6 thoughts on “Sossarna & Miljö Pajasarna

 1. De är sådana som vill flytta pengar och /eller makt utanför landets gränser… och utanför landets demokratisk kontrol. Globalister kan delas till flera grupper som alla för sin egen kamp för sin egen vinsts skull
  a) bankerna, som försöker skuldsätta nationalstaterna
  b) oligarkerna och storföretagare som försöker utnyttja ekonomiska skillnader mellan länderna för att köpa billigt där det är billigt, sälja dyrt där man betalar mest och till slut föra pengar ut ur landet utan att betala några skatter
  c) kommunister, som vill upplösa nationalstater för att förvärkliga deras dröm om ett statslös kommunistiskt värld
  d) islamister som egentligen vill breda deras imperiet / kalifatet till västerländska nationalstater för att ta över världen… på riktigt. De vill begränsa yttrandefriheten, pressfriheten och de vill ha massor med bidrag från staten för deras egna samhällen inom väst.
  e) korrupta politiker, som i princip borde för sin egen nyttas skull göra som väljarna vill, men eftersom bankerna och oligarkerna betalar so väl, har många politiker velat bli globalister för att den ger bättre långsiktiga ekonomiska möjligheter och hjälper politiker dom stanna vid makten.

  Slutsatsen är att varje stödpacket som ges, lämnnar minde pengar för nationalstaternas befolkning att bestämma över vid kommande valperioder. Och resultatet av överföring av makt till internationella organisationer är att alla beslut som man förut kunde ta inom landet beslutas vid kommande valperioden utanför landets gränser och oberoende hur svenskarna / finnarna skulle egentlige vilja handskas med saken…. till exemplen Finland behöver betala EU tiotals miljarder i böter eftersom vi har fällt mer skog på sistone. Eller att EU kommer att besluta hur många flyktingar som landet ska ha, och när bensin bilar måste sluta säljas… det där är globalism… mindre pengar och makt till landets befolkning. Globalism är för dom som inte uppskattar demokrati och mänskliga rättigheter.

  • Oj, nästan hela världens befolkning är globalister, jag med. Jag är för frihet, fri företagsamhet, fri konkurrens, mot planekonomi och överdrivet statligt inflytande. För fackliga och arbetsgivar föreningar. Yttrandfrihet, tryckfrihet.

   2
   1
   • Företagandet som globalist-oligarkena driver handlar inte om en normal marknadsekonomi, utan vad de gör är att de tvingar nationalstaterna och deras medborjare till stora förluster utan någon nytta. Till exempel, när Soros marknadsförde europa till syrier, betalade politiker, kommunister, asylaltivister och alla andra… samtidigt han gjorde stora vinster med byggnadsindustri som skulle behöva bygga tak över huvudet för varje flykting. En flykting från Somalia kostar under sitt livstid för Finska / Norska samhällen ungefär en miljon Euros. Så när Soros slussar 1 miljon flyktingar eller anhöriga till norden orsakar han oss kostnader på 1 biljon euros. Tänk… varenda en som kommer hit får en bostad någonstans som kostar ~100 tusen euros per person. Och när den fattiga somalier inte har några pengar betalar staten hyran till fastighetsägaren ( Soros,BlackRock) . och efter att staten har betalat hyror för 15år har fastighetsägaren betalad med dessa hyrorna bort hela sitt lån för fastigheten. Detta betyder att till slut staten har köpt hyresfastigheten till den som hyrde fastigheten till flyktingar för detta 15års tid. På detta sätt globalist oligarken tjänar 100tusen euros för genomsnitt somali han smugglar till norden. Nordborna får bara kostnader.

    Och det finns alla möjliga skadliga globalist-oligharer. I samhället finns alltid svaga som kan behöva ha vissa enkla jobb, till exempel inom… jordbruk. men när lönena betalas svart för ukrainsk arbetskraft behöver mindre utbildade svenskar icke anställas. och i byggbranchen det är hela tiden nya avslöjanden där man importerat arbetsre utomlands, och att dessa arbetare betalar sedan halva lönen tillbaka till globalist-oligarker.

    Nej, till slut dom nordiska länderna kommer att gå i konkurs med globalismen. Dessutom en dag era migranter i södra Sverige kommer att inse att de faktiskt är tillräckligt många att kunna ha en egen islamistisk stat. Och före de får sitt eget stat, kommer Sverige ha ett het inbördes krig, och DÅ vet ni alla svenskar att det var ingen bra ide att låta dessa globalist-oligarker fylla ert välfungerande land med mena-folk.

 2. Dilbert har mer rätt än det verkar. Nämligen GLOBALISTERNA som äger alla medierna har lärt att “People will believe anything. We just have to be the first to frame the situation.” Och det är därför vissa tror allt vi behöver låna pengar och ge bort dessa pengar i form av ett ______ stödpaket till _______ och militärt stödja _________ och att ___________ är sant och att _________ är säkra och effektiva. Och att president _______ ljög alltid, medans hans efterträdare är jättebra fast han är jättedålig och ser till att allt går åt helvete i år också.

  14

Kommentera