Mångfalden är Sverige styrka…

INRIKES. Erik Berg, född 1998 i Tyresö församling, Stockholms län, är en politiker och ordförande för Liberala ungdomsförbundet (LUF). Under sin tid i förbundsstyrelsen har han fokuserat mycket på skolan och utbildningspolitik, med förslag om en ny utformning av skolpengen, mer makt åt rektorer, samt mentor som en särskild anställningsform inom skolan. Utöver utbildningspolitiken vill han att LUF ska driva på i klimatpolitiken, och att de ska vara en stark opposition mot Tidöavtalet och internt mot Liberalerna.

Detta lade Erik Berg ut på Julafton

Erik Berg, LUF, har noll koll på verkligheten. Han känner troligen ingen normal Svensson som arbetar i hemtjänsten, vården, som polis, långtradarchaufför, lokförare, skiftarbetare i industrin, sjömän, osv i all oändlighet.

Herr ordförande Erik Berg, som själv är ledig över helger, har inte fattat att Sverige sköts av en massa plikttrogna svenskar som går till jobbet jul, nyår, midsommar, påsk. För majoriteten av utlandsfödda är inte självförsörjande. Allt funkar för att de som har jobb inte alla är lediga samtidigt.

-Pettersson har en känsla av att Sverige fungerade bättre utan dagens mångfald men det begriper inte Liberalen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Mångfalden är Sverige styrka…

 1. Såna här sitter det i varje ungdomsparti numera, från S till MP och allt där emellan. Sitter och drömmer om en grön värld, där rosa enhörningar strosar fram på gröna ängar, och allt drivs med vindkraft, och det utan utbildning eller hjärna.

  Lorent Towatt är väl ett lysande exempel: Butiksbiträde, ICA Skå och Åhléns och sedan via Småmupparna in i riksdagen.

 2. Det absolut viktigaste jobbet har bonden . Bonden jobbar generellt 7 dagar i veckan . Jag vet det . Allt annat är sekunda . 35 år som bonde .
  Hälsningar Sjöström

  13
  • Han är väldigt fördomsfull. Varför skulle inte andra av annan tro fira jul? Inget fel på renar som drar en tomte med julklappar. Julgran, julkärve till fåglarna, äta julbord utan gris. Önska fred på jorden. De tre kungarna från olika väderstreck. Inget problem alls. Tragisk figur som vill exkludera och inte integrera. Skapa spänningar

 3. Är det redan 1 april????

  Under vilken sten har han befunnit sig de senaste 20 åren?

  Han borde vara en stark kandidat till priset som årets “VERKLIGHETSFÖRNEKARE”!

  25
 4. Ja jisses vilken blåd****. Måste man vara efterbliven för att vara Liberal? Min mor var varken jude eller muslim, men hon jobbade 19 julaftnar i rad på en intensivvårdsavdelning. Så å hennes vägnar, även om hon inte längre lever, så ber jag liberalen att dra åt helvete. Vi behöver NOLL invandring. Massinvandring är ingen naturlag. De flesta kommer hit för att leva på oss, inte för att hjälpa oss.

  37
 5. Till Erik Berg: Det är inte först nu som julen ger mig prestationsångest: Detta har jag upplevt sen jag blev vuxen. Som sagt jag har inget CV som matchar dessa jobb. Att åka utomlands för att slippa eländet kan man glömma. Resebyråer tar ockerpriser för att man skall kunna vara i solen under denna helg.

  21
 6. Till Erik Berg: Jag hade mer än gärna jobbat på sjukhus, äldreboende, kriminalvården, polisen och brandkåren om mitt CV eller meriter hade varit relevanta för dessa instituioner. Jag hade varit glad att jobba bort denna helg och dessutom får man OB-tillägg. Det är en helg som ger en prestationsångest som inte är av denna värld. Man förköper sig,städar och lagar mat och ger bort presenter. Denna julafton var det jag som stod för värdskapet och blev smått utskälld av en anhörig för att maten inte var färdig i tid. Man träffas några timmar på julaftonen sedan går var och en hem till sig. Sedan förlöper juldagen och annandag som är långtradiga dagar som ingen firar och man sitter här med matrester som man har flera dagar på sig att äta upp och det som hinner bli gammalt får man kasta.

