Sluta underskatta Joe Biden

USA. Republikanerna i USA måste sluta underskatta president Joe Biden. Det säger Newt Gingrich, republikan och tidigare talman i representanthuset. På sin hemsida skriver Gingrich att de konservativas fientliga inställning till Bidens administration riskerar att förblinda partiet från att se hur effektiv presidenten har varit under sin tid vid makten.

Newt Gingrich

”Vi ogillar Biden så mycket, vi fokuserar småaktigt på hans talsvårigheter och ibland märkliga uppträdande, minnesluckor och andra personliga brister. Vår aversion mot honom och hans politik gör att vi underskattar honom och Demokraterna”, skriver Gingrich.

Kom ihåg: Presidenterna Dwight Eisenhower och Ronald Reagan föredrog båda att bli underskattade. Båda ville att folk skulle se dem som trevliga – men inte farliga. De fann att det var en stor tillgång att bli underskattad. Medan folk skrattade åt dem var de upptagna med att nå sina mål och få sina program implementerade.

Biden har uppnått något liknande. Han har tillbringat 50 år i det offentliga livet, vald till den amerikanska senaten vid 29 års ålder.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Sluta underskatta Joe Biden

 1. Om vi hade haft någon klok politiker eller väl sedd Svensk med auktoritet som vågade säga samma sak om Sveriges nya regering , så skulle vänsterpöbeln hudflänga den personen och kasta hen framför bussen .
  Men den tiden kommer , tro mig .
  På samma sätt som Åkessons synpunkter nu är allmänt accepterade och konstaterat riktiga.
  Men det har suttit långt inne .
  Men det brukar bli så att sanningen segrar så småningom .

  31
  • Bidens tal sker via en teleprompter.
   Vem är igentligen president?
   Den som skrivit talet eller den som läser det?
   Jag förstår amerikanernas frustration när det gäller Joe Biden.
   Framförallt nu när de har facit i handen.
   Vi västerlänningar är inte vana med att styras av kommunister, kultur marxistister.
   De borde ha tagit Yuri Bezmenov’s tal från 80-talet på allvar.
   Nu sitter vi i skiten.

   30
   30
   • Sanningen är att drygt halva det amerikanska folket och drygt 75% av de republikanska väljarna anser att Biden tog presidentvalet medest fusk någonting som 124 pensionerade generaler/amiraler också ansåg i det öppna brev dom undertecknade för lite mer än ett år sedan.
    En sådan person hyser man lätt agg gentemot.
    Att han sedan också förstört landet är ytterligare en orsak att ogilla honom, att han sedan krigshetsar lite var stanns gör inte saken bättre.

    25
    32
   • Biden´s person är bara en “Potemkinkulish”. Det är de mäktigaste bland Deep State som driver USA. Styret liknar vad som gällde Japan fram till ca 1900. Det fanns en s k “shogun”, som i verkligheten kontrollerade och styrde i Kejsarens namn. Men även bakom Shogunen stod en parallell verklig maktapparat. Precis som idag i USA, så att säga.

   • Jag var klsskambrat med Widar Anderssons lillebror i skolan i Olshammar, Aspa Bruk 1967-1968 tills jag flyttade till Skövde 1968 i andra delen av andra klass, sedan dess är jag Skaraborgare & Västgöte, å väldigt klok. Har varit Volvoarbetare en kort period, men gick tillbaka till isoleringsindustrin igen, men numera är jag pensionär sedan 1 år tillbaka, 3 år tidigare än var tänkt, gick lagligt i pension i januari i år när jag blev 62 år. Bär4jade jobba 1973 när jag var 13 år, fick lagligt jobba några timmar efter skolans slut måndag till fredag. Det var en underbar tid, morsan hade ju inte råd att ge mig veckpeng som mina klasskambrater fick, det var en underbar tid i mitt liv.

Kommentera