Putins mystiska kvinna

RYSSLAND. En okänd blond kvinna pekas ut som statist, allt för att få Vladimir Putin att framstå som mer folklig än han är. Den belarusiske journalisten Tadeusz Giczan har noterat att hon ofta är med på bild tillsammans med den ryske presidenten – senast i samband med Putins nyårstal.

Putins okända kvinna är soldat, sjöman och kristen. Bild från Twitter.

Giczan konstaterar att kvinnan också synts i Putins närhet i andra sammanhang, då som sjöman och troende kristen. Han har även kunnat identifiera andra personer med, till synes, samma arbetsbeskrivning som kvinnan – att frekvent synas med Putin.

Giczans upptäckt snappades snabbt upp i Ukraina:

”Föga förvånande använde Putin inte ens riktiga soldater i bakgrunden till sitt nyårstal”, skriver exempelvis Jason Jay Smith, korrespondent på Kiev Post.

-Pettersson säger att det behöver inte vara några konstigheter. Kvinnan kan ingå i Vladimir Putins livvaktsstyrka som säkert behövs…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Putins mystiska kvinna

 1. Schablonskribenterna måste fylla sidorna i msm , svårare är det nog inte . Vi har ju “blondiner ” inom polisen här med , på knä inför pöbeln och i knä på högre befäl .

  15
  22
 2. Putte har runt ett 20-tal statister/ skådespelare som får agera “folket” när han ska visa sig folklig och träffa mannen/ arbetaren på gatan.
  Detta har framkommit vid flertal tillfällen. Kvinnorna är lättare att känna igen eftersom de är färre men även samma män dyker upp i olika roller på bilderna.

  43
  12
 3. Nu har “journalisterna” överträffat sig själva i dumhet, igen -hur det nu var möjligt kan man ju undra?
  I stället för att komma med relevant fakta och sanning så analyserar dom, fantiserar och hittar på när deras kompetens brister, vilket är en konstant brist inom kåren!
  Och precis som med Trump (USA:s rättmätiga president) så fortsätter häxjakten och dom oseriösa påhitten och lögnerna enbart för att svartmåla.

  Varför kan vi inte få en seriös och nyanserad rapportering?
  Nej, det går naturligtvis inte, det strider mot globallisterna/socialisternas mål att skapa kaos och total oreda i världen.
  När ska folk vakna?

  42
  57
 4. Det är nog en KGB agent ? Hennes uppgift är att bjuda på någon häftig substans ur KGB giftskåp . Om Putin skulle få ett svårartad DAMP anfall!?

  24
  10

Kommentera