Lämna Sverige

Libyens högste imam uppmanar alla muslimer i Sverige att lämna landet.

Den muslimska skrönan att den svenska socialtjänsten kidnappar och konverterar muslimska barn lever vidare. Mufti Sadiq Al-Gharyani menar i en predikan att muslimer inte är tillåtna att stanna i Sverige.

Ingen muslim är tvingad att stanna i Sverige, menar ordföranden för Islamiska förbundet i Malmö.

Jag tror många muslimer skulle må bra av att flytta till länder där religionen islam styr samhället. Att leva i ett modernt västerland har nog blivit en chock för många och att anpassa sig till våra samhällens lagar och regler har visat sig omgärdas med vissa problem.

SVT

30 thoughts on “Lämna Sverige

 1. Och du imanen, vi äter små mulimungar också. Ta upp det i din nästa ”stand up comedy” föreställning!

  16
 2. Kanon, sprid ut att vi tvångskristnar alla barn, även i grundskolan. Även att all mark i Sverige är kristen, så det räcker att vistas i landet för att deras gud inte vill ha med dem att göra.

  33
 3. Politiker älska islamifieringen av Sverige! Vi måste bli aktivister och göra det till haram att vistas i Sverige.
  Aktivism fungerar, se bara i maktens korridorer, aktivister har kapat hela institutioner, statliga myndigheter, företag, föreningar, landsting osv. Aktivism är bra, de som sitter och gnäller bakom tangeterna är en av de direkta orsakerna att förödelsen får fortgå.
  Ut på gator och torg och gör det till haram att vistas i Sverige.

  De som tycker det är dumt att agera på egen hand är de som går islams vägar! Det är folket som måste göra något åt problemet, politikerna vill inte!

  Den som sitter still och gnäller framför datorn eller gapar och skriker vid köksbordet låter allt styras av andra. Ett passivt beteende som ger andra kontrollen. Gör du inget handgripligen åt problemet så vill du i princip att utvecklingen ska fortsätta!

  25
  • Du som sände länken om Bechir Rabani.Tack för det.Vi var många som sörjde Bechir när han gick bort alldeles för tidigt.En mycket klok och sympatisk kille med huvudet på skaft.Vi hade en fin minnesstund för honom. I Humlegårdens park i Stockholm.Fackeltåg och tal och många tårar den kvällen…

 4. Det är därför det ska vara haram för muslimer att vistas i Sverige!

  Gör allt ni kan för att “haramifiera” Sverige, se det som de tusen nålstickens krig. Allt smått och obetydligt kan bli en folkrörelse. Använd kontanter “befläckade” med fläskkött, fota och lägg ut i soc media, maila moskéer! Klottra smädelser mot islam på offentlig plats (löjligt att vandalisera tycker du? jämför med korankravallerna…). Rondellhundar, Vilks visste vad han gjorde! Brännkoransidor och posta till moskéer.
  Endast din fantasi sätter gränser, deras vidskepelse kommer få dem känna sig smutsiga när de vistas på Svensk mark!

  #SverigeÄrHaram

  53
  2
  • Kerstin
   Vem har tid och lust att syssla med sådana konstiga saker.
   Det är bidragen och välfärden i Sverige som lockar.

   23
   6
 5. Det där kommer att sättas upp på stora banderoller runt hela Sverige va? I kommunaltrafiken och på TV…

  30
  1
 6. Finns inga problem med invandrare som inte kan lösas med utvisning.
  För övrigt måste islam förbjudas, att vara muslim räknas som skäl förutvisning, och alla moskéer utom ett par tre stycken konfiskeras och göras om till museum över islams brottmot Sverige och svenskarna, och mänskligheten.
  Alla svenskar som är gamla nog kan jämföra Sverige före Bildt och Westerberg öppnade landet för invasionen, och efter.
  Och ju färre såna invandrare det fanns, desto bättre var Sverige.

  63
  1
  • Ja nu är ju problemet det att det är sant att sossialtjänsten faktiskt tar barn på synnerligen konstiga orsaker..
   Detta är ju ingen direkt nyhet ? Det nya är att sossialtjänsten . Har systematiskt snott barn från föräldrar ! Det började under kriget då man ansåg att man ehövde soldat material? Och det var då finska barn som snoddes ! Och man har forskat medded detta men varierande motstånd med olika orgenisationer som stulen barndom maskrosbarn samhällets styvbarn . Det var väl bängt sänds och kostighetern i olika fosterhem som vidkärr och andra så kallade upp fostringsanstalter som kulminerade med kungliga ursäkter!! Men sen när röken lagt sig och infiltratörer i dess orgenisationer fått dom att missa fokus ?
   Då återgår man till den vanliga verksamhetens . Och där är vi ju nu så konsekvenser om den är riktig blir ju då att jihadister tar sina gängkriminälla toyboys och och sticker
   Det är ju en vin vin situation får man ju ned sjutningar våldtäkter och mord och iprinsip på allstöre brottslighet.
   Och det kan ju inte vara fel ! Felet är att sossialtjänsten står och blåljuger i media !! Väre än när Olof Palme ljuger i gejer affären

   4
   11
   • Nu har fantasin dragit iväg alldeles för långt.
    Låter som lögn och f:b dikt att svenska socialtjänsten stal finska barn och gjorde om dem till soldater.
    Man kunde tro att du skrev om Hitlerjugend,
    Har aldrig hört talas om något ilknande i lögnväg.

 7. Undrar om han betalar flygbiljetterna ? Jag tror många icke anpassningsbara skulle må bra av att återgå till sin kultur för allas vårt bästa.Dom övriga som tagit seden dit dom kommit och inte förväntat sig att vi ska anpassa oss till en medeltidssyn är givetvis välkomna att fortsätta sina liv i vårt land.

  50
  • Deras bidrag under en månad skulle väl täcka flygbiljetter för hela familjen. Två månader räcker till första klass. ROI på betala deras flygbiljetter är 0 månader. Bästa investeringen någonsin.

   56
   1
  • Vi kommer inte att få ett normalt Sverige förrän alla vänsterblivna är borta från alla maktpositioner. Det är inte de ekonomiska migranterna som valt att komma, det är politiker och tjänstemän som låtit dem komma. Jämför med Guantánamobasen, Ceuta och Melilla. Där är stängslen upp till sex meter höga. Sverige har inte ens en gränsbom, än mindre gränsbevakning.

   44
   1
 8. Skriver gärna under på vad han säger, men samtidigt ska alla bidragen till dessa personer upphöra, och inte skickas med!

  77
 9. Ingen muslim är vare sig tvingad eller önskad i mitt Sverige. Mufti kan föregå med gott exempel.

  60
  1

Kommentera