Är Jonas Gardell och SVT friska?

MEDIA & SKATTER. Public service-avgiften för inkomståret 2022 är maximalt 1 327 kronor per person och år. Alltså 2.654för ett hushåll med två vuxna personer. Det är 221 konor i månaden. Public services budget för 2022 är 8.909 miljoner skattekronor. Av det får SVT 5.245 miljoner kronor, Sveriges Radio 3.201 miljoner kronor och Utbildnings Radion 463 miljoner kronor.

Många vill reformera Public service, främst SVT, för att de är vänstervridna och slösaktiga. Vi får helt enkelt för lite för pengarna. Andra tycker att Public Service ska grundlagsskyddas.

-Pettersson menar att något måste göras, när en hen som Jonas Gardell kallas makthavare och får sitta i SVT och ha åsikter om sådant han inte vet något om har det gått väldigt långt i propagandan med våra skattemedel.

SVT Play Jonas Gardell

SVT 30 minuter onsdagen den 6 december 2022
En gammal undersökning men det är lätt at förstå att Miljöpartiet vill grundlagsskydda Public Service.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Är Jonas Gardell och SVT friska?

 1. Att vänsterextrema SVT intervjuar sina vänsterextrema kompisar är inget nytt. Varje gång Tidöavtalet tas upp, så hittar SVT en ”expert” som ska uttala sig om riskerna i avtalet. ”Experterna” är nästan till 100% vänsterextrema aktivister (terrorister)

 2. ”Om det vore upp till mig skulle jag lägga ned hela skiten”
  Som en klok person sa en gång…

  16
 3. NÄR ska den påtvingade #*×>* licensavgiften tas bort?!
  DÄR har vi ngt för Åkesson & Co att verka för.

  16
 4. Bitte Assarmo i Det Goda Samhället förstår varför SVT definierar Jonas Gardell som en makthavare, – eftersom han han sedan länge är en av Kändissveriges mest uttalade SD-hatare, det räcker för att public service ska se honom som en mäktig och viktig person. Tittarna ska matas med Jonas Gardells åsikter, trots att majoriteten av de som finansierar SVT, folket ute i landet, fullkomligt struntar i hans politiska uppfattning.
  ”Värdegrundsriddaren Gardell och godheten”, av Bitte Assarmo:
  https://detgodasamhallet.com/2022/12/08/bitte-assarmo-vardegrundsriddaren-gardell-och-godheten/#more-65068

  23
  1
 5. Många här är negativa. Själv avstår jag allt som Gardell är med i men om man läser vad de som sett dreten skriver så verkar det som om Gardell högt omedvetet exponerar sig själv och sin egen dumhet. Den med någorlunda friska ögon borde se när Gardell får mer och mer rep att hänga sig själv med. Han agerar som omedveten valarbetare för SD om jag tolkat kommentarerna rätt.

  24
  1
 6. En löjlig, patetisk figur som plockas fram av SVT som ”makthavare”? Hans åsikter är noll och fullkomligt ointressanta.
  Ytterligare ett inslag som visar på hur SVT misstolkar sin uppgift som samhällsinformatör. Ni borde skämmas att lura hederliga svenskar att sända dylika inslag. Som programledare har du helt tappat respekten!

  34
  1
 7. SVT/SR drar till sig de värsta och dummaste murvlarna i landet som där kan bedriva ren vänsterpolitik. ”Public service” var det bästa som kunde hända för Europas vänsterregimer.

  35
  1
 8. Det är ju en skam för SVT att låta den galne bögen få sitta och vräka ur sig sådana otidigheter mot landets näst största politiska parti.
  De som röstat på SD är ju för f-n drygt 20 % av de som betalar dessa miljarder till att hålla hela skiten under armarna !
  Fy F-n !

  58
  1
 9. Nej, båda har allvarliga mentala störningar. Det som retar mest är att vi tvingas betala för skiten….

  44
  1
 10. Sedan Gardell spydde ur sig sitt signum, galla och hat och tölpaktiga okvädningsord, mot vårdpersonal för att dessa använde visir och handskar när patienten hade/misstänktes ha HIV förtjänar han ingen respekt, inte ens den lilla smula han kanske kunde vara unnad för att ha gjort födkrok av sin läggning.
  Det är helt normalt och självklart att använda skyddsutrustning när man handskas med en ny och okänd droppsmitta – men för Gardell är det viktigare att hålla den egna perversionen som helgad och över all kritik, än att ärligt erkänna att de homosexuella männens egna själv-valda beteende var det som spred HIV.
  Och vad en sådan person, homofil såväl som normal, förtjänar…

  64
 11. En programledare som tillsammans med en bög gör allt de kan för att misskreditera SD, förskräckligt illavarslande för SVT.
  Vad har hänt med den omtalade objektiviteten?
  Detta måste bli ett fall för granskningsnämnden!

  76
 12. För jämställdhetens skull borde det rekryteras journalister från KD och SD. Tyvärr kommer det aldrig att hända. Dock var Lars Adaktusson en framträdande reporter på SVT om än inte så klipsks.

  28
 13. Sorgligt avsnitt. Vet inte om hans inkomster driver honom till sådana utspel.
  Sen SVT, och Holmberg – lågvattenmärket passerat igen.

  71
  1
 14. Petterson ställer frågan: Är Gardell frisk.?
  Svar: Nej. Han är ett av moder naturs misslyckade exemplar. De böjelser han har är fullständigt onormala.

  105
  2
 15. Svt är en renodlad parasitorganisation (extrem-socialistisk sådan) som inte skulle överleva ens 5 minuter i en öppen och ärlig konkurans!
  Och att vi nu medels TVÅNG skall betala/försörja denna gigantiska hjärntvättningsfabrik känns minst sagt mycket olustigt!

  122
  2
  • Sverigs radio borde läggas ned verksamheten strider mot EU konkuransregler! Det är inte tillåtet att finansiera en verksamhet med skattemedel som är utsat för konkurrensen av företag i samma verksamhet !?

   19

Kommentera