Guld och kontanter i beslag efter mordet på Mehdi ”Dumle” Sachit

VÅLDSVÅGEN. Den gängkriminelle rapparen och våldtäktsmannen Mehdi ”Dumle” Sachit, 27, fälldes på juldagsmorgonen med flera skott. Efter dödsskjutningen av “Dumle” i Rinkeby har polisen gjort fynd i hans hem, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen har polisen vid sin husrannsakan hittat såväl en stor mängd kontanter som guld för miljonbelopp.

Mehdi ”Dumle” Sachit

Vad vi anträffar är inte något vi kommenterar, men det är alltid något intressant, säger talesperson Mats Eriksson vid Stockholmspolisen.

Den döde, som knyts till det kriminella nätverket Dödspatrullen, hade ett digert brottsregister och var dömd för flera grova brott. Han uppges också ha varit skäligen misstänkt för delaktighet i mordet på artisten Nils ”Einár” Grönberg förra året. Sachit har även grupp-våldtagit en flicka blodig under pistolhot. Han var ett monster.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Guld och kontanter i beslag efter mordet på Mehdi ”Dumle” Sachit

 1. Man kan undra vad som hindrar polisen att oftare göra husrannsakningar hos gängkriminella? Det låter ju som att det borde göras med jämna mellanrum, hela tiden.

  15
  • Lrs, Lagstiftningen hindrar polisen. Men vi får hoppas att vår nye justitieminister försöker göra något åt det.
   Förr i tiden kunde en polismyndighet klassa en bostad som “kvart”. Det var lägenheter som utgjorde tillhåll för div ljusskygga individer. När den var klassad som kvart kunde polisen utan beslut om husrannsakan i stort sett komma och gå som de ville för att kontroller folk där och leta stöldgods, narkotika mm.

   En brottsling som blivit dömd, borde i samband med domen även få en villkorstid, på låt säga 5-10 år beroende på brottet. Under den tiden skulle polisen kunna agera mot denne utan att kraven för husrannsakan, kroppsvisitation mm vore uppfyllda. Även mot dem som befinner sig i sällskap med denne.
   Är det så svårt att införa en sådan bestämmelse?

 2. Rättsrötan skall nog se till, att värdesakerna återgår till arvtagarna.
  Kanske skadestånd också.

  16
 3. Expressen skriver att det är ”blonda killar” som langar knark. Hur kan plötsligt hårfärg ha någon betydelse? Jag trodde det räknades som rasism. Är reglerna ändrade inom Bonnier media?

  36
  • Det är inte Rasism om det handlar om vita killar enligt skittidningen, dessa vill dom
   gärna visa med både bild o namn, men andra ska skyddas genom Pixling och
   omskrivningar.

   15
  • Även gärningsmannen i kurdskjutningen i Paris fick sin etnicitet utskriven med en gång eftersom han är vit. Helt rätt, men det är fel när det inte görs i det fall gärningsmän har annan ”färg”.

   8
   1
 4. Kanske är priser från P3 Guld utdelningar? Deras lilla kelgris som SR vurmat så för fy fan… hoppas Jimmie stänger ner P3

  54
  1
 5. Låt parasitens pengar och tillgångar oavkortat gå till de “vanliga” människor som drabbats av svinets alla illdåd!

  90
  1
 6. Icke inbjuden och icke saknad. Men irakierns oärliga tillgångar ska tillfalla den svenska staten. Där blev du lite lönsam längre fram. För övrigt anser jag att en kontrollerad självsanering bör uppmuntras.

  83
  1
 7. Expressens reporter Nina Svanberg har granskat rapvärldens kopplingar till kriminalitet och som visar på en gängtillvaro med bilar, dyra klockor, champagne och maskiner som räknar sedlar, långt ifrån den tillvaro som de visar upp i sina rapvideor, med påföljd att dödshot riktats mot henne: ”Jag kommer klippa dig, kom ut om du vågar, din hora”. Om Mehdi Sachit skrev hon för 14 månader sedan: “En av få som inte mördad”.
  https://www.expressen.se/nyheter/en-av-fa-som-inte-ar-inlast-eller-mordad/

  38
  • Fast vad menade hon med ”en av de få”? Sedan hon skrev det har över 60 till mördats. Verkar finnas hur många som helst… Leif GWs prognos att detta tar slut när de alla mördat varandra verkar dra ut på tiden.

   6
   1
 8. Oj.oj.oj är bidragen i den storleksordningen,att dessa “stackars barn” kan köpa och samla guld i fast form !!
  Hoppas nu att delar av fyndet tillkommer landets alla inhemska fattigpensionärer..,.,

  98
  1
 9. “Han var ett monster”

  Hoppas texten kommer att skrivas till hans gravsten; som för hoppningsvis kommer att finnas på ett judiskt gravställe där “monstret” själv blir begravt innanför en svin.

  51
  1
 10. För mig personligen är det ointressant vad man hittar efter en idiot.
  Nu får vi vara glada och tacksamma att vi är av med ett problem till.
  Låt svinen ta kål på varandra som idioten och våldtäktsmannen sa i en intervju.
  Öka gärna takten bara !!

  98
  2
   • Takten i självsaneringen måste öka. När dessa kräk blir skjutna ska dom inte ha vård. Låt dom ligga bara

    28
    1
   • “sunnen“ här ovan, länkar till en utomordentligt bra ledare av Mats Dagerlind, som är Samnytts ansvarige utgivare.
    Mats Dagerlind skriver om systemfel i såväl migrations- som kriminalpolitiken, och ger en förklaring till varför svensk vård är både överansträngd och underfinansierad, – ett resultat av omallokering av skattemedel till invandringens kostnader och höga ianspråktagande av vård och omsorgstjänster.

    Läs vad som står i hela ledaren och det är lätt att tycka, liksom “sunnen“, att Mats Dagerlind har rätt:
 https://samnytt.se/stall-gangkriminella-sist-i-eller-utan

    17
    1
   • Jag tycker att när polis och ambulans kommer till en plats där någon har blivit skjuten så kollar man hans identitet först. Är han flaggad som gängkriminell, ja låter man honom ligga där.

    20
    1

Kommentera