10 thoughts on “Dagens

 1. Vad är bra för landet ? Vad är bra för folket ? Haaaa ! Det var länge sen såzzarna var upptagna av sådana ambitioner. Mycket länge sen. Nej, låna upp ofantliga belopp (skitsamma, det är ju ändå barnbarnen som får ta smällen). Gödsla sedan bidrag över de grupper som kan tänkas vara så lättlurade att de ”röstar rätt” vid kommande, riggade val. För höga skatter och målsökande bidrag är modellen. Partiet är det enda som betyder något.
  Och det fiffiga i denna ekvation är att denna propaganda ej behöver belasta den egna partikassan, utan staten, du och jag, tvingas stå för kostnaden.

  11
 2. Maktalena var ju med i trötta Malous program i morse, bara sorgligt att höra hur hon skyller på andra…men så är verkligheten…precis lika som reklamen i fyran, bara skit att lyssna på.

  38
  1
 3. Återigen hörde man i morse hur mycket Magda känner omtanke om den Svenska
  barnfamiljen när inte den nya regeringen betalat ut ersättning för skyhöga Elkostnader,
  kostnader som hon och hennes Sosseregeringar i tre valperioder genom att köra Sverige
  i botten, lägga ner säkert energisystem, Det är nästan rörande att höra hennes omtanke
  dom fattigaste i samhället;det vill säga ifall man inte är helt dum i huvudet och vet att hon
  och hennes parti plus MP är dom som är ansvariga för Sveriges förfall idag!

  Lägger också märke till att valet om fyra år redan börjat, Sossarna med benägen hjälp
  av den vänstervridna median varje vecka visar opinionsundersökningar där Sossarna
  ökar?? Vad är tanken med dessa undersökningar annars, om inte för att just framhäva
  hur populära Sossarna är (Hos Media) ? Vi har ju haft val för någon månad sedan??

  53
  1
  • Hur populära är sossarna hos media? (som Tony undrar),

   “Varje förslag från den nya regeringen rörande ett minskat inflöde av lågutbildade och svårintegrerade människor från Mellanöstern och Afrika, bemöts av journalisterna på SVT och SR med fasa, upprördhet och högt tonläge“ skriver socionomen och debattören Birgitta Sparf, och reagerar på rapporteringen om Sveriges gigantiska omvandling, där nyhetsredaktioner allt mer befolkas av kvinnliga programledare, vars sakkunniga och experter också allt oftare är kvinnor, och tillsammans avhandlar de sedan svåra samhällsproblem utifrån ett feministiskt perspektiv.
   Sparf, citat: “…mer av samma, mer av alla mjuka insatser som man redan ägnat sig åt under 30 års tid, samtidigt som situationen ständigt har förvärrats och nu är rent katastrofal. Var finns det manliga perspektivet?“
   Birgitta Sparf: “Från kvinna till kvinna“:
   https://detgodasamhallet.com/2022/12/03/birgitta-sparf-fran-kvinna-till-kvinna/#more-64918

   23
   1
 4. Tidigare så hade Göran Persson stängt Barsebäcksverket så att inte Miljöpartiet och Centern skulle sabba hans makt.

  36
  1
  • Danskarna som en gång i tiden pekat ut platsen som lämplig för ett kärnkraftverk som skulle utnyttjas i Köpenhamn, skrek sedan sig hesa sju dar i veckan, för att verket skulle stängas. Det kunde ju explodera.
   Att det fanns två rekatorer på Risö i Köpenhamns närhet som ingen pratade om var det inte många som visste. Skenheliga dansken som hade valt bort kärnkraften.

  • Det är ju så att det är staten som kämpar mest på dess skenade el priser! Kärnkraft ock vattenkraft är ju statliga bolag och dom ägs ju av staten! Så den som lämnar mest är ju svenska staten på dom skenade el priserna. Att sen svenska el priser är kopplade till EU gör ju att vi svenskar går betala EU priser för el sky höga . Vilket då blir en form av skatt dom som kände pengar på detta är ju staten den svensk och som man då förstår är hela denna energicirkus en av att av Maggan sång .Höj skatten .. men nu har vi en annan regeringen!!!? Och det vore ju få lämpligt att överföra dessa pengar till dom som faktiskt äger dom svenska arbetare .. lämpligt gör man det genom att införa skatt på bidrag och arvoden som är skattebefriade !!
   D

   21

Kommentera