Trump: Det kommer att leda till hemska saker

UTRIKES. Donald Trump har uttalat sig efter att sex år av hans skattedeklarationer släppts av Demokraterna i representanthuset, rapporterar CNN.

Donald Trump

”Demokraterna skulle aldrig ha gjort det, högsta domstolen skulle aldrig ha godkänt det, och det kommer leda till hemska saker för så många människor”, skriver Trump.

Vidare hävdar expresidenten att deklarationerna visar hur framgångsrik han varit i att använda skattelättnader för att skapa ”tusentals jobb och magnifika strukturer och företag”.

De tusentals dokumenten, som släpptes på fredagen, visar att Trump betalade mycket lite federal inkomstskatt under sin presidenttid.

Trump är den första president på många år som inte offentliggjort sin deklaration frivilligt. Han har nog anledning till det.

-Pettersson tror att Donald Trump gör det som är bra för Donald Trump.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Trump: Det kommer att leda till hemska saker

 1. Trump var nog bra för USA (men dålig för Europa) tills han försökte sig på en statskupp. Då sänkte han sig till samma nivå som Putin och andra diktatorer. Även de mest inskränkta och inavlade mellanvästernidioter har insett det. Trump är numera helt körd. Ställer han upp i valet så vinner demokraterna lätt, tyvärr! Vi får hoppas att Biden inte ställer upp!

  20
  14
 2. Hur kan du ha CNN som källa ? Inte trovärdigt. CNN är väldigt vänstervriden ungefär som Anders Lindbergs Aftonbladet.

  26
  8
  • Thomas, i stället för att klaga på CNN så kolla med andra medier och berätta vad som är fel.

 3. En häxjakt utan motstycke. Ungefär som centerns sömngångar-aktiga hat mot SD. “Vi är för att vi är emot SD”… Kan tänka mig att de allra flesta hatar Trump utan att ens veta varför. För det är ju bara Trumps anhängare som måste motivera sitt ställningstagande. Sen är det ju bekvämare att bara följa drevet, för att inte riskera sin ev. privata karriär. Trump var annorlunda. Ja ! Men det var även Einstein. Men det tog lite tid för massorna att inse storheten.

  45
  34
  • Jag får nog hålla med centurion. De flesta har inte en aning om varför de hatar Trump. Han hade hela vänstermedia mot sig från dag 1 av sin presidentvalskampanj. Att han ansåg att han blev bestulen på segern efter hans omvalskampanj är inte mer annorlunda än att Hillary Clinton påstår att det var valfusk när hon förlorade mot Trump. När han vann så satt opartiska journalister MSNBC, CNN med flera, med flera och grät i TV och då hade han inte ens tillträtt som president. Att han med en handfull demonstranter skulle försöka en statskupp är bara trams, i ett land med en armé med flera miljoner soldater. Året innan, när Trump var president hände en liknande incident, när bland andra AFA och BLM försökte storma Vita Huset. I mina ögon var/är Trump inte helt tillräknelig inom vissa områden, men för världsekonomin var han en bättre president en de senildementa dåren de har nu. Sedan Biden blev president har de internationella börserna rasat till skrämmande låga nivåer. Trump blev från dag ett, innan han tillträtt, utsatt för samma hatkampanjer som SD, fast i kubik. Jag tror nog man ska ta en del av vad som sägs om honom, med en stor nypa salt. Det man bör vara orolig för är vilken extremt obehaglig makt vänstermedia har både här och där. Se bara på den Pågående jakten på Jomshof. Flera politiker, både sozzar och andra politiker har gjort liknande uttalanden utan någon som helst reaktion från av media inkallade ”experter”.

   10
   6
  • X-sson – En statskupp genom väpnad revolution lär inte funka i USA med världens största armé. Trump försökte dock göra en kupp genom att manipulera det demokratiska systemet så att han själv skulle sitta kvar och kunna kontrollera världens största armé. (Han var fullt medveten om vad som hände och han förstod att hans agerande eldade på ligisterna utan att han försökte stoppa dem. Därmed är han ansvarig.)

 4. Hoppas Dumbnald Duck hoppar från Trump Tower i de kläderna. Eller i Kalle Anka-kostym. Eller i vilka kläder som helst. Eller utan kläder.

  71
  78
 5. Nu har Pettersson tittat för mycket på SVT och TV4 samt läst DN och NYT. Donald J. Trump är lite – eljest och det är det som är bra med honom. Han är inte den vanliga dussinpolitikern som klamrat sig fast vid vid sin stol i Capitolium i årtionden bara för att bättra på den personliga portmonnän.

  Han har sina sidor och rätt många beteckningar stämmer nog in på honom. Men, hans presidentskap var det bästa på länge för Average Joe. Och inte minst, han har inte gjort det för personlig vinning. När han inte fick avstå arvodet skänkte han bort det.

  Han lär inte bli kanoniserad men det lär inte heller Winston Churchill ha blivit. Churchill var även han “utrustad” med diverse bokstavskombinationer men inbland behövs dessa personer för att ställa världen tillrätta. Och slutligen, andra amerikanska politiker använder även de liknande uttryck.

  85
  70
  • Jo, men det värsta var att han gick och blev polare med Putin. Han fick ju ingen fart på vapenindustrin när han bara skulle mäkla fred.

   Nej, tacka vet jag Obama som lyckades bomba i 7 land. Rekord för presidenter i USA. Och dessutom gjorde han det med ett fredspris i bakfickan, för varje bomb var “friendly fire” ❤️❤️❤️

   53
   55
   • Thomas
    Trump älskar sitt land.
    Han gjorde mängder med bra saker för det amerikanska folket.
    När du beskriver Obama så tänker jag på intervjun med General Wesley Clark efter 11 september.

    https://youtu.be/Eo6u9DpASp8

    37
    43
  • Augusti, det är knappast SVT och TV4 som hindrat Trump att offentliggöra sina deklarationer som det har varit kutym att göra för andra presidenter. Jag gillade Trump i början men tycker nu att han är för lynnig.

   53
   47
   • Är det inte som så att det som är bra för Donald Trump också är bra för hans företag och även i slutändan för hans anställda?
    Det är väl så den fria företagsverksamheten fungerar .

    27
    22

Kommentera