Polischef anmäld för grov fridskränkning av polischef

SÅPOPERA. Att verkligheten ibland överträffar dikten märks bland annat hos polisen. Ställföreträdande rikspolischefen Mats Löfving polisanmäldes i fjol för grov fridskränkning, olaga förföljelse och ofredande. Det utpekade brottsoffret var Noas underrättelsechef Linda H Staaf, som tidigare haft ett förhållande med Löfving.

Anmälan gjordes av polisens säkerhetschef. – Jag har känt oro för min egen säkerhet, säger Linda H Staaf. Anmälan lades ned av åklagare utan att någon utredningsåtgärd vidtagits.

Linda Staaf anställdes i februari 2015 som chef för underrättelseverksamheten på nationella operativa avdelningen, Noa. Hon arbetade då som ekonomichef på Polismyndigheten. Beslutet fattades av Mats Löfving som i november 2014 hade blivit chef för Noa. Han har under åren också bland annat höjt hennes lön och tilldelat henne tjänstevapen.

Sverige är i ett läge där vi har rekordmånga många skjutningar med kris i samhället och polismyndigheten ägnar sig åt korruption och svågerpolitik.

-Pettersson kan inte polisen organisation och vilka olika kvalifikationer och kompetenser som ställs på olika chefsnivåer, men utifrån sett tycks Linda H Staaf har gjort en remarkabel och annorlunda karriär inom Polismyndigheten. Tydligen gick Staaf från en tjänst som ekonomichef på Polismyndigheten till att bli chef på för underrättelseverksamheten på nationella operativa avdelningen, Noa, där hon under sina år även tilldelats tjänstevapen och en rejäl lönehöjning! Från ekonomichef med miniräknare som arbetsredskap till underrättelsechef med tillhörande tjänstevapen är steget i min värld ganska långt, men så jobbar jag heller inte inom Polismyndigheten.

Men det slutar inte där, under hösten berättade Linda H Staaf att hon på egen begäran valt att lämna sitt jobb som Noa-chef för att i stället börja arbeta på Justitiedepartementet med organiserad brottslighet. Staaf byte av arbetsuppgifter och arbetsplats har inget med ställföreträdande Mats Löfvings påstådda grova fridskränkning, olaga förföljelse och ofredande att göra påstår polischeferna och hon är fortfarande anställd av polismyndigheten.

Nåväl, Linda H Staaf verkar inte vara ledsen. Hon träffade rätt snabbt en ny kärlek. Den 7 juni i år skickade Sveriges överbefälhavare Micael Bydén in sin slutliga skilsmässoansökan efter 23 års äktenskap.

Inte heller Micael Bydén är ledsen. Bydén och Staaf blev snabbt ett nytt par. Det känns tryggt, de båda har nyckelpositioner i landets yttre och inre försvar – han leder de militära styrkorna, hon arbetar med polisens arbete mot organiserad brottslighet och terrorism.

Släng er i väggen ni som skrivit Big Brother och de andra såporna.

NOA vs Pettersson när Pettersson “lånat” en bild på Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

d

19 thoughts on “Polischef anmäld för grov fridskränkning av polischef

 1. Herregud vilken röra och korruption, fruntimret är inte ens polis utan utklädd polis enligt GW. Nu väntar vi bara på att hon skall bli regementschef utnämnd av nya kamraten ÖB.

  18
 2. Om Säpo inte har en öppen akt på henne, då kan de gott lägga ner verksamheten.

  Överlag, det har varit mycket jaller runt polisledning och de grönkläddas högre ledning(med Dansa-med-transor[indianskt namn för ÖB Sverige]) i spetsen.
  Ändå är detta bara den berömda toppen på isberget.
  Även Säpo är, som bekant, i viss inre press genom att några av dess utländska infiltratörer avslöjats.

  14
  • Instämmer, att en ekonomichef hos polisen genom nepotism utnämns till underrättelsechef och sedan går vidare till arbete på departementet samt sängkamrat till landets ÖB borde få varje kontraspionage på tårna. Men nu talar vi om landet Sverige känt för sin naivitet och godtrogenhet.

 3. Med hjälp av ett trevligt ”ihopsatt CV”, kan man komma långt. Speciellt om man rör sig i kretsar, men hög gubbtäthet. Linda Staaf har kommit långt med sitt speciella ”CV”.
  Oroande är dock, att Sveriges ÖB, har ”studerat CV-t”, med lite för stort intresse. ÖB:s integritet får aldrig ifrågasättas. Men……

  27
 4. Hon har varit älskarinna åt ÖB och åt en polischef.
  Vilka kvalifikationer men hon?

  19
 5. Fruntimmer och käringar fungerar aldrig ihop. Sätt en tupp i polisens hönsgård före påsk..

  26
   • Antingen är kvinnan väldigt intelligent och duktig eller så är hon psykopat.
    Att hon verkar ha gått sängvögen för att få sina tjänster ligger inte så långt bort att tro.
    Med tanke på brottsutvecklingen i landet, så verkar man ju inte ha varit allt för framgångsrika inom NOA under hennes chefskap.
    Nu får vi väl se vad hon hittar på under sin tid på Justitiedepartementet.

    20
 6. Vilka djävla blåbär i lingonskogen i Konungariket Sverige!!! Måste vara spionernas och de kriminellas absoluta paradis.

  36
 7. Uppskattar subtiliteten i formuleringen “…arbeta på Justitiedepartementet med organiserad brottslighet.”
  Givet Westerholms och Ledarsidornas rapportering om vad UD pysslar med är Staaf given när det gäller arbete /med/ organiserad brottslighet.

  34
  1
 8. Biden, är inte det pridevurmaren? Då är han ju mycket lämplig som hennes nya partner, om man tänker på I vilken riktning, med alla sjuka vänstervärdenormer och annat trams, polisen idag utvecklas till! En fjollpolis, som viftar lite med batongen i luften, som en solfjäder i luften och säger, om en som nyss skjutit i hjäl en männisja: “Gud, ashmed vad du är duuum, ta en bulle och lite hemgjord smultronsaft, istället för dessa dumma dumma grejer, stygga fuling där!”

  https://riks.se/video/peter-springare-justitieministern-borde-ge-rikspolischefen-sparken/

  25
  3

Kommentera