Är döda apor värda mer än mördade och våldtagna människor?

UPPRÖRDHET. Media och privatpersoner är väldigt upprörda över att fyra schimpanser vi Furuviksparken i Gävle som var på rymmen har skjutits ihjäl. Givetvis är det tragiskt när schimpanser skjuts ihjäl, kanske i onödan, men det är ingen hejd på upprördheten. Det är mycket värre pådrag i tidningar, radio och TV om aporna än när folk mördas eller efter den nioåriga flickan i Skellefteå som våldtogs och kommer att vara handikappad resten av livet.

Adriana, 12 år, mördades när hon rastade hunden. Schimpansernas död får mer uppmärksamhet.
Luna 9 år, före mordförsök och våldtäkt
En nioårig flicka, Luna, i Skellefteå utsattes för mordförsök och våldtäkt. Hon blir aldrig mer frisk, hon har fått bestående hjärnskador, hon lever i bemärkelsen att hon andas själv men hon kan inte röra sig, inte prata, inte göra något, hjärnskadad och handikappad och får leva med personliga assistenter resten av livet. Schimpanserna har fått mer uppmärksamhet.

Offren för mångkulturen är många…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Är döda apor värda mer än mördade och våldtagna människor?

 1. Mördade och våldtagna personer i Sverige är ofta vita. Och i den nya muslimska världen som de goda vill införa så har sådana personer inget värde. Och absolut inget människovärde. Det har Allah sagt. Det är tillåtet att döda kristna.

 2. Ja det finns kålhuvud i Skåne med, titta dig i Spegeln T..Bengtsson. Du tycks ha
  väldigt svårt att ta in att SD har fått makt, men det får du nog vänja dig med vare
  sig du vill eller ej, du verkar så bitter att måste jobba , eller has jobbat fackligt!

  14
  1
 3. Så går det när man förmänskligar djur, och t o m benämner dem vid namn i rapporteringen! ABSURT!!!

  ATT BRY SIG OM DJUR ÄR EN SAK, MEN ATT GÖRA DEM TILL MÄNNISKOR, ÄR SJUKT!!!

  14
 4. Fyra döda apor i Furuvik är färre än 59 i utanförskapsparkerna. Min sympati till chimpanserna som vare sig hade bidrag eller genomför muslimkravaller.

  31
  2
 5. Hycklarmedia i allmänhet och nu TV4 i synnerhet älter om dessa förrymda Apor en gång i kvarten, det är ju tragiskt för Aporna. MEN HAR NÅGON HÖRT DENNA KANAL så
  mycket som andats om varför Centerpartiet har så många Pedofiler i sitt parti ??
  Nej sådant håller dom truten med, men nu spelar dom indignerade över Aporna?

  Det sorgliga med detta är att en av programledarna är kvinna, hon borde reagera när
  ett parti hyser flera pedofiler, men kommer undan utan granskning??
  Men barn är kanske mindre värda än Apor hos TV 4? Gör en intervju med Annie innan
  hon slutar?

  TV4 tänker kanske försöka ta över rollen som den mest hycklande kanalen från SVT,
  det blir svårt, för där ligger ni fortfarande hästlängder efter.

  34
  4
 6. Tja 80-99,99% röstar ju själva för såna här monsters framfart varför gnälla över det ni vill ha. Tror ni SD kommer fixa så dessa monstrena slängs ut? Tänk om tänk rätt.
  T Bengtsson
  Afs 2026

  8
  14
   • Lycka till med ditt o erat internetkrigande, ditt “tänka rätt” inte mitt. Att du kletar sosseri och kommunism i pannan på andra säger en hel del om dig som person. Nej jag är inte sosse eller kommunist, har aldrig varit, det är bara i dina drömmar Tony. Men fortsätt drömma om att SD ska göra skillnad, men det är inte att tänka öht det är drömmar du sitter och skiter ur dig i kommentar efter kommentarer, en otroligt svagbegåvad lågpannad person.

    7
    10
   • Ja att verkligheten kommer ikapp er drömmare är osvenskt, och ja du har ju fn rätt, jag är skåning, Skånelänning och inte redig svensk, svenskhet är för pseudokommunister som sitter här dagarna i ända och klagar och hoppas så att nu jäklar ska det hända saker och ting. Om fyra år kommer jag kunna säga, vad var det jag sa. Och njuta av varje bokstav i uttalandet. Sd är inget annat än sossear light och kommunister light. Så ni får mycket av er egen skit att äta upp inför nästa val. Att tror på ett parti som styrs av 4 proc av väljarna, ja då är ni hycklare när ni klagat på gamla regeringen som lät miljöhuliganerna styra. Men det är ert val, kom sen inte och klaga om fyra år för att resultatet blir samma som efter sosseskiten.

