Finland går i Sveriges spår

BROTTSLIGHET. Finlands president Sauli Niinistö är oroad över en ökad kriminalitet och gängbildning bland landets ungdomar, rapporterar HBL.

President Sauli Niinistö är rädd för slappa regler

Det är farligt. Det verkar som om vi går i Sveriges spår. Vi har inte råd med ett samhälle med alltför slappa regler, säger Niinistö.

Finlands president säger att både Sverige och Danmark har börjat med tuffare tag mot kriminaliteten. Han efterfrågar att även Finland ska göra det och anser att landet i dag möter problemet med ”väldigt liberala tankar”. 

Niinistö som har haft mycket kontakter med Vladimir Putin tvivlar på att Ryssland någonsin blir demokratiskt.

-Pettersson noterar att 60 människor har mördats med skjutvapen i Sverige i år. Det är sex gånger fler än i övriga nordiska länder tillsammans så jag förstår att president Niinistö är orolig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Finland går i Sveriges spår

 1. Finland ser problemen i början. I Sverige har vi tappat det. Nu måste alla bidragsberoende ut. Släng ut negrer, särskilt somalier, samt övrigt mena pack. Gör Sverige svenskt igen. Sverige 🇸🇪 utan negrer!

  29
  1
 2. De socio kulturellt efterblivna migranterna är anledning till den ökade kriminaliteten. Det förstår alla som befinner sig i den verkliga verkligheten.

  Till alla goda o skenheliga
  Se verkligheten som den ser ut istället för den fiktiva som bara existerar i den egna fantasin

  48
  2
  • Majoriteten av dessa brottslingar härstammar från icke-skidåkande nationer. Där är problemet, ansvariga myndigheter är rädda för Rasism!-rubriker ifall de skulle ingripa så resolut som krävs.

   44

Kommentera