Jonas Gardell – aktuell makthavare

PUBLIC SERVICE. “SVT 30 minuter” är ett intervjuprogram där Anders Holmberg söker svar och går på djupet med en aktuell makthavare. I morgon, den 7 december klockan 19:30, gästas programmet av Jonas Gardell.

-Pettersson visste inte att Jonas Gardell var en makthavare men eftersom SVT har en betydligt större budget än Pettersson så vet de troligen något som inte jag vet. Public services budget för 2022 är 8.909 miljoner skattekronor. Av det får SVT 5.245 miljoner kronor, Sveriges Radio 3.201 miljoner kronor och Utbildnings Radion 463 miljoner kronor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Jonas Gardell – aktuell makthavare

 1. SVT, avslöjar verkligen var makten i dagens samhälle ligger!

  Och det ser man ju bara i den förda politiken, och policyn! Se bara på förfallet inom biblioteken, förskolorna, museerna, polisen, och militären! Allt går ju i den riktningen idag!

  Vanliga identiteter, ska krossas, och fördärvas, och omintigöras!

  Kanske måste man ta denna låt på fullaste allvar idag, fast det började som ett skämt! Men idag sätter man skrattet i halsen!

 2. Han hyllas som legend i hbtq-kretsar. Han har bland de högsta graderingar som finns i hbtq-kretsar.
  Han har rätt åsikter om sd, han erkänner inte nationella gränser, han tycker vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss, han tycker att Sverige ska vara en fristad för världens alla hbtq (de som inte vill det ska flytta, tycker han). Han har deltagit i all hbtq fått mer makt inom svenska kyrkan.

  Allt ovanför (och mer därtill) klassas som en maktposition. Det är heller inte meningen att vanliga medborgare ska förstå hur han har makt, men han är en av de högsta makthavarna i Sveriges hbtq-sfär.
  Han kan förstöra människors karriärer och möjlighet att verka innom det yrke de valt. Han kan sätta stopp för att medborgare vill etablera sig i andra länder (genom att nätverka med hbtq i andra länder).

  Det jag beskriver är en del i processen att kapa myndigheter, företag och föreningar. Målet är att kapa Sverige! Målet delas med xxx, feminister, rasifierade och alla andra inom hbtq.

  Nu vet ni och det är inte hat att berätta vad man vet!
  Själv hatar jag inte någon av de grupper jag nämnt!

  25
 3. Ett sällsynt misslyckat exempel på människa. En Golom lik figur, med ett urspårade böjelser. Att denna vidriga varelse, dessutom verkar lida av ”akut narcissistisk hybris”, gör inte saken bättre.
  Misstänker starkt att vederbörande är resultatet av en misslyckad abort.

  28
  1
 4. Tänk att han blivit så uppmärksammad bara för hans homosexualitet.
  Ibland tycks det räcka med ett arsel som står vidöppet som stora entrén på
  Ica maxi, för att bli makthavare.
  Intressant att se hur lång tid det tar innan heterosexuella får särskilda Tv galor och parader genom Stockholm.
  Vi lever sannerligen i en förunderlig tid på många vis.

  34
  1
 5. Regnbågsklientelet får alldeles för stor uppmärksamhet. Den delvis skyddade verkstaden SVT bidrar till detta. Byt ut regnbågsflaggan till en flagga med en tvestjärt. (Dermaptera)

  31
  1
 6. Dom inkompetenta journalisterna på fake news media svt måste för växlat Jonas med Christer Gardell på investmentbolaget Cevian Capital. Christer har stor makt i Sverige, till och med mer än våra politiker.
  Jonas bror Mattias var med på ship to Gaza och bråkade med judarna. Mattias kan nog ha lite samröre med mullorna i Iran.

  32
  1
 7. Jag skulle beteckna honom som en ondsint narcissist. Se hur den självupplevda överlägsenheten blandas med ondska i blicken. Barn av två hjärnskrynklare och som aldrig gjort ett nyttigt handtag under hela sitt liv förklarar en hel del.

  52
  1
 8. Jonas Gardell, pajas och tvättäkta skitstövel i ordets rätta bemärkelse -han som gav arslet ett ansikte, eller var det kanske tvärt om?

  68
  3
 9. Vadå makthavare ? Han kanske har makt över böglobbyn, Han är i övrigt en vidrig och otäck typ som bara spyr ut sitt hat över dem som inte tycker som han,

  75
  2
 10. Om SD varit lika Irans Mullor hade Jonas haft anledning att sila snacket, nu är dom
  inte det , därför kan storkäften Gardell hålla på att orera med sitt skitsnack!

  Har storstadspajasen Gardell något emot att 1,5 miljoner svenska väljare har en egen
  politisk uppfattning som inte passar hans ?? Jaså inte,stäng då foderintaget.

  Makthavare, ja alla som står till vänster tror att dom tillhör eliten, lyssna på SVT,
  alla som står till höger kallas alltid högerEXTREMISTER, med vänstersörjan bara benämns vänster:

  80
  2
 11. En bedrövlig liten mobbare .
  Han och hans goda vänner som vänder sig mot allt och alla som försöker göra Sverige bättre och normalare , borde få ett friår hos mullorna.
  De har så totalt tappat kompassen när det gäller vanliga människors liv.
  Ett friår i t.ex Iran kanske skulle få dem att inse hur bra vi har det i Sverige.
  Jag säger kanske , för jag har sett Jonas G, på scen .
  Och personligen tror jag det är för sent för hans vidkommande .
  Men man ska aldrig tappa hoppet även om det gäller de mest förtappade .

  81
  2

Kommentera