsförrädaren Palme tog över har i stort sett allt förstörts i Sverige.
  Och det fixar man inte på en kafferast!
  Vi måste naturligtvis ge den nya regeringen mer tid, dom gör nog så gott dom kan efter dom förutsättningar dom har.

  46
  5
 12. Nöjd! Nej! Men för att få ordning på något tar det tid. Val luften har alla gjort. Men se. Jag tror lite på den här nya, är några bra och några som är mindre bra. Så är det alltid. Men mer än 8 års skit tar tid

  33
  3
 13. Har fullförståelse för den frustration som många känner. Vi har aldrig haft ett så uselt gäng vid makten tidigare, som Löfven/Andersson regeringarna. Bara tanken på att landet skulle hamna i deras korrumperade händer igen, ger mig rysningar.
  Även jag skriker efter hårda nypor och fullt ös på förändringar. Men jag vet också att en atlantångare med full fart mot undergången, har lång stoppsträcka, och vänds inte på en femöring. Man måste även komma ihåg att flera av de idiotåtgärder vi ser idag är rester från det socialdemokratiska styret.
  Även om ”det kliar” i hela kroppen, ger jag nuvarande regering ytterligare tid. Om inget radikalt händer innan detta årets utgång, hoppas jag att SD fäller regeringen. Och det ska var mycket radikalt!

  44
  2
 14. NEJ, den nya regeringen har INTE gjort det de skulle!!!

  Varför finns polischefen kvar???

  Varför är Migrationsverkets chef inte sprakad?

  Varför sitter justitiekanslern kvar?

  Varför kan kriminella migranter fortfarande begå brott och slippa utvisning??

  När börjar utvisningarna av de som INTE har rätt att vara här (tex gymnasieafghanerna)?

  Varför rensas inte olämpliga åklagare, nämndemän och domare ut?

  FÖRTROENDET FÖR RÄTTSSYSTEMET ÄR ALVARLIGT SKADAT!!

  51
  3
  • Även om jag tycker att för lite har gjorts, så är det en enorm kamp att försöka vända skutan Sverige på rätt kurs. Motståndet hos myndigheter och organisationer är mycket stort, de gör allt för att undergräva regeringen. Läs ledarsidorna.se idag om hur civilsamhället mobiliserar mot staten. Det är likadant överallt. Då kan man få en viss förståelse för att regeringen kämpar mot många mörka krafter.
   Tyvärr borde regeringen ha förutsett detta i större omfattning och vidtagit åtgärder i förväg, men tydligen har man underskattat motståndet.

   21
 15. Det är bra att de är noga att rusa iväg utan att först kolla konsekvenserna är inte bra.

  7
  12
  • Pettersson: Är väl det som är och har varit det stora problemet. Att det måste motarbeta mot SD. Detta hat mot SD har förstört så mycket för landet. Det har hållt på i så många år. Deras skräck för media och SD. Men nu står vi där med skägget i brevlådan.
   På något vis så tycker jag att det är sån politik i hela i Europa. Men jag vet. Vi diskutera Svensk

   11
   1
  • Hur inihe***e kan nån vid normalt vett kunna drömma oom att rösta på de genomruttet korrumperade sossesopor med sina tre s i rockärmen som hjälpt till att förstöra landet o driva oss närmare medeltida värderingar o undergång. Fattar inte detta. Sex sprit o självberikning är en sosses mål i livet ,, givetvis på andras bekostnad… makten framför allt!
   Sen verkar kd o l vara lite slaskliberalt vänsterskadade. Kolla bara på hur jakob forssmed agerar, som den värsta miljöskadade miljöpartist o säger mkt!
   Tveksam till att Tidöavtalet fullföljs av liberale pösmunken o hans kompisar för då blir en del västermarinerat skräp utan arbete o då exploderar vänstermaffian….
   Bara hålla tummarna o vänta,,,,,

   12
   2
 16. Visst tar det tid att röja upp, men några av alla löften om rivstart, bränsle, illegala individer och elpriser, vore väl det minsta man kunde begära.
  Än så länge, kopia på förra regeringen.

  26
  3
 17. Ja, med tanke på det hemska alternativet. Vi får räkna med att det tar några år att få ordning på skiten. Till nästa val borde vi vara en bra bit på väg iaf. Hoppas lberalerna åker ut i nästa val. Dom är ju redan en bromskloss. Alla småpartier är av ondo. Det är ALLTID dom som krånglar och ställer till problem. Höj spärren till 10 % 😃👍

  42
  2
 18. Nöjd med den nya regeringen, verkligen inte. Jag har varit missnöjd med Sveriges regering sen Palme tog över och förfallet och förstörelsen av Sverige började. Tage Erlander var den sista statsminister som hade en regering värt namnet. Att folk kan ha förtroende för Sveriges regering dom senaste årtionden visar ju bara att majoriteten av befolkningen är fullständiga idioter och inte skulle ha rösträtt.

  32
  2
  • Skillnaden är krismedvetenheten i nya regeringen. Trögheten i det politiska systemet gör att åtgärder tar tid.

   8
   2
   • Ja tröghet är bara förnamnet, är det dessutom tröga statsråd blir det som en istadig häst av allt, en reformering av det politiska beslutsfattandet måste till.

    12
 19. När det gäller den nya regeringen så går det inte att vara nöjd. Det händer alldeles för lite, dom verkar vilsna, M KD och L understödda av SD är inne i samma lunk som förra regeringen. Bristen på handlingskraftiga politiker är dessvärre stor.
  Anledningen är att de flesta saknar arbetslivserfarenhet, domhar aldrig behövt känna att de måste producera utan det räcker med att klara av att hålla i en kaffekopp så har man kvalifikationer.

  27
  9
 20. Jag skulle nog säga 12 års felaktig politik efter att Fredrik den vidrige gjorde upp med MP.

  67

Kommentera