  18
 7. Vanligtvis har liberalerna en poäng, de flesta jobbar för att tjäna pengar. Inte av plikt eller av solidaritet. Det är därför som kommunistiska länder inte fungerar.

  4
  9
 8. Min fru, min syster och min svägerska jobbar i vården. Frugan och svägerskan jobbade julafton och syrran har jobbat hela helgen.
  Två kompisar har jobbat på sina äldreboenden hela helgen, min granne jobbar inom polisen och jobbade igår och jobbar idag. Två kompisar jobbar på restaurang och har jobbat under helgen.
  Hur har den här LUF- tjommen gjort? Jobbat eller firat med familjen?
  Liberalerna är ett onödigt parti.

  57
 9. Jag började jobba 1979. på en OK Bensinstation På julafton stängde vi 14,00 Jag tog på mig arbetspassen över jul så dom med familj kunde vara ledig, jag jobbade mellan 1979 198 på detta vis och jag är Svensk med valonblod i mig tydligen

  37
  • Ja om man uppskattar jihadist dåd och grupp våldtäkter med mera då är ju mångfalden något att satsa på . I övrigt är det mest äldre kvinnor som uppskattar dess då kallade toy Boys . Då slipper kärringarna åka till Gambia och riskera Hiv eller apkoppor ! Men för oss som ser till att produktionen fungerar är det knappast ett bra alternativ som inte leder till något holbart kostnader för polis fångvård och sjukvård skenar samtidigt som inkomstsidan minskar på grund av dödligheten ökar den besparingen i sossialbidrag är minnemal ur kostnader hänseende .
   Det mest ekonomiska vore om man kunde konstatera att islam är en terrorist orgenisation ? Och bara avhyste dessa till lämpliga platser

   16
 10. Förskönande och ologisk propaganda att slå i huvet på de onda svenskarna, som dignar av skattepålagor. Muslimer är inte samhällsbärarna för att de är just muslimer. Judarna har aldrig belastat Sverige mer än vanliga svenskar vad jag vet. Som sagt var, enfalden vurmar för mångfalden utan konsekvenstänk. Det är vilket Pettersson påpekar flest svenskar, som går till jobbet jul, nyår, midsommar, påsk. Jag förstår heller inte varför liberalaErik inte nämner Jehovas vittnen, som inte heller firar Jul utan gärna jobbar alla storhelger.

  34
 11. Denne tidstypiske gosse som lika gärna kunnat vara kommunist, för de är också drömmare.
  En arbetande mångfald kanske skulle vara positivt i ett arabland men vad har de här att göra?

  54
 12. Nej inte full. LIBERAL.
  Då kan det bli så här.
  Det är sådana tomtar Jimmie menar när han säger att Liberalerna är ett onödigt parti .
  Erik Berg är nog en LIBERAL klättergroda.
  Som när han kommer till Partiets topp luktar lika illa .
  Redan Nils Ferlin kände igen den sorten .

  47
  • Lille Erik.Tror du verkligen att Sverige enbart fungerat p.g.a. invandrare under stohelger och semestrar ? Man får väl skylla på din ålder för att du inte begripit bättre.Kan även meddela unge Herrn att jag är pursvensk och har arbetat 50 år inom olika områden i sjukvården.Hur många Julaftnar och Nyårsaftnar och Nyårsdagar ( som var den värsta dagen ) då många ringde sig sjuka tror du man inte fick kämpa på ? Så,din enfaldiga och okunniga kommentar passar bäst i papperskorgen….

   45
 13. Årets dummaste inlägg! Fast han kanske satt på fyllan o bara skrev.
  Så enligt honom fungerade inte någonting innan 90 talet. Känner folk som jobbar och jobbat inom vården, just på julafton.
  Årets stolpskott enligt mig

  81

Kommentera