En flicka död och en svårt skadad efter knivdåd i Tyskland

INVANDRING & BROTTSLIGHET. En 13-årig och en 14-årig flicka skadades allvarligt i en knivattack på en grundskola i Tyskland, rapporterar den tyska tidningen Bild.

En okänd man ska ha attackerat grundskoleeleverna när de var på väg till skolan på måndagsmorgonen, skriver tidningen.

De skadade barnen fördes till sjukhus. Senare på måndagseftermiddagen meddelar den tyska tidningen Schwäbische att en av flickorna har avlidit till följd av skadorna.

Gärningsmannen flydde till ett bostadshus där han senare kunde gripas.

Motivet bakom knivdådet är okänt men enligt tyska medier greps en 27-årig gärningsman på en asylförläggning, där även mordvapnet hittades.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “En flicka död och en svårt skadad efter knivdåd i Tyskland

 1. Troligen av samma orsak som skett tidigare,inte bara i Tyskland från dessa Importerade muslimer. Då hette det att västerländsk klädsel skulle störa dem i sin tro !!
  Men liksom hos oss importeras utan koll rena Dårar o, kriminella. Se på de tre som mördade flickan uppe i Norrland. Hur f-n kan man mottaga och föda sådana ???

  81
  2
  • Som vanligt vad gäller brottslighet i Europa.
   Räcker det inte med de brottslingar med vit hud som vi alltid haft.
   Varför vill kvinnor och socialister ta hit ännu fler av mörkhyad importerad brottslighet?
   Svar önskas.

   42
   3
   • “Varför vill kvinnor och socialister ta hit ännu fler av mörkhyad importerad brottslighet? Svar önskas.”

    Okej, svar ska ges!

    För det första: För att kvinnor går i gång på känslor, jfr tex en liten kille som spolades upp på en Medelhavsstrand 2015. Än idag betalar vi priset för känslorna som då satte i gång den värsta flyktingkrisen i Europa sen världskriget.

    För det andra: Hela västerlandet av idag kretsar kring “kvinna till kvinna”-tänket, med mjuka värderingar och minst varannan damerna till att börja med.

    För det tredje: Vita heterosexuella män är av naturen onda och ska beläggas med kollektiv skuld för en massa skit som vi påstås ha ställt till med genom historien.

    Kort och gott: Därför att kvinnor helt enkelt vill ha det samgälle vi fått. Undantagen är lätträknade.

    16
    1
 2. Gärningsmannen representerar med största sannolikhet en icke skidåkande nation. Huset i fråga är en flyktingförläggning.

  80
  2

Kommentera