10 thoughts on “Dagens

 1. Önskade att jag en morgon fick den glada nyheten att Miljöpartiet terrorklassats, att rikslarm gått ut o jakten på Stenevi, Bolund, Tokfnatt mfl. Även nyheten att Greta skickats iväg till Nordpolen, för att få dämpat sina förmodat förtida klimakterievallningar.
  Tyvärr är Sverige genomsyrat av dårar på ledande poster, kanske speciellt inom rättsväsende och media, så min dröm förblir nog en dröm!

  11
 2. Massvis av inskränkthet samlat på en bild? Skulle vilja gå så långt som att benämna
  dessa som rena skadedjur för landet !

  56
  • Då kan man inte visa någon film baserad på historiska händelser i fortsättningen. I många fall hade man ju slavar. Skillnaden är kanske att när slavarna är negrer så är det rasism. För*annade idioter.

   19
   • Det mesta är borta med vinden nuförtiden.Framförallt allt tryggheten och att världens alla galningar får härja som dom vill.Människorna var nog bra mycket mer tillfreds med tillvaron när denna klassiker till film gjordes….

  • Jag ser att en tidigare kommentar som jag skrev inväntar granskning.Tyvärr p.g.a.sämre syn så tappades ett a i min sign.Ursäkta missen.

 3. I Miljöpartiets version medverkar nog inga med mörk kulör.
  Filmen “Borta med vinden” bygger på Margaret Mitchells roman med samma namn och utspelar sig på en plantage i södra USA under det amerikanska inbördeskriget, där det allmänt förekom slavar. Den belönades för övrigt med åtta Oscarsstatyetter. ”De rasistiska skildringarna var fel att visa då och är fel att visa i dag”, säger en talesperson för Warnermedia, som äger HBO Max och som har beslutat att plocka bort filmen.
  https://www.hbl.fi/artikel/203b5489-314d-482c-8cbd-9774aff931ee

  19
  • Pålsjö, Warner är snart lika dekis som Disney, med massavskedanden och inställda filmer och event.
   Så går det om man är woke.

   16
  • Låt det bli ett dyrköpt äventyr för Miljöpartiet i Riksdagen. Ut med Mp.
   Miljöpartiet har ingen trovärdighet vare sig i Sveriges energiförsörjning eller de globala klimatförändringarna.
   – “Filmens” huvudpersoner finns kvar. Birollerna är borta, dock vill jag ge kredit till Fridolin som gick tillbaka till sitt yrke utan att kräva riksdagsersättningsarvode för sin tid som utbildningsminister. Nåja han fixade inte skolan på 100 dagar men det har ännu ingen gjort.

   30

Kommentera