Zelenskyj vid fronten i Bachmut

UKRAINA. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har besökt frontlinjen vid Bachmut, uppger hans stab enligt Reuters.

President Volodymyr Zelenskyj besöker fronten i Bachmut.

Presidenten träffade bland annat militära representanter vid fronten och delade ut utmärkelser till soldaterna.

Bachmut beskrivs som kriget epicentrum och där har några av de tuffaste striderna i östra Ukraina skett de senaste veckorna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Zelenskyj vid fronten i Bachmut

 1. Denne Selinsky verkar ständigt vara på resande fot… Talade just med en bekant i USA som påstod,att han var där och tiggde 48 miljarder Dollar,samt nya vapen av modernare slag ! Dessutom skulle han visas upp för deras styrande församling….
  Ja det blir dyra julklappar i år,för USA´s skatteslavar !!

  1
  5
 2. Jag önskar det Ukrainska folket ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att de 2023 sparkar ut fascisterna ur deras land!

 3. Här ser vi en riktig ledare!!

  Han kommer att vara hyllad även långt efter sin död!

  Fascist Putins eftermäle kommer att vara det motsatta. Han kommer att få sitta i samma bur som Hitler, Franco, Mussolini, Gadaffi, Idi Amin, Pol Pot, …………………….

  40
  23
 4. Bra ledarskap och beröm till denne president som vågar bry sig om sina soldater. Motsatsen är fascistsvinet som åker till Vitryssland. Å andra sidan är nog Putte inte särskilt välkommen på ockuperat område. Kanske en förlupen kula kunde gjort slut på terroristen.

  36
  19
  • @Per Molin, Den sista gick hem hos trollen. Att de finns är ofattbart. Vi svenskar växte upp tillsammans, vi marscherade tillsammans, vi arbetade tillsammans, vi festade tillsammans, Vi byggde Sverige tillsammans, Nu bråkar alla med alla och ingen kommer att leva och dö för vårt fosterland som ukrainarna gör för sitt land, Jag skäms över mitt land.
   – Men trots allt önskar jag Er alla vänner som fiender; Ett God Jul och Ett Gott Nytt År.

   24
   8
 5. Rysstrollen kan säkert visa video på hur överorchen besöker frontlinjen, precis som Zelenskij gör. Dessutom kan rysstrollen visa hur överorchen delar ut medaljer åt orcher vid fronten, eller hur ? Zelenskij har ballar av stål, överorchen i sin tur verkar att behöva förstoringsglas för att hitta sina ….

  Zelenskijs besök pumpar upp ukrainarnas redan höga moral.

  34
  17

Kommentera