Har S gått igenom en oskuldsoperation?

INRIKES. SCB:s partisympatiundersökning visade under torsdagsmorgonen att M, KD, L och SD sammanlagt faller 3,4 procentenheter sedan valet och Socialdemokraterna ökar med 4,3 procentenheter jämfört med valresultatet och landar på 34,6 procent.

Socialdemokraterna talar om svikna löften och att väljarna blev lurade av de blågula, dom verkar ha gått igenom en oskuldsoperation och glömt sina åtta år av svikna löften.

Steget Efter

Tidigare statsminister Magdalena Andersson (S), partisekreterare Tobias Baudin (S) med flera är upprörda över att den nya regeringen inte har mildrat effekterna av den gamla regeringens vansinniga energipolitik på en dryg månad.

Vid Socialdemokraternas kongress i november 2021 lät Magdalena Andersson (S) som på filmen, nu är hon arg över att hon saknar trovärdighet när hon säger sig vilja ha kärnkraft.

Många är upprörda över att det nya gänget inte sänkt bränslepriserna som de påstås ha lovat i valrörelsen. Minns ni för åtta år sedan, då kostade soppan runt 14 kronor och Magdalena Andersson sa så här…

-Pettersson säger att det kommer att ta dit att städa efter det gamla gänget och det nya kommer säkert att förtjäna kritik men jag tycker att de ska få lite mer tid på sig och det gamla gänget borde vara tysta och ge inte Per Bolund och MP något som helst inflytande över något…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Har S gått igenom en oskuldsoperation?

 1. 1/3-del invandrare eller korkade svenskar.
  Drygt fyra procent helt skogstokiga.
  Drygt fem procent med Annie-hybris.
  Drygt fyra procent schitofrena.
  Runtåtta procent som fortfarande tror att staten alltid vet bäst.
  18 procent som tror de kommer få igenom sin politik.
  Lika många som ovan som fortfarande inte vill eller vågar tala klarspråk om vilken psykopart Peinfeldt är.

  20
  2
 2. Det finns ju även på Petterssons blogg de som klagar på den nya regeringen att det går för sakta, utan att ta i beaktande, budgeten för 2022 är inte deras.

  Betänk då att av de ca 4000 intervjuade vid senaste parti gallupen var en stor del förstagångsväljare, ungdomar är i stor utsträckning socialister.

  28
  1
 3. Har skrivit och påtalat precis detta för våran statliga fake news media SVT ett antal gånger. Dom säger att dom är opartiska?? Vem tror på det??

  31
  2
 4. Att sossarna blir så stora, är för att det tar tid att vända och få fart på hangarfartyget Sverige!

  “Och var det inte ganska bra där det gick fram i god fart mot det branta vattenfallet, och dödahavsgraven!” “Det kunde väl inte ha blivit så illa ändå, och så högt fall ”

  TYCKS MAN TÄNKA!

  Men sen när man förhoppningsvis kommer igång med skutan Sverige, och den långsamt och allt snabbare och säkrare accelererar på ny kurs, om inte liberalerna stoppar i skiftnyckel bland kugghjul, ja då bör vi få se nya starka resultat och ökande opinionssiffror på kapten och hans tre styrman! 🙂

  17
  3
 5. Jämför man med SCB:s mätning i maj, har SD ÖKAT med 1,2% och S ökat med 1,3%. “Opartiska” SVT väljer att jämföra med valresultatet istället för SCB:s egen mätning.

  41
  2
 6. Hela svenska befolkningen är snarare utsatta för gruppvåldtäkt av tidigare
  regering.
  Finns inget att lyfta fram som bra efter dom 8 gångna åren, tvärtom !!
  Massdöden i covid…. Elkaoset…. bidragsslöseri… på elbilar mm mm.
  Alla andra nordiska länder är i en helt annan division, bättre på alla vis.

  42
  2
 7. Det är patetiskt att från dåvarande regering höra om alla dessa brutna vallöften från nuvarande regering.

  Konstateras är att minnet är kort. SKÄMS!

  47
  2
 8. Hmmm…
  Det är patetiskt höra om alla dessa “brutna” vallöften från dåvarande regering.

  Kan sammanfattas så här – “MINNET ÄR KORT”.

  33
  2
 9. Visst” mer tid ” är bra. Dock Ebbas snack om fulukorv, var ju ett misstag. Ebba visste inte hur det fungerar, hon borde inte gå ut så starkt. Ska falukorven bli billigare 2025?

  5
  20
  • Rädd, ’ jag tycker du ska uppföra dig som folk’. Tacksam om du slutar med dina socialistiska kommentarer. Falukorv var ett exempel på hur socialismen och de gröna förstört Sveriges ekonomi. Vad är det du inte förstår ?

   12
   2
 10. S väljare består nu för tiden av väldigt många utlänningar som inte kan läsa och skriva så bra.
  Det är säkert bland dem man ställt frågorna.

  41
  2
 11. När ska Palmes vallöfte om värdesäkra pensioner infrias?
  När ska de över 250 000 000 000:- (i dåtida penningvärde!) Göran Persson stal ur pensionssystemet för att betala ner statsskulden återlämnas?
  Ska man lista sossarnas svek, lögner, bedrägerier och svek och allmänna vidrigheter, då får man allt ha minst kommunalpamps-lön på heltid.
  När ska vitboken om Allan Vougt och alla andra socialdemokrater som tyckte som han publiceras?

  51
  1
  • Allan Vougt var tidningen Arbetets chefredaktör innan han blev socialdemokratisk försvarsminister, och därefter landshövding i Malmöhus län, – och så här tyckte han :
   ”…att den nordiska rasen är värdefullare än den negroida har åtskilligt fog för sig – dess insats för världskulturen är obestridligen större – men negerrasen är anpassad efter sina naturliga levnadsomständigheter liksom den nordiska efter sina.”
   https://sv.m.wikiquote.org/wiki/Allan_Vougt

   17

Kommentera