    10
    1
   • T Bengtsson
    Jag känner många skåningar som är trevliga, oberoende av vad de står politiskt.

    7
    3
   • Vilken tur för dig då Öskute men dina “trevliga” skåningar är säkert lika mycket skåningar som “svenskarna” som åkt tbana i Fjollhulled. Dom tillhör säkerligen er 99% som röstat för det svineri som bloggposten handlar om.

    1
    6
 7. Det är väl helt klart varför man uppmärksammar mer när man skjuter djur. Vilka var det som förstörde flickan i Skellefteå och mördade Adriana? Hasse och Bosse? Alltid när det är kulturberikare som våldtar/ mördar är det inte så intressant för media att prata om det. Stäng alla djurparker för det är ett stort djurplågeri.

  56
  3
 8. Djur i bur är bara en sak för ägarna, att tjäna pengar på folks dumhet.

  Vill man se djur(inte i bur) så kan man åka till Afrika och andra länder(utan att skjuta något), och resten finns på tuben och i böcker(naturprogram på TV) att se på.
  Djurparker ger jag inte en spänn för.

  37
  4
 9. Ojojoj
  Det finns så mycket regler som vidhäftar runt det här.
  Om vi börjar med mediavinkeln så är vi ju väldigt mottagliga för våld mot djur, det får oss att ömma. Sedan vänder det ju blicken från något som inte bör belysas.
  Den politiska vinkeln är tveklöst att alla liv är värda lika, det har vi fått lära oss, men bara i teorin. Det torde vara allmänt känt att det inte är så i praktiken, men teori och praktik går sällan hand i hand med politiker. Här har vi “skyddsgrupper” med politiskt skydd och de bör inte ställas i dålig dager. När det nu är så att medlemmar ur dessa skyddsgrupper står för en betydande del av mördandet……
  Tja då blir svaret på frågan tveklöst JA. Apor är mer värda.

  23
  3
  • Nu är det en viss skillnad på det inträffade och vad naturen har för syfte och metoder för arters överlevnad / födoanskaffning, extremt överdriven enskild artförekomst ( ex människan) är och förblir en skada för ekosystemet i stort och smått.

   6
   3
 10. Allt liv “borde” ha samma värde, däremot om någon ger sig på någon annans liv skulle efterlevande ha full rättighet att ge sig på gärningsindividens fortlevnad!

  25
  2
 11. Alldeles riktigt – att ifrågasätta denna upphaussade “upprördhet”.
  Dagligen händer många ggr värre saker, såsom övergrepp, mord och förstörelse m.m.
  Listan kan göras lång ..
  Människor blir svårt lidande.

  Denna fabricerade och forcerade medieunderstödda “godhet” luktar – illa.

  50
  2
 12. Tror det stora problemet vänstern har med Furuvik incidenten är att det var vita män som sköt mörkhyade. I Sverige är det bara PK att mörkhyade skjuter mörkhyade.

  46
  2
  • Tycker att det blev tidigt rätt tyst om flickan i Skellefteå. I o för sig, så har jag ju slutat läsa medias nyheter, o slutat med nyheter på TV. Men av det jag sett så tystades det ner fort. Det som framkom var väl att det var nån lärare som tyckte så synd om pojken.
   Mår själv dåligt av detta. Att läsa om vad flickan blev utsatt för. Att ett litet barn med spring i benen inte kan gå mer, måste ha hjälp hela tiden. Tänker på de stackars föräldrarna, deras liv som slås i spillror
   Nä! Fy fan

   32
   1
   • Precis! Det visar hur genomrutten media i Sverige verkligen är.
    Sverigefientlig, är den, helt enkelt. Samt att det visar hur långt gången den svenska mentaliteten är, hur illa det är.

    Vi svenskar(vi riktiga svenskar) har inte längre någon reell koppling till det land och den befolkning som vi en gång var. Därför rör det inte någon längre när sådant här djävulskap händer. Inte ens det minsta.

 13. Nä döda apor är inte mer värda än döda människor utan helt jämställda ! Det tråkiga är att djur inte jämställs med liv överhuvudtaget !!!!

  22
  16

Kommentera