Europa respekterar hijab och niqab, då måste muslimerna respektera att jag bär klänningar

ISLAM & FOTBOLLS-VM. Goal skriver att modellen Ivana Knöll kan komma att straffas för sin klädsel under fotbolls-VM. Även om icke-qatariska kvinnor inte förväntas bära den lokala abayan – ett svart heltäckande plagg som de qatariska kvinnorna bär – kan lättklädda besökare straffas med böter. 

Ivana Knöll. Bilder från Instagram

Ivana Knöll, som är före detta Miss Kroatien och modell med 726 000 följare på Instagram, inte märkt av några starka reaktioner. 

Jag blev förvånad över att de inte har haft några problem med kläderna, de låter dig bära allt du vill, förutom i regeringsbyggnader, och det är ju bra. Hon räds heller inte ett eventuellt straff. – Jag är aldrig rädd för något sådant, säger Knöll. 

”Klä dig anständigt” är rådet till besökarna i Qatar. Undvik att visa knän och axlar. Det är klädrådet som gäller i Qatar.

Den kroatiska modellen har dykt upp lättklädd på VM-arenorna vid flera tillfällen. – Jag tror inte att min klänning eller bikini kan skada någon, säger Knöll.

Klädkoden har irriterat den kroatiska modellen Ivana Knöll.

Först tänkte jag att Qatar skulle tillåta det mesta och göra det bekvämt för oss besökare. Men när jag hörde om reglerna blev jag chockad, säger Knöll till den brittiska nyhetsbyrån PA.

Jag var superarg eftersom att jag inte är muslim och om vi i Europa respekterar hijab och niqab, tänker jag att de också måste respektera vårt sätt att leva, vår religion och att jag bär klänningar, fortsätter Ivana Knöll.

-Pettersson upprepar om vi i Europa respekterar hijab och niqab, tänker jag att de också måste respektera vårt sätt att leva, vår religion och att jag bär klänningar. Det låter bra, men jag tycker det är viktigare att ta seden dit man kommer, alltså av med niqab, hijab och burka samt ät fläsk i Sverige eller åk hem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Europa respekterar hijab och niqab, då måste muslimerna respektera att jag bär klänningar

 1. Farligt att vara lättklädd, med ett sånt namn! 😏

  Men bortsett från detta, så gäller det vilken princip man ska följa världen över!

  “Om vi i Europa respekterar hijab och niqab, tänker jag att de också måste respektera vårt sätt att leva, vår religion och att jag bär klänningar”, låter ju bra på pappret.

  Men tänk efter lite grand!!! Vill vi verkligen ha det så i vårt land, I väst???

  En bättre princip, vore ju precis tvärtom!!! D v s, att vi bestämmer i vårt land, och Quatarerna i sitt, vilken klädsel som är acceptabel, och ska råda!

  D v s, att också de som kommer hit, får anpassa sig till våra seder och bruk, och vi som far till Quatar efter deras, istället för att ALLA(H), ska anpassa sig efter nån slags generell, öga-öga-tand-för-tand-PK-ism!

  DET ÄR DETTA SOM KALLAS KULTUR, OCH BORDE RÅDA FÖR ETT LAND, OCH DE SOM KOMMER DIT!!!

  I STÄLLET HÅLLER VI PÅ ATT UTPLÅNA ALL KULTUR VÄRLDEN ÖVER!!! MEN FRÄMST I VÄST!!!

  LÅT ALLA LÄNDER, FÅ HA SIN KULTUR IFRED, OCH UTVECKLA DEN, OCH FÅ HA DEN ATT RÅDA GRÄNSLÖST SOM DE VILL I SINA RESPEKTIVE LÄNDER!!!

  OCH NATURLIGTVIS ÄVEN VI I VÅRT!!!

  Mycket fel, att acceptera allt utifrån, få råda helt fritt, här i VÅRT LAND!!! LIKSOM ANDRA NATIONELLA OCH ENGAKULTURVÄRNANDE LÄNDER OCKSÅ ANSER!!!

  HELT RÄTT!!!

 2. Fel,fel. Muslimerna vill
  bestämma hemma och i västvärlden. Dessutom ska vi försörja dem. Arma land.

  23
 3. Var på semester med familjen för några år sen i Kroatien. Inte en nicab, hijab eller slöja så långt ögat kunde se. Verkligen befriande.

  32
 4. Vad folk äter spelar väl ingen större roll. Själv äter jag inte nöt, ofta segt och smakar inte så gott. Jag äter fläsk och kyckling. Det är gott och ofta billigt.
  Många människor har behov av regler, det gör deras liv lättare.
  I Sverige blir det mer och mer fritt, vi skall vara lyckliga att vi är svenskar.

  5
  7
 5. Var i Helsingborg i helgen, det var mörkt fast det var mitt på dagen.
  Inga normala butiker i centrum, ja då Lidl kanske?
  På andra sidan sundet såg det bättre ut.

  32
 6. Det är för mig en gåta att vi måste beblanda oss med de inavlade muslimerna. Dom håller till i Mellanöstern och Afrika så kan vi vara i Europa. Om någon vill komma och hälsa på ska gängse normer följas.

  54
 7. Fotbollsspelarna visar ju knäna, vilket måste vara jävligt upphetsande för muslimska bögar….

  50
 8. Islam respekterar bara sig självt.

  Den tolerans från andra som de kräver belönas med deras egen intolerans.

  Islamism o fascism är samma skit!

  56
  1
 9. Finns ingen anledning att respektera hijab få den är poänglös i väst. Lagen skyddar redan kvinnor från trakasserier av muslimer så inget särskilt plagg för detta är nödvändigt.

  32

Kommentera