SD förbereder väpnad statskupp

INRIKES. Carl Melin är kommunpolitiker för S och samhällsanalytiker samt forskningsledare på fackliga tankesmedjan Futurion.

Carl Melin (S) Bild: Futurion

Den flitige twittraren Calle Melin är i blåsväder efter en tweet om Sverigedemokraterna. Melin, som öppnade för att lämna Twitter om Elon Musk tog över, varnar i en tweet för väpnad statskupp från SD:s riksdagsledamöter och tjänstemän.

Riks ringde upp för att höra mer om Carl Melins oro.

***

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “SD förbereder väpnad statskupp

 1. Tycks vara ett internationellt upprop från Socialist-pressen att sprida deras fantasier just nu.
  I Tyskland skedde en stor razzia i veckan med c:a 3.000 poliser i aktion,mot en grupp som kallades “Högerextrema”. SD´s motsvarighet i landet AFD,nämndes i medierna …
  I Norge gjordes en fjäder till Höna med de “ryska drönarna”…
  I samtliga fall ovan kunde inte Domstolarna finna några skäl till häktningar,vilket säger en del !
  Smutskastning och lögner för deras S-rubriker…

  11
  2
 2. På sig själv känner man andra. Sossarna är de enda som jag har hört som öppet prata om att ta makten med våld om folket inte röstar på dem.

  23
  2
 3. Har inte sozzarna redan gjort en statskupp. De har ju flitigt placerat ut sina politruker överallt på ledande poster inom myndighetssverige. Dags för nya regeringen att rensa ut de .

  51
  2
  • Ja om !an använder personer med denna mental förmågan då får man problem med sjutningar och kriminalitet sjukvården och enegiförsöjninge?
   Det är hög tid att man inför någon form av begränsningar innom politiken ? Det bör ju krävas en viss förankring i verkligheten ?!

 4. Suck, dessa sossar! Är det några vi ska frukta är det Socialdemokraterna. Vi ser ju hur de under de senaste 50 åren sakta men säkert har förstört landet.

  94
  2
 5. Undrar jag om inte lille Melin projicerar sina egna fanta(s)ier rätt så mycket här?
  För inte har vi väl glömt vad Socialdemokraterna kallar det när de förlorar regeringsmakten?
  “Det Kändes som en statskupp” som Marita Ulvskog sa den gången.

  73
  1
 6. Sådana osanningar är inget i jämförelse med Socialdemokraternas genomarbetade Korruptionssystem som pågått i generationer !!! !

  81

Kommentera