Tre ev. fyra skjutna i Vällingby

VÅLDSVÅGEN. Polisen har ryckt ut till Vällingby efter larm om skottlossning. – Vi har precis anlänt och har skickat en ganska stor resurs, säger Helena Boström Thomas.

Vällingby

Polisen har skickat ett stort antal resurser till platsen. I nuläget håller pratar polisen med vittnen samt kontrollerar personer och fordon i området. 

Det rör sig om tre personer som skadats enligt polisen. Samtliga förs till sjukhus i ambulans. Enligt andra är det eventuellt fyra skadade.

Skottlossningen ägde rum utanför McDonalds i centrala Vällingby och det användes fyrverkerier för att förvilla.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Tre ev. fyra skjutna i Vällingby

 1. Hoppas bara att det inte är oskyldiga, allt annat skjutande bör uppmuntras så de tar bort varandra allt det är ett + för samhället !

  16
 2. Ge småbabbarna en varsin nappflaska så har dom lite att sutta på.
  Istället för att springa omkring och skjuta på varann,jävla idioter.

  14
  4
 3. Skicka dit Ribbvenvik och invandrarverket och låt dom ta hand om det dom har ställt till med!
  Det är dom som har släppt in detta utländska avskräde och det är också dom som är skyldig att ta hand om detta elände -men med egna pengar!
  Jag har fått mer än nog av att betala till denna statligt finansierade terrororganisation!

  43
 4. Oopps! Här hemma sitter vi och har ätit god mat. Barnen som vill komma hem o umgås, inte alla kanske. Egna familjer. Japp. Då skjuts det runt i Sverige.
  Vi Svenskar firar nyår på varat tråkiga lilla vis, med Grevinnan och Betjänten. Vi tittar på klockringning. Sen är det bra.
  Gott nytt år på er alla

  30
 5. Åtminstone 1 fällning i Vällingby…
  “Skottlossningen i vällingby bekräftad en död“, skriver någon på Flashback.

  23
  1
 6. PS 2
  För övrigt önskar jag Pettersson och övriga vettiga ett Gott Nytt År! Den allmänna fascistsvansen önskas ett nytt år. Dahlberg och gammelkommunisten önskas ett tillfrisknande 2023. Putin önskas till Haag och Ukraina allt gott. Slava Ukraina 🇺🇦!.

  16
  14
 7. Kan inte blattarna nöja sig med några värmeljus i den skattefinansierade lyan. Varför i h.vete har babianer invaderat mitt Sverige. Ger mig fn på att skjutningarna går att spåra till avarter av Muhammed!

  39

Kommentera