13 thoughts on “Muslimsk kvinna ”tillrättavisas”

 1. Hmmm…
  Att överhuvudtaget diskutera talibaner är för mig en gåta. USA gjorde ett stort misstag som lämnade Afghanistan. Att lämna Afghanistan innan varenda Taliban var raderad från jordens yta – om man nu inte är för kvinnoförtryck förstås – var ett stort misstag.

  I min värld får det bara finnas goda människor och talibaner kvalificerar inte. Om dom inte funnits vore ett långt steg på resan till en bättre värld.

  18
  • Helt rätt , så är det !

   Men jag kan inte förstå varför talibanpsykopaterna så otroligt lätt kunde återta hela landet utan någon strid att tala om . . Ville folket ha dom tillbaka ? ?

   Varför lämnade USA kvar all militär utrustning i fungerande skick med ammunition och allt ?

   Varför evakuerade USA militärstyrkorna först av alla och sedan fick de oskyddade civila komma hem ?

   Så ofantliga händelser sker inte av misstag , det MÅSTE finnas någon baktanke.! !

  • I min värld har afghanerna den regim de ville ha.
   Det finns runt 100 000 talibaner (klanen) och USA samt väst hade tränat upp och beväpnat runt 500 000 afghanska soldater och säkerhetstrupper. Att dessa inte slog ner och krossade talibanerna när de försökte ta makten betyder bara att afghanerna ville att de skulle ta makten.

   Alltså förtjänar de inte våra sympatier eller bidrag. De har fått vad de ville ha.

 2. Pratade med en präst om verksamheten i kyrkan han var stolt över att ha två muslimska kvinnor med i verksamheten. Var även stolt över att Muhammed lånat ca 60% från gamla testamentet. Jag påpekade att han knyckt detta. Prällen verkade ha en mycket naiv inställning till islam. Tror inte att någon inom svenska kyrkan kommer att se detta inslag. Kyrkan drömmer om en renässans tillsammans med islam, mot dumhet kämpar Gud förgäves.

  25
 3. Ett högt utvecklat samhälle med en så mycket högre stående kultur och nästan enbart bestående av läkare, advokater och ingenjörer !
  Pensionsräddare som skall komma och rädda vårt land !

  20
 4. Läser man Palmes proposition från 1975 om det mångkulturella samhället så är detta tillåtet även i Sverige. Nu vet jag inte om propositionen antogs i sin helhet, men gjorde den det, så är detta beteende inte olagligt i Sverige.

  19
  1
 5. En härlig kultur med en härlig religion. Dessa folkgrupper driver verkligen mänskligheten framåt.
  Allvarligt:
  Feminister och batikhäxor: Jag vill höra ert försvar av dessa övergrepp!

  41
  1
 6. Att vänsterkvinor ideligen stöder sådant här är obegripligt. Jag skulle gärna se att de talar om varför de är så sugna på detta.

  42
  1
 7. Så vill de masochistiska vänsterfeministerna ha Sverige. Oss män har det inte så stor betydelse, men att kvinnor i Sverige vill ha denna muslimskit är en gåta.

  46
  1
 8. Det är en del av sossarnas drömsamhälle som visas .
  Kanske måste vi skriva ett brev till dem och påtala att så får man inte göra .

  45
  1

Kommentera