Extrem sverigedemokrat tar plats i en av Malmös nämnder

MEDIA. Dana Alkabi är ung, kvinna, med rötterna i Irak och representerar Sverigedemokraterna i kommunpolitiken. En kombination som jag tror skulle förvåna många som röstar traditionellt eller efter hörsägen från vänner och bekanta. I en intervju med Sydsvenskan i juni 2022 förklarar hon varför valet föll på just SD. Hon har sett islam på nära håll med hedersförtryck och allt annat som även det svenska samhället numera får ta del av. Hennes fars ilska mot invandrare som inte gör rätt för sig. Otrygghet och kravlöshet är två andra faktorer som påverkat hennes val. En mardröm för vänstern skrev bloggen tidigare.

Dana Alkabi, Sverigedemokraterna

Extrem sverigedemokrat tar plats i en av Malmös nämnder. Hon twittrar att abort är mord, hon uttrycker sig transfobiskt och hon skriver att afghaner är våldtäktsmän. Dana Alkabi valdes under tisdagen in i kulturnämnden för Sverigedemokraterna, skriver Sydsvenskan som ställt diagnosen.

Dana Alkabi på Twitter

-Pettersson trodde att alla Sverigedemokrater var extrema i Sydsvenskans ögon men Dana Alkabi som är kristen från från Irak är en extrem Sverigedemokrat, jag har aldrig sett Sydsvenskan kalla några muslimer extrema men det är skillnad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Extrem sverigedemokrat tar plats i en av Malmös nämnder

 1. Hur ska vänstern hantera detta då??? Ha ha ha!!!

  Ska de angripa henne för att vara rasist, så de själva blir rasister, så vänster de är. Ha ha ha!!!

 2. Vad säger SD-ledningen ? De är ju kvicka med att utesluta medlemmar ibland som har någon avvikande mening . Tror hon kan göra gott i partiet .
  Hälsningar Sjöström

  5
  1
 3. Känns snarare att hon är en torped som ska sänka sd enl principen “ryktet är det som skadar mest” (feministerna älskar det).

  9
  2
 4. Om man inte är PK är man extrem. Med detta enkla förhållningssätt strävar Sydsvenskan vidare på skattebetalarnas presstödsbekostnad.

  29
  1

Kommentera